Προς το περιεχόμενο

pigasos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    29
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή pigasos

0

Φήμη

  1. εξαρχης το κοιταξα ολα αυτα που αναφερεις αλλα δυστυχως.......!!!! οποτε μενω στα δεδομενα αλλα θα κατεβασω το manual θα το ριξω μια ματια θα ψαξω κ κανενα βιντεο στο youtube κ ισως παρω την αποφαση για το update. οσο για σενα RESPECT Κ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
  2. τι ωραια κ με τι ανεση το λες αυτο......'..'ενα απλο update λογισμικου...''..για σενα που προφανως το εχεις προσπαθησει κ εγινε η δουλεια σου μπορει. Για μενα ομως σε περιπτωση που δεν πετυχει η γενικως κανω καμια μ____α δεν υπαρχει καποιος να με βοηθησει να το ξαναμαζεψω το οργανο. Αν την κανω τη μ_____α θα μου κοστισει χρονο αγχος τρεξιμο κ φυσικα χρημα για κατι που ειναι οπως λες ε απλο....για καποιον που ξερει ομως κ οχι για καποιον ασχετο σαν εμενα!!!! Να διακινδυνευσω να κανω ζημια στο οργανο για κατι που στην τελικη δεν μου ειναι αμεσα χρησιμο.. τεσπα.....να ρωτησω κατι αλλο.....Στις συμβουλες που μου δινεις κ ειδικα στην 2 λες'' Αν όντως είναι άδεια τα preset (πράγμα δύσκολο)...''δλδ υπαρχει περιπτωση να μην λειπουν? κ αν οχι που ειναι? κ αν λειπουν για πιο λογο να λειπουν?? Βροχη οι ερωτησεις αλλα ψαχνω εναλλακτικες μηπως κ γλιτωσω το ''απλο update'' που λες.....ευχαριστω κ παλι!
  3. φιλε stavros_d80 καταρχην σ ευχαριστω για τον κοπο σου στο ν απαντησεις κ ειναι η δευτερη φορα που το κανεις σε μενα. δυστυχως για μενα ομως να κανω αυτο που λες αλλα κ οτι ειδα σχετικα με το link που εστειλες ειναι πολυ δυσκολο εως τρισκολο!!τα φοβαμαι αυτα τα ''ψιλα'' γραμματα της τεχνολογιας κ λεω να μην το προσπαθησω τουλαχιστον μονος μου σαν ανιδεος που ειμαι οποτε θα τ αφησω ως εχει κ θα παμεινω στα βασικα (μικροφωνο-κονσολα) σ ευχαριστω κ παλι φιλε μου!
  4. κυριοι καλημερα σας. εχω ενα Pa2 κ δεν ειμαι τραγουδιστης αλλα καπου καπου αν χρειαζεται θα πω κ ενα τραγουδι! μεχρι τωρα ηξερα τα βασικα.....δλδ μικροφωνο κονσολα η mixer....ειπα ομως να παω κ λιγο παραπερα ...δλδ μικροφωνο Pa2 να δω κ τι παιζει με το tc-helicon....το θεμα ομως ειναι στο Voice processor preset γραφει μονο emty!!! τι γινετε τωρα?? μπορω με καποιο τροπο να το επαναφερω??? ευχαριστω!
  5. σταυρο σ ευχαριστω αλλα τη βρηκα την ακρη κ δεν ειναι οπως τα λες.....βγαινουν οι 3 βιδες που ειναι πανω στα πλαινα κ με προσοχη (μπορει να χρειαστει κ μια σπατουλα) τα τραβαμε σιγα σιγα για ξεκολησουν απ τη κολλα που εχουν.....σ ευχαριστω κ παλι για το χρονο σου
  6. καλημερα σας.....πως μπορω να βγαλω τα ξυλινα πλαινα γιατι μονο με τις 3 βιδες που εχουν δε βγαινουν....ευχαριστω!
  7. σας ευχαριστω ολους....θα το κοιταξω καλυτερα το θεμα
  8. φιλοι μου γεια σας. δυστυχως τα παιξε ο σκληρος δισκος του οργανου. ρωτησα σε μαγαζι με υπολογιστες και μου ειπανε οτι ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να βρω τον ιδιο!! ισχυει αυτο? δεν ρωτησα bon studio γιατι εκει ''γδερνουν'' .....ετσι κ αλλιως το οργανο παλιο και αν εχουν καλος μεχρι ενα σημειο.....αν δεν εχουν καλυτερα να το πεταξω το οργανο σχετικα με την τιμη που θα πουν!!! υπαρχει περιπτωση να βρω γενικοτερα??
  9. ξερω οτι καπου εκει παει η οθονη (σε τιμη) αλλα το βλεπω λιγο δυσκολο για παυλιδη γιατι δεν ειμαι απο αθηνα αλλα απο τρικαλα.....οποτε για να φτασει το οργανο εκει δεν συμφερει.....αν εχεις τηλεφωνο του ομως στειλε το σε περιπτωση που μπορει να βοηθησει κ στο ελαχιστο.....σ ευχαριστω κ παλι
  10. με το touch panel calibration δε γινετε τιποτα γιατι το χω κανει αρκετες φορες κ παλι μια απ τα ιδια.....ισως να ειναι κ η ταινια της οθονης οπω ειπες.......οσο για τον ηχο της (μπιπ) ξερεις που ειναι στο menu? αν κ ειναι το λιγοτερο που μ απασχολε τωραι....σ ευχαριστω παντως
  11. φιλοι πληκτραδες γεια σας....εχω το extreme κ εκτος απο καποιο προβλημα στην οθονη εχω κ μια απορια.......η απορια ειναι οτι σε καθε επαφη με την οθονη δεν εχω τον ηχο της.....ειχα κανει reset (menu+exit) επανηλθε αλλα μετα ξαναχαθηκε.....τι να φταιει? μηπως οταν φορτωνω sampler κανω κατι λαθος? κ το προβλημα που ειναι το πιο βασικο εδω ειναι με την οθονη η οποια πολλες φορες δεν ''υπακουει''!!!! δοκιμασα εβγαλα τις μνημες για ενα διαστημα μηπως κ ειναι απο κει....δοκιμασα με το σεσουαρ μηπως εχει υγρασια η οθονη(οπως ειπε καποιος) αλλα τιποτα.....δε θελω σε καμια περιπτωση να φανταστω οτι ειμαι για αλλη οθονη....τα φωτα σας παρακαλω κ σας ευχαριστω!!
  12. και παλι σας ευχαριστω παρα πολυ.....πολυτιμη η βοηθεια σας και ειδικα του σταυρου....σας ευχομαι οτι καλυτερο με πολλες δουλειες και καλυτερα μεροκαματα!!
  13. καταρχην πρεπει να σας ευχαριστησω και τους δυο για τον κοπο και τη βοηθεια σας. οντως το προβλημα ειναι στον σκληρο. τον εβγαλα κ ανοιγει το οργανο σε λιγοτερο απο ενα λεπτο....ξαναβαζω τον σκληρο παλι τα ιδια (μισαωρο). τωρα τι γινετε? απενοργοποιησα το pcm autoload.... το αφηνω ως εχει η το ενεργοποιω ξανα? υπαρχει περιπτωση να κανω κατι με τον σκληρο? ισως καποια διαμορφωση η κατι αλλο αλλα χωρις να διμιουργηθει θεμα καπου αλλου οπως π.χ. os? να σημειωσω οτι σε περιπτωση που χρειαστει format το οργανο δεν εχω τις δισκετες....εχω κατεβασει βεβαια την os αλλα μου βγαζει 4 δισκετες και κατι σε pdf ενω απ οτι ξερω χρειαζονται 6 δισκετες....και ποσο κοστιζει ενας σκληρος και αν θα βρω για το συγκεκριμενο οργανο?!?! ??? και παλι ευχαριστω
  14. οταν ανοιγω το οργανο εκτος του οτι κανει μιση ωρα (κυριολεκτικα) ν ανοιξει μετα ''σερνεται''!!! το σημαντικο ειναι οτι δεν φαινεται ο σκληρος δισκος και φυσικα δε παιζει κανενα sampler..... μπορει καποιος να μου πει τι γινετε τωρα???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου