Προς το περιεχόμενο

electrosurfer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Athina

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή electrosurfer

0

Φήμη

  1. Μπορεί να έχετε και δίκιο..δεν ξέρω απο αυτά...αλλά κάτι βιντεάκια στο video.google.com με τον καθε κιθαρίστα να προσπαθεί να βγάζει το solo ενός τραγουδιού...αυτό πώς γίνεται? Οπότε θα πρέπει να αρκεστούμε στην δική μας δημιουργία! Εγώ είμαι μέσα ...ο,τι χρειαστείτε στείλτε μου μήνυμα !!
  2. Ελπίζω οτί σε ΟΛΑ τα είδη της μουσικής που προτείνεις Λαμπίρη να μην συμπεριλαμβάνεις και τα μπουζούκια μέσα...εγώ προτείνω να βγάλουμε ένα κομμάτι ..που μπορούμε να jam-άρουμε ο καθένας με τον τρόπο και το όργανο του στο συγκεκριμένο μέτρο που επιθυμεί "Βλέπε G3 live - Rocking in the free world , Stars - Hear n' aid ..κτλ". Πιστεύω οτι θα βγάλουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα έτσι. Αυτοί που ασχολούνται με τα drums μπορούν να κάνουν μια sequence με loop drums ή εναλλαγές, μετά στην μελωδία βάζει ο καθένας το κομμάτι του. Δεν θα μου κάνει εντύπωση οτί εφόσον ασχοληθούμε σοβαρά με την ανάπτυξη κομματιού, να βγεί κάπου στο 10λεπτο το τραγούδι! Επίσης μπορούμε να κάνουμε και διασκευές τραγουδιών ;) Αυτάααααα!!!
  3. Μετά απο τόσες μέρες που έχω στείλει αυτό το post.....και αφού έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις απαντήσεις σας....αυτό που μας φρενάρει σαν λαός και γι'αυτό δεν μπορούμε να πάμε μπροστά(και πόσο μάλλον στη μουσική) είναι να αλληλοτρωγόμαστε σαν κυράτσες - κατίνες νοικοκυρές που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν απο το να θάβουν άλλους ή να κουτσομπολεύουν προσωπικότητες! Εγώ ένα απλό ερώτημα έστειλα..."Εαν ο malmsteen ήταν μπουζουξής..πως θα τον φανταζόσασταν". Μετά τις 3 σελίδες του θέματος το πράμα ξέφυγε τελείως...αναμίξατε άλλους κιθαρίστες με βάση το ενδιαφέρον του καθενός...και το μόνο που καταφέρατε στην όλη κουβέντα...είναι να δείξετε για το ποιός έχει μουσική παιδεία και τέτοια.... Ολοι μας..λίγο πολύ έχουμε μουσική παιδεία...γι'αυτό είμαστε και τόσα μέλη εδω μέσα...πιστεύω οτι όποιος δεν έχει μουσική παιδεία δεν είναι ανάγκη να γράφει κάποιος εδώ. Το ερώτημα είχε να κάνει με σκοπό να ξεφύγουμε λίγο απο την πραγματικότητα....και να δούμε ένα πρόσωπο απο άλλο πρίσμα και ΟΧΙ ...στη μέση της καρίερας του να παρατήσει την Stratocaster του και να το γυρίσει σε μπουζούκι....το λέει και το ίδιο το ερώτημα...."πώς τον φαντάζεστε" ...δέν έχετε φαντασία μέσα σας? Το να αναμίξετε..Χιώτες...satrianides...vaides..kai petruccides...για μένα είναι μέγα λάθος! Οι παρεξηγήσεις ξεκινούν απο το πουθενά! Παίζω 6χρόνια κιθάρα ρε παιδιά...έχω 1 Jackson και μια Osmond, δεν είμαι άσχετος απο μουσική.... Εαν είχα αναφέρει άλλο όνομα...το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαν οι απαντήσεις. Σκοπός δεν είναι ποιος σας αρέσει..αλλά πως θα βλέπατε το συγκεκριμένο άτομο σαν οντότητα και όχι σαν γούστο. Αυτά...!
  4. θα είχε αναγνώριση το ταλέντο του σε κέντρα εδώ στην Ελλάδα? Πως τον φαντάζεστε?
  5. Καλησπέρα σας νοηζιάριδες..χεχεχε:) Για να με θυμηθείτε είχα στείλει εκείνο το post με τον ενισχυτή ELKA όποιος θυμάται. Τελικά τον αγόρασα και είμαι ευχαριστημένος απο τον ήχο του και μόλις 230ευρώ για 80watt. Ενα άλλο που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι κατα πόσο οι μαγνήτες με την ονομασία"Duncan Designed" είναι αξιόπιστοι ή καλοί τέλος πάντων. Διαθέτω μια Jackson με το κανονικό σκάφος με 2 διπλούς μαγνήτες Duncan Designed και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με τον ήχο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Εγώ αντιθέτως έβλεπα Βραβέια Παπαρίων στον Alpha με τον Λάκη Λαζόπουλο! Εγώ θα θίξω ένα άλλο "κουλό" Το συγκρότημα "Φίλοι για πάντα" υποτίθεται οτι είναι "κιθαριστικό" συγκρότημα..και απο τα τραγούδια που έχουν βγάλει..τα περισσότερα έχουν ηλεκτρονική αλά Reason μουσική και πολύ λίγα κιθαριστικά θέματα , και το αστείο της υπόθεσης είναι οτι εμφανίζονται στα πρωινάδικα και οι 3 με τις κιθάρες τους.και ακούς το playback με τα electro riffs να βαράνε με τα ψεύτικα drums. Πως θα νιώθατε εσείς βρε παιδιά? Εγώ θα ντρεπόμουν τον εαυτό μου!Οχι τόση κοροϊδία έλεος!Σεβασμός στο κοινό
  7. Καλησπέρα κιθαρίστες και κιθαρίστριες(διέκρινα και γυναικεία ψευδώνυμα) Με λένε Στέλιο , μένω Αθήνα και είμαι 21χρονών , παίζω 3χρόνια κιθάρα ηλεκτρική! Εχω μια κιθάρα Jackson μοντέλο dx-3 η 30 κάτι τέτοιο τέλος πάντων και ψάχνω απελπισμένα για ενισχυτή! Διάβασα και τα προηγούμενα μηνύματά σας και είδα οτί υπάρχουν πολλές και διάφορες απόψεις για ενισχυτές... Είδα σε έναν ενισχυτή ELKA (Ιταλικής κατασκευής) 80watt λαμπάτος με 12αρι ηχείο (δεν θυμάμαι μάρκα ηχείου) σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με 230ευρώ προσφορά , τον δοκίμασα και τρελάθηκα , έχει πολύ καλό καθαρό κανάλι και το overdrive του είναι πολύ εκπληκτικό(θυμίζει ήχο απο Metallica) Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι , πόσο ποιοτικοί είναι οι ενισχυτές ELKA ? Να σημειώσω επίσης οτι δοκίμασα στο ίδιο μαγαζί έναν Peavey 100w Bandit (έτσι λεγόταν το μοντέλο) ! Οποιος γνωρίζει τον συγκεκριμένο μοντέλο ας επικοινωνήσει μαζί μου [email protected] Ευχαριστώ Μεχρi 300ευρώ διαθέτω(ελπίζω μέχρι το τέλος των εκπτώσεων να πάρω κάτι)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου