Προς το περιεχόμενο
  • SNF Nostos 2021


    Newsguy

     

    Ήρθε η στιγμή να ζήσουμε το SNF Nostos από κοντά! 25-29 Αυγούστου.

     

    Έφτασε επιτέλους η ώρα για το SNF Nostos 2021 και ανυπομονούμε να το ζήσουμε μαζί! Γιορτάζουμε το καλοκαίρι, αλλά γιορτάζουμε και όλα εκείνα τα υπέροχα, απίθανα, εμπνευσμένα, αστεία και συγκινητικά πράγματα που μπορούμε να καταφέρουμε, όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί. Ευχόμαστε να απολαύσεις κάθε στιγμή – να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, να ανακαλύψεις ξανά τη χαρά παλιών συνηθειών και, φεύγοντας από το φεστιβάλ, να νιώσουμε όλοι και πάλι τη χαρά του «από κοντά». Τα λέμε εκεί! 

    Πριν ξεκινήσουμε, βεβαιωνόμαστε ότι γνωρίζουμε τι χρειάζεται να έχουμε για να βρεθούμε στο SNF Nostos.
    Και ας μάθουμε πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις, με το μοναδικό, για τον καθένα μας, SNF Nostos ID.

     

    Μουσική


    Μη χάσεις τον Burna Boy, τους Bomba Estéreo, τις ΜΕΛΙSSES, τον Good Job Nicky, τη Φωτεινή Βελεσιώτου, καθώς και ένα εντυπωσιακό line-up μουσικών καλλιτεχνών που θα σε ξεσηκώσουν ή θα σε καθηλώσουν (ή και τα δύο, πού ξέρεις

     

    Tέχνες


    Παρακολούθησε το Sibyl του William Kentridge, έναν διάλογο ανάμεσα σε δύο laptops, εξαιρετικά έργα φωτογραφίας υπό την επιμέλεια του Athens Photo World, έναν οπτικό διαλογισμό για το χρώμα του δέρματος, και πολλά περισσότερα, installations αλλά και ζωντανά performances, φυσικά στο ΚΠΙΣΝ.

     

    Συζήτηση


    Ανοίγουμε συζητήσεις που μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, στο SNF Nostos Conference με θέμα, Ανθρωπότητα και την Τεχνητή Νοημοσύνη, και στους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ του ΙΣΝ με θέμα, Ανθρωπότητα - Τεχνητή Νοημοσύνη: Η συμβίωση.

     

    Δραστηριότητες


    Τρέξε στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που εμφανίζονται τα αστέρια στον ουρανό, κάνε καγιάκ στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ, μάθε ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση), παίξε μπάλα, και πολλά, πολλά περισσότερα. 

     

    Δες όλο το πρόγραμμα.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου