Προς το περιεχόμενο

  • Newsguy

    Η Great Eastern FX Co. με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο κυκλοφόρησε το Overdrive Design-a-drive. Αναγνωρίζοντας ότι πολλές επιλογές Overdrive στην αγορά λειτουργούν πιο επιτυχημένα με ορισμένους συνδυασμούς ενισχυτή και μαγνητών από άλλους, η εταιρεία εξόπλισε το νέο της πετάλι με ένα ζευγάρι χειριστήρια που επιτρέπουν στους χρήστες να το "επανασχεδιάσουν" άμεσα για να ταιριάζει στην κιθάρα και τον ενισχυτή της επιλογής τους.

    Great Eastern FX Design-a-drive

    "Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πετάλι που θα σας επέτρεπε να τροποποιήσετε τα μέρη του κυκλώματος που κάνουν πραγματικά τη διαφορά, ώστε να μπορείτε να πάρετε αυτές τις αποφάσεις μόνοι σας. Ταυτόχρονα, θέλαμε να συμπυκνώσουμε αυτές τις ρυθμίσεις σε όσο το δυνατόν λιγότερα χειριστήρια, έτσι ώστε το πετάλι να παραμείνει πραγματικά απλό και εύκολο στη χρήση. Θέλουμε να μπορείτε να το συνδέσετε, να βρείτε γρήγορα έναν ήχο που σας εμπνέει και στη συνέχεια, να παίξετε" λέει ο ιδρυτης της Great Eastern FX Co., David Greeves.

     

    Τα δύο ιδιαίτερα χειριστήρια που έχουν σχεδιαστεί για το πετάλι έχουν ονομαστεί «Width» και «Edge». Το Edge ελέγχει το πάνω άκρο του φάσματος συχνοτήτων και λειτουργεί ρυθμίζοντας δύο ξεχωριστά φίλτρα ταυτόχρονα, το πρώτο είναι ένα απαλό roll-off πρίμων και το δεύτερο με πιο έντονη κοπή στην περιοχή υψηλής παρουσίας. Αυτός ο έλεγχος επηρεάζει επίσης διακριτικά τις διόδους hard-clipping των κυκλωμάτων. Το Width είναι ένας περιστροφικός διακόπτης έξι θέσεων, με ονομαστική περιοχή από «Λεπτό» έως «Παχύ». Αυτός ο διακόπτης είναι αφιερωμένος στη διαμόρφωση της απόκρισης μεσαίων συχνοτήτων, υπαγορεύοντας σε ποιο σημείο του φάσματος σπρώχνει τον ενισχυτή και πόσο.

     

    Τιμή £229.

    https://www.greateasternfx.com/product-page/design-a-drive

     

    Στο παρακάτω βίντεο δείτε και ακούστε το πετάλι σε δράση.

     

     


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου