Προς το περιεχόμενο
  • Fender JV Modified Series: Japan Vintage is back from the ’80s


    Newsguy

    Η σειρά JV Modified βασίζεται στις ιαπωνικές vintage επανεκδόσεις από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

     

    Οι αρχικές κιθάρες της σειράς JV κατασκευάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του '80 στην Ιαπωνία και πολλές εξακολουθούν να θεωρούνται εντυπωσιακές κιθάρες. Την εποχή που η Fender USA προσπαθούσε να ανακάμψει από την προηγούμενη ιδιοκτησία της στη CBS, πολλά από αυτά τα ιαπωνικά μοντέλα ήταν καλύτερα από τα αντίστοιχα αμερικανικής κατασκευής.

     

    Όλες οι κιθάρες της νέας σειράς διαθέτουν σώμα από basswood και maple neck με απαλό προφίλ V και ταστιέρα ακτίνας 9,5 ιντσών με medium jumbo τάστα και ενδιαφέρουσα καλωδίωση.

     

    Η JV Modified ‘50s Telecaster έχει vintage styling, σε χρώμα cream με χρυσό ανοδιωμένο pickguard. Διαθέτει τετραθέσιο επιλογέα για τους δυο μονούς ξεχωριστά καθως και συνδυασμούς σε σειρά και παράλληλα. Επίσης έχει push-pull pot στο tone control για να βγάζει τους μαγνήτες εκτός φάσης στις θεσεις 2 και 4.

    JV Modified ‘50s Telecaster

    Η JV Modified ‘60s Custom Telecaster σε Firemist Gold με double binding. Διαθέτει 9.5″ radius rosewood ταστιέρα και medium jumbo τάστα. Τα ηλεκτρικα της είναι κοινά με την ’50s.

     

    JV Modified ‘60s Custom Telecaster

     

    Η νέα JV Modified ‘50s HSS Stratocaster είναι βαμένη two-tone Sunburst και διαθέτει δύο vintage-style μονούς μαγνήτες σε neck και middle, συν Hot Vintage Alnico humbucker στη γέφυρα με push-pull pot στο δεύτερο tone knob για coil-split.

     

    JV Modified ‘50s HSS Stratocaster

     

    Τελευταία η JV Modified ‘60s Stratocaster σε Olympic White, με παραδοσιακό στήσιμο μονοπήνιων μαγνητών αλλά και με push-pull tone control που προσθέτει τον neck μαγνήτη για τον γνωστό ήχο του Gilmour.

     

    JV Modified ‘60s Stratocaster

     

    Οι τιμές τους στην αγορά κειμένονται απο 1300 έως 1350 ευρώ.

     

     


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου