Προς το περιεχόμενο
  • Mooer Steep I και Steep II USB


    Newsguy

    Η Mooer κυκλοφόρησε τις USB Steep I και Steep II. Οι πρώτες κάρτες ήχου του Κινέζου κατασκευαστή διαθέτουν συνδεσιμότητα USB-C, direct monitoring μηδενικής καθυστέρησης και ανάλυση 24 bit/192 kHz.

     

    Η Mooer έκανε για πρώτη φορά όνομα με τα μικροσκοπικά πετάλια κιθάρας της σειράς Micro, τα περισσότερα από τα οποία βασίζονται σε αναδημιουργίες διάσημων κυκλωμάτων. Αργότερα, ο κατασκευαστής πρόσθεσε multieffects κιθάρας και προσομοιωτές ενισχυτών όπως τα GE250 και GE300 Lite στη σειρά του. Σε αυτές ήδη περιλαμβάνονται δυνατότητες ήχου USB, επομένως είναι λογικό η Mooer να κάνει το επόμενο βήμα και να προσφέρει τώρα κάρτες ήχου USB.

     

    Η Mooer Steep I είναι μια κάρτα 2 εισόδων με μία είσοδο μικροφώνου/γραμμής/οργάνου σε σύνθετη υποδοχή 1/4”-XLR και πρόσθετη είσοδο οργάνου/γραμμής 1/4”. Εκτός από μια έξοδο στερεοφωνικής γραμμής στο πίσω μέρος, υπάρχει μια υποδοχή ακουστικών στο πλάι. Η κάρτα επιφάνειας εργασίας προσφέρει χειριστήρια στάθμης εισόδου και μετρητές και για τα δύο κανάλια, καθώς και ένα κύριο κουμπί στάθμης εξόδου και ένα ποτενσιόμετρο μίξης για άμεση παρακολούθηση (direct monitoring). Υπάρχει επίσης ένα stereo monitor για τον έλεγχο των σημάτων εισόδου stereo.

     

    mooer-steep-i-steep-ii-.jpg

     

    Η Mooer Steep II προσφέρει επίσης δύο εισόδους. Αυτή η κάρτα προσθέτει μια δεύτερη σύνθετη είσοδο 1/4"-XLR, ώστε να μπορείτε να γράψετε δύο μικρόφωνα ταυτόχρονα. Επιπλέον, η Steep II προσφέρει MIDI in/out.

     

    Και οι δύο κάρτες συνδέονται μέσω USB-C και πραγματοποιούν εγγραφή έως και 24 bit/192 kHz. Η Mooer αναφέρει ότι οι κάρτες λειτουργούν με υπολογιστές και κινητές συσκευές. Και οι δύο προσφέρουν διπλές θύρες USB-C. Το δεύτερο χρησιμοποιείται για την παροχή ρεύματος όταν είναι συνδεδεμένο σε φορητή συσκευή.

     

    Η Mooer εισέρχεται σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά με τα Steep I και Steep II, επομένως μένει να δούμε πόσο καλά θα αντέξουν στον ανταγωνισμό. Αλλά αν ψάχνετε για μια φθηνή διεπαφή επιφάνειας εργασίας για οικιακή εγγραφή, υπάρχει τώρα μια ακόμη επιλογή. Η τιμή που ανακοινώθηκε για την Steep II στον Thomann είναι 159 €.

     

     

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου