Προς το περιεχόμενο
  • Tascam Sonicview 24 και 16


    Newsguy

    Η Tascam έχει μακρά ιστορία προϊόντων ηχογράφησης υψηλής ποιότητας και ψηφιακών κονσολών μίξης, με αποκορύφωμα τη θρυλική πολυφωνική συσκευή εγγραφής DA-88 και την ψηφιακή κονσόλα DM-4800, έναν συνδυασμό που κάποτε έθεσε νέα πρότυπα. Με τις Sonicview, η Tascam δημιούργησε μια εντελώς νέα σειρά ψηφιακών κονσολών μίξης, που ενσωματώνουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία και διευκολύνουν την προβολή και τον έλεγχο όλων των παραμέτρων που θέλετε, όταν θέλετε, με πλήρως προσαρμόσιμες οθόνες αφής και κουμπιά που καθορίζονται από τον χρήστη, μηχανοκίνητα faders και πλήρες λογισμικό ελέγχου.

    Οι ψηφιακές κονσόλες εγγραφής Sonicview, ενσωματώνονται όμορφα με το υπόλοιπο σύστημά σας, χάρη στην ενσωματωμένη δικτύωση Dante, τη διεπαφή ήχου USB πολλαπλών καναλιών 32 bit/96 kHz και τις πολλές εισόδους και εξόδους. Η ποιότητα ήχου χωρίς συμβιβασμούς και η μηχανή μίξης FPGA 54-bit floating-point, συνδυάζονται με άφθονη επεξεργασία σήματος, υποδοχή επέκτασης για πρόσθετη συνδεσιμότητα και ασύρματο τηλεχειριστήριο για να κάνουν τους μίκτες Sonicview την επιλογή της επόμενης γενιάς για στούντιο ηχογράφησης, απομακρυσμένη εγγραφή, περιοδείες και εκπομπές

     

    SonicView 16

    Ψηφιακή κονσόλα μίξης, 16 καναλιών, που ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία και διευκολύνει την προβολή και τον έλεγχο όλων των παραμέτρων που θέλετε, όταν θέλετε, με πλήρως προσαρμόσιμες οθόνες αφής και κουμπιά που καθορίζονται από τον χρήστη, μηχανοκίνητα faders και πλήρες λογισμικό ελέγχου.

    unnamed (4).jpg

    SonicView 24

    Ψηφιακή κονσόλα μίξης, 24 καναλιών, που ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία και διευκολύνει την προβολή και τον έλεγχο όλων των παραμέτρων που θέλετε, όταν θέλετε, με πλήρως προσαρμόσιμες οθόνες αφής και κουμπιά που καθορίζονται από τον χρήστη, μηχανοκίνητα faders και πλήρες λογισμικό ελέγχου.

    unnamed (5).jpg

    Περισσότερα ΕΛΙΝΑ Audio Specialists

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου