Προς το περιεχόμενο
  • To Oberheim OB-X8 είναι πλέον διαθέσιμο


    Newsguy

    Η Oberheim ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την αποστολή του OB-X8. Ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2022 και παρουσιάστηκε Tom Oberheimστο Superbooth 2022, το OB-X8 είναι ένα πολυφωνικό αναλογικό συνθεσάιζερ οκτώ φωνών που συνδυάζει τους κλασικούς ήχους και τα χαρακτηριστικά των θρυλικών OB-X, OB-Xa και OB-8 της Oberheim.

     

    Εξοπλισμένο με δύο διακριτά VCO SEM/OB-X ανά φωνή και γνήσια φίλτρα Curtis, το OB-X8 προσφέρει τους κλασικούς τόνους για τους οποίους φημίζεται η Oberheim. Περιλαμβάνονται περισσότερα από 400 εργοστασιακά προγράμματα, με το πλήρες σετ εργοστασιακών ήχων για τα OB-X, OB-SX, OB-Xa και OB-8, και η Oberheim αναφέρει ότι οι αποκρίσεις περιβάλουσας έχουν διαμορφωθεί σχολαστικά για να ταιριάζουν κάθε μοντέλο OB.

     

    Το όργανο διαθέτει πληκτρολόγιο 61 πλήκτρων Fatar ευαίσθητο στην αφή και την ταχύτητα και η δυνατότητα bi-timbral επιτρέπει την ταυτόχρονη αναπαραγωγή δύο προεπιλογών (είτε σε διαχωρισμό είτε διπλασιασμένο).

    Oberheim OB-X8

    The Oberheim OB‑X8 διατίθεται στα $4999.

    https://oberheim.com/


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου