Προς το περιεχόμενο
  • Frequency Central Looking Glass


    Newsguy

    Πρόκειται για ένα ενεργό 5×5 active patchbay/matrix mixer/switcher για audio και control voltages. Έχει πλάτος μόνο 14HP.

    Διαθέτει 5 εισόδους στα αριστερά με ευπρόσδεκτους εξασθενητές/attenuators που ρυθμίζουν το εισερχόμενο σήμα.

    Στη συνέχεια, το matrix δρομολογεί σε οποιαδήποτε από τις 5 εξόδους με το πάτημα ενός κουμπιού. Καθώς ενεργοποιείτε μια σύνδεση, ανάβει ένα LED για να σας ενημερώσει που πάει.

     

    Looking GlassΌσον αφορά τις εξόδους, διαθέτει κανονικές εξόδους στο κάτω μέρος και ανεστραμμένες στην κορυφή. Πολύ χρήσιμο για το συνδυασμό modulations.

     

    Οποιαδήποτε από τις 5 εισόδους μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε από τις 5 εξόδους απλά πατώντας τους αντίστοιχους διακόπτες. Το σήμα θα εμφανιστεί στις κανονικές και στην ανεστραμμένη έξοδο ταυτόχρονα.

     

    Παρα το μικρό μέγεθος 5×5, μπορεί να χρησιμεύσει για effects sends, bypasses, sequence switching, modulation mixing, mults καθως και μείξη ήχου.

     

    Το Looking Glass μπορείτε να το αποκτήσετε συναρμολογημένο απο την Frequency Central προς £160 ή αν προτιμάτε το DIY πέρνετε το PCB και το front panel προς £40.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου