Προς το περιεχόμενο
  • JBL IRX series με bluetooth


    r2d2

    Η νέα σειρά φορητών ηχείων της JBL IRX series σημειώνει τις κορυφαίες επιδόσεις στη κατηγορία της, με ευκολία στη χρήση και ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Με τα EQ Presets που προσφέρονται, για κάθε ξεχωριστή εφαρμογή, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε την κατάλληλη χροιά για κάθε περίσταση.
    Το αυτόματο σύστημα κατά του μικροφωνισμού, dbx AFS Automatic Feedback Supression, σας επιτρέπει να δυναμώσετε την ένταση με σιγουριά.
    Μπορείτε να αναπαράγετε μουσικό πρόγραμμα μέσω Bluetooth audio streaming ενώ η φωνή σας μπορεί να συμπιέζει την μουσική με το ενσωματωμένο σύστημα ducking. Δύο είσοδοι mic/line combo και μία έξοδος XLR (loop-out) ολοκληρώνουν τα ηχεία της σειράς.

     

    Διαθέσιμη σε μοντέλα των  8’’ (108-BT) και 12’’ (112-ΒΤ), η νέα σειρά  JBL IRX επιτρέπει στους μουσικούς, παρουσιαστές ή fitness instructors να προσφέρουν στο ακροατήριό τους, απαράμιλλης ποιότητας ήχο σε οποιαδήποτε εκδήλωση.

     

     

    Δείτε τα νέα μοντέλα της σειράς IRX της JBL κάνοντας κλικ εδώ.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου