Προς το περιεχόμενο
  • Tsakalis Audioworks Multicab 4 Cabinet simulation & preamp


    Newsguy

    Διατηρώντας την απλότητα και τη λειτουργικότητα της έκδοσης MK3.5, η Tsakalis Audioworks επαναπροσδιόρισε τη διαδικασία προσομοίωσης καμπίνας παρέχοντας ακόμα καλύτερη απόδοση, σαφήνεια και δυναμική στον ήχο. Όλα αυτά με την πρόσθετη δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων σας καμπίνων στις 8 προεπιλογές μέσω USB και της αποκλειστικής εφαρμογής για PC / MAC "T.A.W. Editor".

     

     

    Ένας συνδυασμός στοιχείων τόσο από τον αναλογικό όσο και από τον ψηφιακό κόσμο χρησιμοποιήθηκε για την επίτευξη της πιο ρεαλιστικής απόκρισης. Κατά την ανάπτυξη του MultiCab 4, η εταιρία έλαβε μια συνειδητή απόφαση να μην χρησιμοποιήσει τεχνολογία υπερύθρων IR. Με αυτόν τον τρόπο και σε συνδυασμό με την παράλληλη αναλογική διαδρομή του ήχου, κατάφερε να δημιουργήσει μια μονάδα που ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση έως και 1,2ms, παρέχοντας την πιο γνήσια και άμεση εμπειρία.
     
    Εκτός από τις ήδη προφορτωμένες καμπίνες - ηχεία, αποκτήστε πρόσβαση σε πολλές ακόμη κατεβάζοντας απλά την εφαρμογή T.A.W. Editor για PC & MAC και τον πάντα ενημερωμένο κατάλογο καμπίνων δωρεάν!

    Τιμή 269,99 ευρώ.

    https://tsakalisaudioworks.com/product/multicab4/

    • Like 4

    Feedback χρήστη

    Πρόταση


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου