Προς το περιεχόμενο

soke_hxc

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    52
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από soke_hxc

  1. Μπορεί να φταίει το οτι πλεον σκανε διαφημίσεις κ ενδιαμεσα στις αγγελιες. Εκει που σκρολαρεις, τσουπ! βλεπεις κ μια γκομενα να διαφημιζει ενα κομπιουτερ με μαγιώ. Οταν ηταν μονο στα πανω/πλαγια frames ηταν πιο ανεκτο :(
  2. Autechre επαιξαν οπως ακριβως τους περιμενα. Δυστυχως δε μπορω να πω περισσοτερα γιατι οι συνθηκες ηταν ΑΠΑΙΣΙΕΣ. Εχω στριμωχτει πολλες φορες σε παρτυ κ συναυλιες, αλλα αυτο της Παρασκευής απλά δεν παλευοταν! Ανυπαρκτος εξαερισμος, πολυς ο κοσμος και τελικα μειναμε απ εξω απο την αιθουσα που επαιζαν κ ακουγαμε ο,τι μπορουσαμε... Το προηγουμενο ακτ ηταν στο διπλα χωρο. Στα μισα φυγαμε (1η φορα που το κανω αυτο..Και μαλιστα ενω περιμενα πολλα χρονια να δω Autechre) γιατι απλα δεν αντεχαμε αλλο. Moderat αρχισαν ΠΟΛΥ καλα αλλα αμεσως το γυρισαν σε ενα πολυ ποπ μειγμα 90s psy/trance με λιγο πιο περιεργα beats. Κριμα γιατι ημουν τρελος φαν του Modeselektor (Hello mom, τι δισκαρα..) Χθες παντως ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΗΒ του 2010!!! Μετα τους αθλιους onra με το RnB της παραλιακης που επαιξαν. βγηκαν Gonja Sufi με Gaslamp Killer ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΟΛΑ. Αλανια, κλεφτες και αταλαντοι. ΤΕΛΕΙΟΙ. Ειδικα στο 2ο μισο που επαζε ο gaslamp τα δικα του... Τι να πω. Ειχα ΠΟΛΥ καιρο να ενθουσιαστω ΤΟΣΟ πολυ! Γαμω τα παιδια παρεπιμπτοντως και οι 2 τους, βολταραν εκει γυρω απο το μαγαζι πριν το λαηβ και μετα μαζι με τον κοσμο.. Η Ikonika που επαιξε μετα ηταν επισης ο,τι έπρεπε για αυτους που θελαν να το ξενυχτησουν. Δυστυχως εμεις μετα απο 30-40' την καναμε γιατι ημασταν ετοιμοι να καταρρευσουμε :D Μπραβο στο BIOS για τα ονοματα που εφερε, τις χαμηλες τιμες ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ που τοσα χρονια δεν εχουν βαλει ενα εξαερισμο της προκοπης (μη θυμηθουμε και τα παρτυ στο υπογειο....) και μας κοβει τη χαρα.
  3. Καλημερες! Kux, το συνθ σου μπορεις να το συνδεσεις στην καρτα ηχου με 2 τροπους: Midi με το αντιστοιχo καλωδιο ή Audio με audio καλωδιο σε καποια εισοδο της καρτας σου. Στην 1η περιπτωση, το clavia θα λειτουργει οπως το midi keyboard σου. Δηλαδη δε θα στελνει ηχο αλλα μονο midi σηματα (πχ οτι παντας Ντο ή οτι στριβεις ενα knob) και θα μπορεις ετσι να ελεγχεις αν θες καποιο VST αλλα ΟΧΙ να παιζεις με τον ηχου του ιδιου του clavia! Aν θες τους ηχους του nord, θα πρεπει να το συνδεσεις σε μια εισοδο της καρτας σου και να το ηχογραφεις μεσω του daw σου οσο παιζεις.. Μετα μπορεις να πειραξεις φυσικα την ηχογραφηση και να τη φερεις στα μετρα του κομματιου, να της αλλαξεις δηλαδη χρονους, να την πετσοκοψεις, να της βαλεις εφφε κλπ.. Ελπιζω να βοηθησα - περιμενω μπυρα κ γαριδακια ;D
  4. Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους! Τελικα τα βρηκαμε με το pcmajor, θα μου φτιαξουν καλωδια belden και mogami με neutrik βυσματα και στο συνολο θα μου παει 79,5ε. Ειναι πολυ καλη η τιμη ακομα και σε σχεση με εξωτερικο (bluejean cables κλπ) και ηταν φιλικοτατοι και πολυ εξυπηρετικοι. Προτεινω το καταστημα ανεπιφυλακτα :)
  5. DIY φετες! Γεια σου ρε ταγκ-ταηλερ απ το φαητ κλαμπ ;D
  6. αλλα 2 μπραβο κ απο μενα στα παραπανω ποστς.. χαιρομαι πολυ να τα διαβαζω, ειδικα σε ενα σαητ σαν το νοηζ (μουσικο κ οχι πολιτικο η κατι αλλο). Θα αποφυγω να τοποθετηθω πολιτικα στο θεμα (γιατι για μενα ειναι και πολιτικο) γιατι θα δημιουργηθουν σιγουρα παρεξηγησεις και οι αντμινς εδω ειναι λιγο.. σφιχτοι! Οπως κ να χει παντως, να ξερετε πως κανετε καποιον με τα μισα σας χρονια να αισθανεται πολυ περηφανος για την προηγουμενη γενια οταν κανει πραξη τις ιδεες της. Μακαρι να ησασταν περισσοτεροι! Καλημερες@all
  7. Ευχαριστω για τις απαντησεις! τελικα δεν τα πηρα τα προελ, εστειλα πρωτα ενα μεηλ διευρευνητικο στο pcmajor που προτεινε ο φιλος να δω αν μπορουν να μου φτιαξουν κατι καστομ και βλεπουμε :)
  8. Κοιταγα κ στου θωμα, παιζουν cordial k klotz φαινονται καλα κ ομορφουλικα (εχουν κ αυτα που πρεπει -οfc, neutrik jacks κ τετοια), βγαινει ενα συνολακι 80ε. Ντακς, δν ειναι κακα. Αλλα βαζω κ αλλα 20 για μεταφορικα.. (Καθε φορα που ναι να αγορασω κατι το τραβαω απ τα μαλλια, τι χαλι ειν αυτο!) Αν ψηνεται κανεις να ενωσουμε τπτ παραγγελιες να φτασει το 300ευρο ειμαι μεσα ;D
  9. εκει κοιτουσα (πολυ καλες τιμες, πολυ αργο site) κ εχω φτιαξει μια παραγγελια, αλλα παγωσα λιγο πριν κανω κλικ στο Checkout! Αφηνω λοιπον τα Klotz τα μπελντεν κ ολα τα υπολοιπα γιατι τελικα μαζι με μεταφορικα απο εξω, παλι ο κουκος μου παει αηδονι. Προελακι κ ελπιζω να ναι ολα οκ.. Ευχαριστω!
  10. Εχεις καποιες συγκεκριμενες μαρκες υπ οψιν; Εβλεπα πχ τα proel τα οποια μου φαινονταν αξιοπρεπη (ofc κλπ) κ ηταν αρκετα φθηνα.. Αλλα πετυχα μετα κατι ποστς στην τυχη, που τα εκραζαν ως φθηνιαρικα με κακο αντικτυπο στη μεταφορα του σηματος.. Τα klotz απ την αλλη, που εχει πχ ο νακας, πανε τα φθηνοτερα περιπου στο 25-30ευρο το ενα. Και οκ αν παει τοσο το καλωδιου του mic, ηχογραφει αρα θα θελα κατι καλυτερο. Πρεπει να ναι κ τα αλλα τοσο ακριβα; Δηλαδη θα πρεπει να δωσω 200ε για καλωδια.. ; Αν πρεπει, γιατι αλλιως τσαμπα θα πηγαινουν τα μηχανηματα μου, να μαζεψω λιγο περισσοτερα να τα αγορασω μετα απο λιγο. Αν οχι, ας μου πει καποιος καμια μαρκα φθηνη (προελ :Ρ ) να αγορασω τα καλωδιακια χωρις τυψεις να ησυχασω!
  11. Καλησπεραα Θελω να οργανωσω λιγο τις συνδεσεις στο studio του δωματιου μου και ψαχνω για καλωδια τερματισμενα στο νετ.. ΧΑΜΟΣ! Τι γινεται ρε παιδια, τι χιλιαρικα ειν αυτα;; Διαβασα κ κατι αρθρα του sound on sound περι του ποσο "μη φρονιμο" ειναι να χαλας πολλα λεφτα σε καλωδια και εχω μεινει με την απορια: Μπορει καποιος να μου προτεινει συγκεκριμενες μαρκες/τιμες καλωδιων απο καποιο μαγαζι ελλαδα ή eshop εξωτερικου να παραγγειλω, χωρις να χρειαστει να πουλησω το αμαξι κ το 1 μου νεφρο; Θα ηθελα κατι φθηνο σχετικα και αξιοπρεπες, για τα εξης: 2 καλωδια 1/4 trs σε XLR male για τη συνδεση των monitors με την καρτα ηχου (1-1,5 μετρο) 1 καλωδιο 2 rca male σε 1 jack stereo (1-1,5μ) 1 καλωδιο 2 rca male σε 2 jack mono (1-1,5μ) 2 καλωδια jack σε jack (1/4 trs) balanced για τη συνδεση synth στην καρτα ηχου (1-1,5μ) 1 καλωδιο jack σε XLR male για τη συνδεση ενος μικροφωνου (SM58) στην καρτα ηχου (2-2,5μ) Δεν ξερω αν θα ακουστει αστειο αυτο που θα πω (εχω τρομαξει λιγο με τις τιμες που βλεπω!) αλλα θα ηθελα να μην ξεπερασει η τιμη τα 60-70ε. Αν αυτο δεν ειναι δυνατο, θα μπορουσα να μην αγορασω τα 2 καλωδια rca σε jack (mono/stereo) (τα θελω για να συνδεω κατι ενισχυτες ακουστικων με την καρτα ηχου μου). Θενκς ιν αντβανς ;D
  12. Ηρθαν τα grado! Εντυπωσεις - αριστες, ακριβως αυτο που περιμενα αλλα δυστυχως πρεπει να τα πουλησω γιατι οικονομικα μου πηγαν ολα στραβα. Ελπιζω να τα ξαναγορασω σε καποια φαση.. Αnyway, απο ηχο ειναι κρυσταλλο, οποιος θελει να ρωτησει οτιδηποτε πιο συγκεκριμενο ας το κανει τωρα οσο τα χω γτ τα χω ηδη στις αγγελιες! (Καλα καλα δεν τελειωσε το burn in ρε γμτ...)
  13. Ψηφίστηκε! Αντε με το καλο παιδες, και σε αμον τομπιν ριμιξ 8)
  14. Μολις μου ερθουν και κανω και λιγο burn in (κανα 50ωρο θα ναι αρκετο λογικα ε; ) θα γραψω εννοειται! Μη μασας για το γυαλι, μπρος στα καλη τι ειν ο πονος 8)
  15. Σορρυ για το οφφ-τοπικ, αλλα ειμαι κερατσινιωτης και ψαχνουμε ΠΟΛΥ καιρο με την παρεα μου ενα μερος να αραζουμε ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ο φιλος! Θα σας επισκεφθουμε σιγουρα -θελω κ αφιερωση μια Προυσσα οπωσδηποτε (μα δεν ειναι ελεεινο να πηγαινεις σε ρεμπεταδικο κ να το ζητας απο την ορχηστρα κ να μη το ξερουν;; ) Με γεια το gadgetακι, τα λεμε ελπιζω κανα βραδι με κρασακια απο κοντα :)
  16. Thanks για τις απαντησεις παιδακια.. Τελικα παραγγειλα τα grado, τα sr225i. Απ ο,τι διαβασα ειναι το καλυτερο μοντελο απο αποψη τιμης αποδοσης και ο ηχος τους ειναι εκπληκτικος. Λεω να παρω κ τα sennheiser τα hd 25 που ειναι κλειστου τυπου και να mixαρω ετσι τα μπασσα μου. Τα tascam μου και κατι logitech ηχεια θα τα εχω για τις γενικες εργασιες κ reference. ps> Nikolas, με 'γεια το γυαλακι-λαλας. Κουκλος ;D
  17. Thanks παιδες.. Μια Focusrite Saffire Pro 24 εχω, δεν ξερω αν οι preamps της ειναι αρκετα καλοι για τα 650 ή τα akg. Με τα grado θα μαι μια χαρα και χωρις amps απ ο,τι διαβαζω. Ξερετε αν υπαρχει καποιο καταστημα Αθηνα που να τα εχει να μπορω να τα ακουσω; Ειδικα τα grado, δε τα χω δει πουθενα Ελλαδα (αγορες στα τυφλα παλι!)
  18. Καλημερα! Σκεφτομαι εδω και κανα δυο μηνες την αγορα ακουστικων. Τα θελω για monitoring βασικα, σε ηλεκτρονικη μουσικη (με ενδιαφερει πολυ δηλαδη να χει καθαρη εικονα στις χαμηλες) αλλα σιγουρα δε θα με χαλασει και να τα ακουω απλα για να γουσταρω ακομα κ οταν δε μιξαρω :) Το μπατζετ ειναι γυρω στα 300-400ε (αν ηταν το 10πλασιο μπορει να παιρνα μονιτορς -προς το παρον αραζω με τα τασκαμ μου) και σκεφτομουν τα εξης: 1. Sennheiser hd600-650 + amp, με τιμη γυρω στο 500ρικο κ για τα 2 (αουτς) 2. Sennheiser HD25 + AKG 141 / 271 (ενα κλειστο για να χω πιο "κλαμπ" εικονα και ενα ανοιχτο για τις λεπτομερειες..) περιπου 350-400 3. Grado sr225i + Sennheiser hd25 (με παρομοια λογικη) 400-500ε 4 Grado rs-2i (500e) no amp Το παω καλα; Μηπως μπορω να βολευτω και με κατι φθηνοτερο; Σκεφτομουν πως αφου δε μπορω να εχω καλα μονιτορς (λογω χρηματων αλλα και δωματιου) θα ηταν καλο να ειχα ενα πολυ καλο η 2 καλα ακουστικα για τις λεπτομερειες (και τα μπασσα!) Any ideas boys?
  19. soke_hxc

    Dub FX

    Έχω κολλησει. Σεβασμος! Το ζει το παλλικαρι, 1.000.000 μπραβο γι αυτο που κανει.. 1 mic, μερικα πεταλια και φυγαμε για τελικο. Καποιοι τη ζουν τελικα την ουτοπια. Όσο κ αν κοστίζει.
  20. Ομορφο design! Διαβασα καλα reviews, με ψηνουν.. Εχω ηδη τα logitech z-3, θα ναι αναβαθμιση στον ηχο τους; Θενκς για την απαντηση mate. Και η τιμη τους δεν ειναι κακη, στα 130-140ε. Αρα μαλλον το γειωνω το σχεδιο για PA ηχεια :)
  21. Καλημερα! Γραφω μουσικη στο pc μου, περισσοτερο electronica/trip hop/experimental αλλα και minimal/techno. Εχω τα tascam vl-a5 για monitors (αν και το σκεφτομαι να περασω σιγα σιγα στα a7 της adam να χω καλυτερη εικονα στις χαμηλες) αλλα θα ηθελα και ενα δευτερο σετ ηχειων για "ακροαση ευχαριστησης" αλλα και να συγκρινω το πως μεταφραζονται τα κομματια μου σε κανονικα χρωματισμενα ηχεια. Δεν ξερω αν θα μου ταιριαζαν καλυτερα multimedia 2.1 ηχεια ή ηχεια pa τυπου; Το δωματιο μου ειναι μικρο, καπου στα 10-12 τ.μ. χωρις treatment αλλα ευτυχως ειναι τραπεζιο σα σχημα κ εχει αρκετα επιπλα, μοκετα, κλπ κ δεν εχω μεγαλο προβλημα μεχρι στιγμης στον ηχο μου.. Εχετε κατι να μου προτεινετε; 150-200ε θα ηταν καλα ή μονο μουφες παιρνω μ αυτο το budget; :P Θενκς-ιν-αντβανς
  22. Ειναι οντως μεγαλο κολλημα.. Πριν κανα χρονο ειχα δει ο,τι βιντεακι επαιζε στο νετ. Και τελικα πηγα και επαιξα μαζι του απο κοντα! Λοιπον, δε το ξερουν πολλοι, γιατι ειναι για παιδια, ΑΛΛΑ: εχει ανοιξει λιγο παραδιπλα απο το village park ρεντη, ενα τεχνολογικο παρκο (καπως ετσι λεγεται) που χει διαφορα ρομποτακια, παιχνιδια με σκιες/φως, ηχους κλπ και ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΗΑΚΤΕΜΠΛ (ειδατε προφορα) η εισοδος νομιζω κοστιζει κανα 7ε κ στο ριακτ παιζεις υπο την επιβλεψη μιας κοπελιτσας που το νιωθει. το ολο προτζεκτ ειναι κατι του ΕΜΠ νομιζω.. Ψαξτε το ειναι ΓΑΜΑΤΟ ολο το σκηνικο!
  23. Δοκιμασε το Cog. Εμενα μου λυσε τα χερια ;) Το αη τιουνς προσωπικα δε το χωνευω..
  24. να δωσω κ εγω το feedback μου: το βασικο ριφφ ΓΑΜΕΙ. τελος. Οποιος ειναι ψημενος με doom/sludge/stoner μουσικες θα γουσταρει σιγουρα. Στους υπολοιπους ειναι λογικο να μην αρεσει αισθητικά, αυτο δε του στερει παρ ολα αυτα αξια.. Η δομη του κομματιου μου αρεσε επισης, το διακριτικο μπασσο, το σολο πολυ καλο.. Γενικα μου αρεσε ο ηχος της μουισκης.. Ο ηχος της φωνης σου απο την αλλη, δε με ενθουσιασε. Εκτος απο το οτι πιστευω θα ταιριαζε αρκετα πιο χαμηλα στη μιξη, παραειναι καθαρα τα φωνητικα (με το vocoder or sth στο τελος κατι σωζεται) και αυτο το μισο-απαγγελια μισο-τραγουδιστα, νομιζω χανει. Οι στιχοι τωρα, σε αρκετα σημεια μου ακουστηκαν απλοϊκοι. Δε με ενοχλησε καθολου το σπλαττερ του θεματος, απλα εχω κ εγω την εντυπωση (κατι που ανεφερε κ ενας φιλος προηγουμενως) πως περασε κ δεν ακουμπησε.. μια καλη ιδεα δηλαδη που θελει κ αλλη δουλεια για να πει κατι κ να μη μπαζει.. Παντα καλοπροαιρετα Καλη συνεχεια αδερφε, εισαι σε πολυ καλο δρομο νομιζω :) υγ> εχει κ κατι απο λοστ μπαντις, α;
  25. Γιατι θελω 8 εξοδους συνολο (4 στερεο καναλια). Παιζω με traktor pro και σκεφτομουν να περασω στο βασιλειο της αναλογικης μιξης. Επαξα σε εναν Allen&Heath και ηταν τελειως διαφορετικη η αισθηση.. Ε και τωρα με το δωρο κλπ, εψηνα να παρω ενα μικτη αναλογικο- Allen&Heath ή Ecler.. Θελω λοιπον τα 4 decks του traktor να τα έχω στο μικτη.. Απο DACs Που εριξα μια γρηγορη δουλεια φως δεν ειδα! Ακομα κ οι φθηνοι Behringer εχουν κατι 180αρια // Παιρνω αλλη καρτα με 8 εξοδους κατευθειαν. Σε ευχαριστω για την απαντηση αγορινα, ελπιζω να βρω μια λυση συντομα (κ να μη χρειαστει να ξοδεψω το δωρο χριστουγεννων, πασχα κ αδειας διακοπων ;D )
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου