Προς το περιεχόμενο
  • Moog Mavis


    Newsguy

    Η Moog ανακοίνωσε την κυκλοφορια του Mavis, ενός προσιτού semi-modular synthesizer που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως standalone ή σαν μέρος ενός συστήματος Eurorack.

    Το Mavis διαθέτει ένα full range αναλογικό ταλαντωτή (oscillator) με pulse-width modulation, waveform mixing και mod source mixing, ενώ στη θέση του φίλτρου υπάρχει ένα -24dB low-pass Ladder Filter. Η δρομολόγηση του modulation κάνει χρήση crossfader αντί για διακόπτες, επιτρέποντας τη μείξη μεταξύ μεταβλητού σχήματος LFO και ενός four-stage envelope generator.

     

    Mavis

     

    Moog Mavis DFAM
    Το Mavis συστεγάζεται με το DFAM percussion synthesizer. Το Mavis είναι επίσης το πρώτο όργανο της Moog που διαθέτει κύκλωμα wavefolding, επιτρέποντας προσθετική αλλά και αφαιρετική σύνθεση. Ένα κύκλωμα sample and hold παράγει τυχαία CV σχήματα που μπορούν να συνδυαστούν στο patch για ταλάντωση άλλων παραμέτρων και να χρησιμεύσουν στο ‘random sequencing’ performance mode του Mavis. Υπάρχει επίσης ένα ευρύ modular utilities section, που διαθέτει attenuators, offsets, mults και DC-coupled mixer.

    Mavis panel

     

    Το Mavis απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και έμπειρους χρήστες με το semi-modular design και το κλαβιέ μια οκτάβας, για άμεση χρήση  σε συνδυασμό φυσικά με ένα ηχείο ή ακουστικά. Αν αφαιρεθεί απο το περίβλημα του μετατρέπεται σε 24-point patchable 44HP Eurorack module, για ενσωμάτωση σε modular setups.

     

    Το Mavis θα παρέχεται ως κιτ, το οποίο η Moog λέει ότι θα μπορεί να συναρμολογηθεί γρήγορα από χρήστες οποιουδήποτε επιπέδου δεξιοτήτων χωρίς να απαιτείται συγκόλληση. Μόλις συναρμολογηθεί το όργανο, μια επιλογή εκπαιδευτικού υλικού και βιβλίων επιδιορθώσεων καθοδηγεί τους χρήστες στη δημιουργική διόρθωση και τη σχεδίαση ήχου. Παρέχεται επίσης ένα προστατευτικό κάλυμμα για να διατηρεί τη συσκευή ασφαλή κατά τη μεταφορά.

    Το Mavis κιτ είναι διαθέσιμο τώρα με τιμή 399 ευρώ.

     

     

    https://www.moogmusic.com/synthesizers

    • Like 3

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου