Προς το περιεχόμενο
  • Roland SPD-SX Pro


    Newsguy

    Το SPD-SX Pro είναι η νέα ναυαρχίδα στα sampling pad της Roland, διευρύνοντας την σειρά αντι να αντικαταστήσει το SPD::One ή SPD-SX που θα συνεχίσουν να παράγονται.

    roland_spd-sx_pro-.jpg

    Η νέα πρόταση προσθέτει πάνω στο SPD-SX ακολουθώντας τις υποδείξεις και το feedback των χρηστών. Η εξέλιξη του ξεκίνησε το 2019 όταν ήταν ήδη φανερό στην εταιρία πως υπήρχε χώρος για ένα ακόμα καλύτερο SPD-SX.

    roland_spd-sx_pro_back_panel-.jpg

    Το SPD-SX Pro έχει 32 GB μνήμη, 16-step sequencer, on-board effects, βελτιώσεις στην ευαισθησία του trigger των pads, καλύτερο διαχωρισμό στο crosstalk μεταξύ τους, απόλυτα ρυθμιζόμενο και έγχρωμο LED backlight σε οθόνη 4.3 ιντσών. Ο ρυθμός δειγματοληψίας είναι 48 kHz και το SPD-SX Pro διαθέτει 6 mono εξόδους, καθώς και υποστήριξη έως 8 mono trigger εισόδων για εξωτερικά trigger ή drum pads. Υπάρχει επίσης υποδοχή για hi-hat ή expression pedal control και δύο ποδοδιακόπτες.

     

     


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου