Προς το περιεχόμενο
  • Roland AIRA Compact range


    Newsguy

    Η Roland ανακοίνωσe την κυκλοφορία των AIRA Compact, μιας νέας σειράς εξαιρετικά φορητών οργάνων που χρησιμοποιούν τεχνολογίες που βρίσκονται στα κορυφαία όργανα της εταιρείας για να παρέχουν σε όλους, από χομπίστες έως επαγγελματίες, προσιτές συσκευές που διαθέτουν αυθεντικούς ήχους Roland. Τα όργανα στη σειρά AIRA μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή να συνδεθούν και να συγχρονιστούν για να αποτελέσουν μέρος μιας μεγαλύτερης εγκατάστασης, με την επιλογή παρακολούθησης και μίξης σημάτων από πολλαπλά AIRA από μία κύρια μονάδα. Η ενσωμάτωση με συστήματα DAW και άλλo hardware παρέχεται μέσω MIDI ή USB-C.

     

    T-8 Beat Machine

     

    T-8

     

    Συνδυάζοντας εμβληματικούς ήχους από μηχανήματα όπως τα TR-808, TR-909 και TR-606, το T-8 Beat Machine είναι εξοπλισμένο με ένα six-track drum sequencer με TR-REC workflow και περιλαμβάνει εργαλεία όπως step loop, pattern shift και probability, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν δυναμικές παραστάσεις με συνεχώς εξελισσόμενα grooves. Εκτός από τύμπανα, η μονάδα διαθέτει επίσης ήχους μπάσων και λειτουργίες από το TB-303.

     

    J-6 Chord Synthesizer

     

    J-6

     

    Διαθέτοντας ήχους από το Juno-60 synth και ένα ισχυρό sequencer με 100 σετ συγχορδιών για να διαλέξετε, το J-6 Chord Synthesizer επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν chord progressions με ένα πάτημα στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο. Διατίθενται επίσης στοιχεία ελέγχου στυλ και παραλλαγών, επιτρέποντας τη δημιουργία ρυθμικών μοτίβων. Τα ενσωματωμένα φίλτρα και τα χειριστήρια περιβάλουσας επιτρέπουν την περαιτέρω δημιουργία ήχων, ενώ τα προσαρμόσιμα εφέ καθυστέρησης και αντήχησης παρέχουν στους χρήστες την ευκαιρία να προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές στις δημιουργίες τους χωρίς να χρειάζονται χρήση εξωτερικού επεξεργαστή.

     

    E-4 Voice Tweaker

     

    Voice tweaker

     

    Το E-4 Voice Tweaker έχει μια πρακτική επιφάνεια εργασίας και παρέχει έναν συνδυασμό προηγμένων εργαλείων μετασχηματιστή φωνής και τυπικών φωνητικών εφέ, δίνοντας στους καλλιτέχνες πρόσβαση στα πάντα, από παραδοσιακές φωνητικές βελτιώσεις έως beatbox grooves και εντυπωσιακά εξωγήινα ηχητικά τοπία. Τα ρυθμιστικά pitch και formant επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν τους φωνητικούς τους ήχους και να δημιουργήσουν φωνές ρομπότ, ενώ περαιτέρω επιλογές επεξεργασίας παρέχονται από τις ρυθμίσεις αυτόματου τόνου, αυτόματης αρμονίας και κωδικοποίησης φωνής. Ένας ενσωματωμένος looper 24 δευτερολέπτων επιτρέπει τη λήψη παραστάσεων εν κινήσει και μια μοναδική λειτουργία scatter παρέχει τεμαχισμό ήχων που μπορεί να ελεγχθεί μέσω ενός ειδικού control.

     

     


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου