Προς το περιεχόμενο
  • Fender Mustang LT40S & Pro Junior IV SE


    Newsguy

    Οι νέοι ενισχυτές Fender Mustang LT40S και Pro Junior IV SE ανακοινώθηκαν σήμερα ανάμεσα σε μια σειρά από νέα και επερχόμενα προϊόντα μετά το NAMM.


    Fender Mustang LT40S

    Ο Mustang LT40S της Fender είναι το νεότερο μέλος της δημοφιλής σειράς ενισχυτών κιθάρας Mustang LT. Είναι ιδανικός για εξάσκηση στο σπίτι, με στερεοφωνική ισχύ 40 watt, ένα ζευγάρι μεγάφωνα 4 ιντσών και ένα εξαιρετικά απλό περιβάλλον χρήστη σε έγχρωμη οθόνη.
    Fender Mustang LT40S
     

    Ο ενισχυτής modeling διαθέτει μια συλλογή από preset που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα «Greatest hits» ήχων ηλεκτρικής κιθάρας. Mε τη δωρεάν εφαρμογή για υπολογιστές Fender TONE LT μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε, να αποθηκεύσετε και να διαχειριστείτε τις προεπιλογές σας στον Mac ή το PC σας.

    O Fender Mustang LT40S κοστίζει 219 ευρώ.


    Fender Mustang LT40S
     

    Pro Junior IV SE

    O νέος Pro Junior IV SE είναι μια ειδική έκδοση (SE = Special Edition) του δημοφιλούς Pro Junior IV.

    Η standard έκδοση διαθέτει 1x 10′′ μεγάφωνο Jensen P10R. Η νέα περιορισμένη έκδοση, είναι εξοπλισμένη με ένα απροσδιόριστο μεγάφωνο «Fender Special Design».

     

    Fender Pro Junior IV SE

     

    Έχει ισχύ 15 watt από 2 x EL84 power amp και 2 x 12AX7 για προενίσχυση. Ο ενισχυτής καλύπτεται με μαύρο βινύλιο και το κλασικό ασημί δικτυωτό ύφασμα, ενω διαθέτει επιχρωμιωμένο πάνελ ελέγχου με κόκκινο jewel λαμπάκι.
    Ο Fender Pro Junior IV SE κοστίζει 429 ευρώ.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου