Προς το περιεχόμενο
  • EVE Audio SC2070 studio monitor


    Newsguy

    Η EVE Audio ανακοίνωσε την κυκλοφορία του SC2070, ενός νέου ηχείου στούντιο που διαθέτει την ίδια τεχνολογία των  μεγαλύτερων μοντέλων SC3070 και SC4070 της εταιρείας, αλλά σε πιο μικρή δίδρομη σχεδίαση που απευθύνεται σε μεσαίου μεγέθους επαγγελματικά και home studio.

     

    Το κύριο χαρακτηριστικό του SC2070 είναι το νέας σχεδίασης tweeter, Air Motion Transformer RS7, το οποίο είναι το μεγαλύτερο AMT που χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε δίδρομο ηχείο, με εμβαδόν διαφράγματος που είναι 1,5 φορές μεγαλύτερo από την έκδοση που χρησιμοποιείται στο SC207. Σχεδιασμένη ειδικά για το SC2070, η μονάδα έχει συχνότητα crossover 1,8 kHz, η οποία σύμφωνα με την EVE επιτρέπει στο σύστημα να αναπαράγει υψηλές και πριμομεσαίες συχνότητες με απαράμιλλη ακρίβεια και ανάλυση και να προσφέρει ποιότητα απεικόνισης μεσαίων που συνήθως ταυτίζεται με τρίδρομες σχεδιάσεις.

     

    Στη συνέχεια, για τις χαμηλές συχνότητες φροντίζει ένα μεγάφωνο SilverCone 6,5 ιντσών, το οποίο οδηγείται από ένα μαγνήτηeve_audio_sc2070_.jpg χάλκινου cap χαμηλής παραμόρφωσης με πηνίο φωνής 1,5 ίντσας. Η ίδια η κατασκευή του ηχείου έχει βελτιστοποιηθεί για να ελαχιστοποιεί τους συντονισμούς και διαθέτει ένα ενισχυμένο μπροστινό διάφραγμα-μπάφλα που προσφέρει αυξημένη μηχανική σταθερότητα, μαζί με λοξότμητες άκρες που βοηθούν στην καταπολέμηση της περίθλασης.

     

    Όλες οι παράμετροι απόκρισης συχνότητας των ηχείων ελέγχονται από το εμπορικό σήμα SMART-knob σύστημα της EVE Audio. Το ενσωματωμένο DSP χρησιμοποιεί έναν υψηλής ποιότητας μετατροπέα Burr-Brown A-D και παρέχει φιλτράρισμα χωρίς καθυστέρηση, ενώ βοηθά στην προστασία των μεγαφώνων από υπερθέρμανση. Οι ρυθμίσεις έντασης του συστήματος, καθώς και τα φίλτρα χαμηλών και υψηλών και οι ρυθμίσεις EQ των μεσαίων, μπορούν να γίνουν απευθείας από το μπροστινό πάνελ, με ένα ποτενσιόμετρο με LED που προσφέρει οπτική ένδειξη των τιμών ρύθμισης.

     

    • Frequency Range: -3dB at 38Hz and 25kHz
    • Maximum SPL per pair: 116dB
    • Output Power (Woofer): 140W
    • Output Power (Tweeter): 100W
    • Balanced Input: XLR
    • Unbalanced Input: RCA

    https://eve-audio.de/index.php?page=SC2070 και ELINA Audio Specialists

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου