Προς το περιεχόμενο
  • EVH Striped Series ’78 Eruption, Wolfgangs & Limited Edition 5150


    Newsguy

    Τέσσερα νέα μοντέλα EVH έρχονται μέσα στο 2022. Η σειρά EVH Striped ’78 Eruption, μαζί με μια περιορισμένης έκδοσης 5150 Deluxe και ένα ζευγάρι Wolfgang WG Standards.

     

    EVH Striped Series ’78 Eruption

    Αυτή η νέα σειρά EVH Striped Series ’78 Eruption βασίζεται στην αρχική κιθάρα που εμφανίστηκε στο πρώτο εξώφυλλο του άλμπουμ των Van Halen, το 1978. Αυτή είναι η pre-Floyd Rose και διαθέτει ένα single EVH humbucker.

     

    EVH Striped Series ’78 Eruption

     

    Αν προτιμάτε το συγχρονισμένο τρέμολο Fender Stratocaster, τότε αυτή είναι η κιθάρα για εσάς.

    Διαθέτει μπράτσο - ταστιέρα με compound radius 12″-16″, 22-τάστων σε quartersawn maple neck φινιρισμένο σε σατέν ουρεθάνη που τρίβεται στο χέρι.

    H Striped Series ’78 Eruption κοστίζει στον Thomann 1149 ευρώ και κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο του 2022.

     

    EVH Limited Edition 5150 Deluxe Ash

    Το μοντέλο αυτό διαθέτει ένα ζευγάρι EVH Wolfgang Alnico 2 humbuckers. Το σώμα απο ash και το bolt-on quartersawn maple μπράτσο, ενισχυμένο με γραφίτη είναι τριμμένο στο χέρι με σατέν ουρεθάνη. Για hardware η κιθάρα διαθέτει Floyd Rose locking trem, D-Tuna και kill switch. Αναμένεται τον Αύγουστο στην τιμή των 979 ευρώ.

     

    EVH Limited Edition 5150 Deluxe Ash

     

    Wolfgang WG Standard

    Τέλος, υπάρχουν δύο νέα μοντέλα Wolfgang WG Standard. To ένα είναι με καπάκι από δάφνη και το άλλο από λεύκα. Και τα δύο μοντέλα έχουν σώμα basswood, σε συνδυασμό με μπράτσο σφενδάμου (maple) 22 τάστων με ακτίνα (compound radius) 12″-16″.

     

    Wolfgang WG Standard

     

    Και οι δυο φορούν ένα ζευγάρι EVH Wolfgang Humbuckers με γέφυρα Floyd Rose Special με το σήμα EVH και R2 locking nut. Όλο το hardware είναι μαύρο χρώμιο. Τιμή 599 ευρώ.

     

    Wolfgang WG Standard

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    • Moderator

    Η πρώτη που δεν έχει floyd είναι το απόλυτο hard rock-οκίθαρο. Θα το γούσταρα πολύ αν δεν είχε τόσο χαρακτηριστικό finish που παραπέμπει στον κιθαριστικό τιτάνα EVH.

    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου