Προς το περιεχόμενο
  • TC Electronic Monitor Pilot: Νέο monitor controller


    Newsguy

    Η TC Electronic που ανήκει στην Behringer κυκλοφόρησε έναν νέο ελεγκτή ηχείων. Το Monitor Pilot προσφέρει δύο στερεοφωνικές εισόδους, συνδέσεις για έως και τρία ζεύγη ηχείων και μια έξοδο ακουστικών. Όλα αυτά μακριά απο την επιφάνεια του τραπεζιού σε μια απλή μαύρη θήκη και τηλεχειριστήριο με περιστροφικό volume σε τιμή μικρότερη από 150 EUR.

     

    To Monitor Pilot αποτελείται από δύο μέρη. Όλες οι συνδέσεις βρίσκονται σε μια επιτραπέζια μονάδα, στην οποία είναι συνδεδεμένο ένα τηλεχειριστήριο με ένα καλώδιο. Το κουτί είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από ένα τραπέζι. Η τροφοδοσία γίνεται από ένα εξωτερικό τροφοδοτικό που περιλαμβάνεται.

     

    TC Electronic Monitor Pilot

     

    Στο τηλεχειριστήριο, τα τρία κουμπιά επιτρέπουν την εναλλαγή μεταξύ των συνδεδεμένων ηχείων ενω το χειριστήριο έντασης έχει επίστρωση αλουμινίου.

    Η κύρια μονάδα προσφέρει δύο στερεοφωνικές εισόδους. Υπάρχουν δύο είσοδοι γραμμής balanced στις υποδοχές XLR και μία είσοδος γραμμής για στερεοφωνικό βύσμα. Μπορούν να συνδεθούν έως και τρία ζεύγη ηχείων μέσω των έξι εξόδων XLR. Διατίθεται επίσης έξοδος ακουστικών (με βύσμα 6,35 mm).

    Με τα τρία ποτενσιόμετρα, μπορεί να ρυθμιστεί η ένταση εξόδου για κάθε ζεύγος ηχείων.

     

    TC Electronic Monitor Pilot back

     

    Αν θελετε να καθαρίσετε την επιφάνεια που δουλεύετε και ψάχνετε για ένα monitor controller χωρίς Bluetooth, mono summing και talkback για 150 ευρώ, μπορείτε να προπαραγγείλετε το Monitor Pilot που θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο.

    • Ευχαριστώ 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου