Προς το περιεχόμενο
  • Soundwide: NI, iZotope, PA, Brainworx σε νέο supergroup


    Newsguy

    Η Soundwide είναι πλέον η νέα μητρική εταιρεία των iZotope και Native Instruments, φέρνοντας δύο κολοσσούς στη δημιουργία μουσικής και την τεχνολογία ήχου κάτω από μια στέγη. Με άλλες μάρκες, που συμπεριλαμβάνουν και τις Plugin Alliance και Brainworx, η Soundwide θα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους στη βιομηχανία μουσικής παραγωγής.

    Κάτω απο τη Soundwide επίσης δημιουργήθηκε η Sound Stacks, που στοχεύει να προωθήσει την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών ήχου με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της απόδοσης στη μουσική βιομηχανία.

     

    maschine mk3


    Παράλληλα έχει αναπτυχθεί ένα συμβούλιο καλλιτεχνών (Artist Board), ως συμβουλευτικό όργανο, το οποίο αποτελείται απο μουσικούς και παραγωγούς όπως Alicia Keys, Ann Mincieli, EL-P, Jacob Collier και άλλους.

     

    Η Soundwide για να το γιορτάσει θα χαρίσει το Ethereal Earth της Native Instruments, το Neutron Elements and Plugin Alliance της iZotope και το Welcome Bundle της Brainworx. Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα δωρεάν έως τις 26 Απριλίου 2022.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου