Προς το περιεχόμενο

dbfromhell

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    26
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από dbfromhell

  1. dbfromhell

    Maxk. - Someday In hell

    Παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις παρατηρήσεις και τα σχολιά σας.Πραγματικά ως μεγάλος οπαδός του κλασσικου Heavy Metal και της NWOBHM με τιμούν παρα πολυ τα σχολιά σας.
  2. dbfromhell

    Maxk. - Someday In hell

    Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λόγια, Εχεις πιάσει ακριβώς τισ επιρροές μου, λιγο Di Anno λιγο Dickinson εποχή.
  3. dbfromhell

    Maxk. - Someday In hell

    Καλησπέρα και καλή χρονιά!!! Μετα απο παρα πολυ καιρό ηχογράφησα ενα καινούργιο κομμάτι μου.Αλλαγές στον εξοπλισμό, αναζήτηση ηχου, δουλειές με καθηστερησαν παρα πολυ αλλα τελικα ηχογραφήθηκε.Τα όργανα&φωνητηκά ηχογραφήθηκαν ολα απο εμένα, καθως και το artwork.Το κομμάτι κινείται σε Hard Rock - Heavy Metal υφος.Καθε σχόλιο ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  4. Πολλα Κιλα @@δια!Τονους μαλλον!!!! Απλα Σεβασμός!!!!
  5. Δες αυτον τον τυπα.Θα σου λυσει αρκετες απωριες σου πανω στο θεμα.Δες και τα αλλα του video.
  6. Την ειχα αγοράσει καινουργεια το 2003 καπου στα 540 με 560 αν θυμαμαι καλα.Η τιμη που στην πουλαει ειναι μια χαρα....Αναλογος φυσικα και την κατασταση της! Η πεταλιέρα εχει παρα μα παρα πολλες δυνατότητες.Αρκει πριν την αγορασεις να εισαι αποφασισμένος οτι θα διαθεσεις παρα πολυ χρονο για να μαθεις να την λειτουργεις σωστα και να παρεις τον ηχο που θες.Ωραια reverb delay και αλλα εφε αλλα οπως ειπωθηκε στις πιο πανω απαντησεις στα distortion "πασχει" λιγο.Υπαρχει και η δυνατότητα συνδεσεις με midi και μεσω software να περασεις και presets. Εγω επειδη δεν ειχα ποτε την υπομονη να κατσω να την μαθω την εχω σε μια ντουλάπα.Και επειδη η τιμη της εχει πεσει τοσο πολυ πλεον την εχω σαν μουσιακο κωμματι.
  7. εβαλες καπως μπερδεμενα τα λινκ...μαλλον ετσι ηθελες να τα βαλεις. MASTER 1 κωμματι 1 κωμματι 2 MASTER 2 κωμματι 1 κωμματι 2 Ακουγονται τελιος διαφορετικα κωμματια...εχει τεραστιο ρολο το mastering και το ποιος θα το κανει!Ακομα και με κατι ηχεια της κακιας ωρας που εχω εδω τα κωμματια που ειχες ανεβασμενα πριν 14 μερες (λογικα το πρωτο μαστερινγκ που σου κανανε) ειναι με διαφορα πολυ καλητερα απο το 2ο μαστερινγκ που εγινε....
  8. Καλησπέρα, ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας. Επειδη παει για Power Ballad πολυ θα ηθελα να πλησιασει κατι τετοιο.... Φανταστικος ήχος...και ωραιο θεμα...διαβασα και το ποστ σου απο κατω για το τι πιανο ειναι και πολυ φοβαμαι οτι θα το λεροσω με τα χερια μου....δεν ειμαι για τοσα κυβικα!!! Εχεις κανα δείγμα απο το Studio N? Αθηνα ειμαι και δυστηχως δεν εχω καθολου στα μελλοντικα σχεδια να ανεβω πανω.
  9. Πολη, Αθήνα. Δεν ειναι αναγκη να εχει τα Neumann :-) :-) Πιανο με ουρά για ενα απλο κωμματι, δεν αντεχω αλλο τον ψηφιακο ηχο του clavinova!
  10. Καλησπέρα, Μηπως γνωριζει καποιος κανα Studio που να μπορεις να ηχογραφησεις πιάνο?Θελω να ηχογραφησω κανονικο πιάνο.Ουτε πληκτρα ουτε synth. Ευχαριστώ.
  11. Μαλλον θα προτιμησω συνδεση firewire και οχι usb 2 .. Μπας και κεδρισω τιποτα σε ταχυτητα μεταφορας.Τωρα δεν ξερω με τις μαρκες τι γινεται?Βλεπω Tascam που προτειναναι τα παιδια, βλεπω και κατι presonus motu χωρις ομως να ξερω αν ειναι money for value...η σε αυτα τα λεφτα ολα ιδια ειναι? 8 καναλια για μικροφωνα νομιζω ειναι πολλα.δεν χρειαζομαι τοσα.και 4 μια χαρα ειναι.και αλλα 4 για οργανα και θα μαι οκ!
  12. Καλημερα φιλαράκι, Διαβαζοντας καποια ποστ ξεκαθαρισα την αποψη που ειχα και τελικα μαλλον αυτο που χρειαζομαι ειναι μια καρτα ηχουν με παραπανω καναλια, η και η edirol μου αρκει απλα ειναι το πεδεμα με τα καλωδια να συνδεω και να ξεσυνδεω!
  13. Καλησπερα παιδια και καλο μηνα... εχω μια Edirol UA25 εδω και κατι χρονια, για την χρηση που την ηθελα μεχρι στιγμης μου ηταν μια χαρα.Το μοναδικο που δεν με βολευε ποτε ηταν το βγαλε βαλε καλωδια οπωτε πιστευω πως ηρθε η ωρα να παρω εναν μίκτη... ο τωρινος μου εξοπλισμός ειναι... Cubase Edirol UA 25 Marshall VS30R Clavinova Yamaha CLP930 MIC: SM58,AKGPerception200,Behringer B-2 Pro Ακουστικα : AKG K171 και 2 κολώνες ηχεια me ξεχωριστο Sub που τα εχω σαν monitor ηχεία :-( Θα ηθελα λοιπον μια κονσολα οπου θα ειχα μονιμα συνδεδεμενα ολα τα οργανα.Μπασο,κιθαρα,πληκτρα,μικροφωνα.Τι μου προτείνεται γυρω στα 200-300 ε?Θα ηθελα να εχει και τα βασικα εφε μονο στα καναλια για τα μικροφωνα. Σκοπος μου ειναι να κανω καποια pre-demo και οταν με το καλο ολοκληρωθουν τα κωμματια να παω να ηχογραφησω σε κανονικο studio. Ευχαριστω για τις απαντησεις...
  14. dbfromhell

    Europe vs Nirvana Έπος!

    Εγω το βρηκα πολυ ενδιαφερον γι'αυτο και το πόσταρα.Ακουγοντας χρόνια και τα δυο κωμματια ποτε δεν πηγε το μυαλο μου οτι θα μπορουσε να "κατσει" ωραια το ενα πανω στο αλλο. Σεβομαι τον χρονο που σπαταλησε αυτος ο ανθρωπος για να κατσει να το φτιαξει και να το παρουσιάσει.Κ εκανε και πολυ ωραια δουλεια γιατι ακουγεται πολυ ωραια απο θεμα ηχου το τελικο αποτελέσμα(φυσικα δεν εκατσε να καθαρίσει τα τρακ γιατι οπως ειπε και καποιος σε προηγούμενο ποστ πλεον ολα αυτα υπαρχουν ετοιμα). Επισης δεν το κατέστρεψε προσθετοντας καποιο μπιτ, sampler κλπ κλπ οπως καταστρέφουν χρονια τωρα επωνημοι και μη dj's (ας τους κανει ο θεος dj's) γνωτσα ποπ/ροκ/μεταλ τραγούδια.Ουτε το παρουσίασε με το ονομα του (οπως κανει ο καθε γνωστος και μη γνωστος dj). Κ μιας που τα χουν παρει σβαρνα πλεον ολα τα κωμματια και εχει παραγεμίσει ο κοσμος dj's προτιμώ να ακουσω τετοια mashup παρα την ιεροσυλία του καθε dj!!! πανω σε ροκ κωμμάτια.
  15. dbfromhell

    Europe vs Nirvana Έπος!

    εμενα μια χαρα μου ακουστηκε....ε γουστα ειναι αυτα! αυτο θα σ'αρεσει πιο πολυ φανταζομαι!
  16. dbfromhell

    Europe vs Nirvana Έπος!

    Ειδικά στο ρεφρεν στην 3η αλλαγή!!!
  17. Καποιος να μυραστει τις γνωσεις του στο αντικέιμενο? Να δωσει μια συμβουλη? Να πρωτήνει κατι βρε αδερφε.....
  18. Αν και εψαξα στο φορουμ δεν κατεληξα καπου,καθως στις 5 σελιδες που διαβασα σε ενα αλλο θεμα που αφορουσε ηλεκτροακουστικη δεν κατεληξα καπου....μονο μια ερωτηση μου γεννηθηκε,αν τελικα το παλικαρι που ηθελε να παρει την κιθαρα εντυπωσιασε η οχι την γκομενα! Διαθετω γυρω στα 300-400 ευρω για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ(υπολογίζω οτι θα εκανε γυρω στα 600-700 καινουργια) ηλεκτροακουστικη...ελπιζω να βρω καποια απο "καλα" χερια και ας εχει 1,2 χτυπιματακια.... Για να βοηθείσω μαρέσει πολυ ο ηχος που βγαζει η κιθάρα του Vito Bratta στο When the Children Cry,του Adrian Vandenberg sto Starkers in Tokyo Unplugged του Tony Marcus (ΧΥΖ) στο after the rain τουλαχιστον αυτα μου ερχονται στο μυαλο τωρα,γενικα ηχος για Hard Rock Ballads.Φανταζομαι πως οι κιθαρες αυτες που ακουγονται μετρανε κατι χιλιαρικα,αλλα κατι που να πλησιαζει στα λεφτα που προανεφερα? ΔΕΝ προοριζεται για την κιθαρα της παρεας γυρω απο την φωτια!Γιαυτα τα event υπαρχουν κιθαρες καυσόξυλα!Προορίζεται για καποια demo που θελω να ηχογραφείσω.Θελω να ηχογραφεισω με MIC αλλα δεν θα με πήραζε να εχει και προενύσχηση.Και ισως καποια μελλοντικά live.... Κοιτάζοντας τις ovation κιθαρες θα ήθελα να τις αποφυγω λογω του σχήματος καθως μου θυμίζουν αποτυχημένες προσπάθειες που εκανα να μαθω μπουζούκι καθως δεν βολευόμουν ποτε με το καρπουζοσχημά του! Η εμπειρία μου με τις κιθάρες ειναι σπαστά γυρω στα 10 χρόνια.Κλασική/Flamenco και ηλεκτρική.Με ηλεκτροακουστική δεν ειχα ασχοληθει ποτε και πιστευω πως εφτασε η ωρα να ασχολειθώ.Οπώτε οποιος εχει ασχοληθει και εχει ψαχτει με το θεμα ας με βοηθήσει στην επιλογή μου. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  19. dbfromhell

    One Man Band (dbfromhell)

    Σ'ευχαριστω για το comment... κ εγω προτιμω κατι πιο μελωδικο..αλλα επειδη δεν μου αρεσει καθολου η clear φωνη μου προσπαθω να την σκεπασω......σε καμια περιπτωση ομως δεν θα ασχοληθω με growl... ισως να μην σου αρεσουν τα δικα μου καφροφωνητικα...ακου το Sentenced - Vengeance Is Mine....μελωδικα καφρο-φωνητικα!!!! Σ'ευχαριστω... Θα ποσταρω καποια στιγμη ενα step by step... Περιληπτικα ομως:Cubase για οτι εχει να κανει με ηχο...και Sony Vegas Pro σε οτι εχει να κανει με εικονα και text...Καθε καναλι που ηχογραφεις σε Cubase βγαζεις και απο μια ληψη σε Camera(στο Free ειναι σε καμερα με Mini DV πιοτητα ενω στο Stairway to Hell ειναι σε μια φτινιαρικη web-καμερουλα...γιαυτο και η καθυστερηση στα frames)
  20. dbfromhell

    One Man Band (dbfromhell)

    μακαρι να μην καταληξουμε ετσι!!!!
  21. dbfromhell

    One Man Band (dbfromhell)

    Σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου... Η τρισολια στο Free στο 03:18 σου αρεσαι?
  22. dbfromhell

    One Man Band (dbfromhell)

    Αν δεν γινει και λιγο χαβαλες δεν λεει..................Τα σοβαρα και τα καλοστημενα ειναι για τους επαγγελματιες!!! ;D Απλα καποια στιγμη ξενερωνεις απο τα ακυρα που τρως συνεχως για προβες με το band(ο ενας μουνοδουλος,του αλλου κατι του τυχε,ο αλλος ειναι σε chill out φαση) και αναγκαζεσαι να τα μαθεις ολα μονος σου.Αντε να παρω και το drum set για να πεταξω και το κολοντραμμασιν! Σ'ευχαριστω πολυ...
  23. dbfromhell

    One Man Band (dbfromhell)

    Φυσικα και ΟΧΙ! Οι απλοι ρυθμοι ναι,καποια γυρισματα ναι αλλα το σημειο που με παιδεψε λιγο και αναγκαστηκα να το ηχογραφισω σε διαφορετικο καναλι ειναι το σημειο με το διπεταλο... Οσο για το zoom πραγματικα δεν αξιζει...χασιμο χρονου και ευρω!για απλους ρυθμους και χρηση μετρονομου ειναι καλο...αντε να τραβηξεις και καναν ηχο Еzdrummer...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου