Προς το περιεχόμενο
  • Focal ST6 - Νέα σειρά


    Newsguy

    Η Focal ανακοίνωσε τη σειρά ηχείων αναφοράς ST6 που περιλαμβάνει νέα σχεδίαση στα γνωστά Solo6 και Twin6 και το νέο subwoofer Sub12. Η σχεδίαση αφορά νέας τεχνολογίας μεγάφωνα καθώς διαφορές στο ηχείο για περισσότερη λεπτομέρεια και διάυγεια, καθως και νέα εκδοχή του Focus Mode, που προσφέρει διαφορετική διαμόρφωση των ηχείων στο πάτημα ενός κουμπιού. Σε αυτό το mode το woofer συμπεριφέρεται ως ένα full-range μεγάφωνο, προσφέροντας στον χρήστη μια δεύτερη αναφορά στο mixing.

    solo6

    Solo6

    Το Focal Solo6 είναι ηχείο 2-δρόμων με woofer 6.5 ιντσών απο sandwich “W”-cone composite και ανεστραμμένο tweeter 1.5 ίντσας βηριλίου. Οι ενισχυτές του 80W RMS για το woofer και 50W RMS για το tweeter. Η απόκριση συχνότητας αναφέρεται ως 45Hz - 40kHz (μεταξύ των σημείων -3dB) και η αποκοπή χαμηλών (-6dB) είναι στα 40Hz. Τιμή 1399 ευρώ το ένα.

     

    Twin6

    Το Twin6 είναι και αυτό σχεδίασης bass reflex αλλά διαθέτει δύο woofer 6.5 ιντσών απο sandwich “W”-cone composite Twin6τοποθετημένα σε κάθε πλευρά του κεντρικού tweeter 1.5 ίντσας βηριλίου. Οι ενισχυτές είναι 2 x 70W RMS για τα woofer και 50W RMS για το tweeter. Η απόκριση συχνότητας είναι η ίδια με του Solo6 αλλά το Twin6 διαθέτει περισσότερη ένταση (112dB συγκριτικά με τα 110dB SPL του Solo6). Τιμή 1999 ευρώ το ένα.

     

    Sub12

    Το Sub12 active subwoofer είναι ένα νέο προϊόν που εντάσσεται στη σειρά ST6. Η Focal το περιγράφει λεπτομερές και λέει ότι προσφέρει ένα επίπεδο ευκρίνειας και δυναμικής που είναι ασυναγώνιστα στην κατηγορία τιμής του. Διαθέτει μεγάφωνο Sub1213 ιντσών με το ίδιο υλικό sandwich των woofer της σειράς. Η απόκριση συχνότητας αναφέρεται ως 30Hz - 400 Hz (μεταξύ των σημείων -3db) με χαμηλή αποκοπή (-6dB) στα 28Hz. Ο ενισχυτής αποδίδει 600W RMS και το Sub12 είναι ικανό να παράγει 124,5dB SPL.Τιμή 2599 ευρώ.

     

     


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου