Προς το περιεχόμενο

Cross

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    27
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Cross

  1. Μάλιστα! Ευχαριστώ παίδες θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία! Απλά ήθελα να δω αν το έχει κάνει κανείς να ξέρω πως θα ναι ηχητικά! θα δείξει!
  2. Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να μπορώ να έχω και neck και bridge μαγνήτη να δουλεύουν ταυτόχρονα και full humbuckers (δηλαδή να μην έχω επιλογέα) και να τους χειρίζομαι μόνο με τα volume τους?? Θα έχει "κακές" επιπτώσεις από άποψη ήχου, καθαρότητας, αρμονικών κλπ? Απλά σκεφτόμουνα καμια τρελή μοντα και μου ήρθε αυτό!
  3. Καλησπέρα παίδες, έχει παραγγείλει κανείς κιθαρούλα από gfs?? Σκεφτόμουνα να παραγγείλω αλλά αν είναι να πληρώσω τελωνεία περισσότερο από όσο αξίζει να μην μπω στον κόπο! Όποιος γνωρίζει κάτι γι' αυτό ας με διαφωτίσει! ΥΓ. Τα άλλα θρεντς που βρήκα ήταν μόνο για μικρά parts γι'αυτό και άνοιξα καινούριο!
  4. Ωραία παιδιά ακούγονται θαυμάσιοι!! Έτσι κι αλλιώς με την οικονομική μου κατάσταση σε φθηνές λύσεις θα πάω και πλεον δεν με νοιάζουν ούτε μάρκες ούτε τίποτα! Φανταστείτε τώρα έχω βάλει κάτι αρχαίους SHAMSHIN γιαπωνέζικους μιας παλιάς Samick πάνω απλά για να την βγάλω μέχρι να πάρω άλλους :P Οπότε ή σε tonerider ή σε GFS θα πήγαινα αλλά επειδή θέλω να πάρω και γέφυρα ή τρέμολο στυλ Bigsby για την Dean βρήκα ότι στην GFS είναι η οικονομικότερη λύση! Θα δείξει εν τέλει! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τα σχόλια παιδιά! :)
  5. Ναι αλλά άλλο τα 100 για 2 μεταχειρισμένους Seymour και άλλο τα 50 για 2 καινούριους GFS πχ! :P Anyway έχω διαβάσει κι εγώ πολύ καλά λόγια γι' αυτούς και εννοείται μετράει και η γνώμη του Loci πολύ!! Όπως και οι Fat Pat είναι στα υπόψιν metalmike.. Loci ωραία ακούγεται ο Dream 180 είναι στα γούστα που θέλω από ότι καταλαβαίνω! Είναι πολύ trebly όμως ή έχει "συγκρατημένο" top end?? Και αν μπορείς πες μου τι παίζει με παραγγελίες από GFS?? (αν βέβαια τον είχες παραγγείλει καινούριο από εκεί) :) Thanks παιδιά!!!
  6. Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι σε κανα μήνα να παραγγείλω από guitar fetish κάποια πραγματάκια για να αναβαθμίσω την κιθάρα μου και εννοείται και μαγνήτες! Είμαι ανάμεσα στους Dream 180s ή τους VEH προς το παρόν! Εδώ πρέπει να πω η κιθάρα μου είναι μια Dean Cadillac 1980 και παίζω Hard Rock, Classic Rock και 80ιλα! :P Τα χαρακτηριστικά τις κιθάρας είναι εδώ: http://www.deanguitars.com/cadi_series.php Για ενισχυτή δεν λέω γιατί δεν έχω και παίζω πάνω σε ότι βρω σε στούντιο ή live με πεταλιέρα Vox Tonelab ST! Αν κάποιοι είχαν κανέναν από αυτούς τους μαγνήτες ας πούνε τη γνώμη τους και εννοείται και γνώμες για άλλα σετάκια αλλά αν είναι δυνατόν από GFS όχι Seymour ή Dimarzio και τέτοια γιατί υπάρχει κρίση :P
  7. Ναι όντως πρέπει να τα σπάει! Αλλά δεν έχει Fishman πάνω έχει Fender απ'ότι είδα.. σε ποια μαγαζιά έχει Fender ξέρεις?
  8. χαχαχα ε όσο να ναι! :D αλλά είναι απίστευτες και οι 2!! Τώρα στην ηλεκτρική άλλαξα και το wiring σε 50's και απλά τα σπάει! κάποια στιγμή πρέπει να πάρω και καλό ενισχυτή βέβαια :P
  9. Πολύ καλές και οι 2 και ειδικά την Fender την έχω ήδη στα υπόψην!! Για την ibanez δεν ξέρω αν θα διέθετα τόσα λεφτά έχει καλές απ'ότι έχω δει γιατί έχω δοκιμάσει αρκετές στον Τρίμη αλλά αν μάζευα λεφτά για μια θα ήταν αυτή http://www.deanguitars.com/schenkerperformer.php και αυτό γιατί μ'αρέσει και σαν εμφάνιση και ξύλα και όλα, συν του ότι και η ηλεκτρική μου είναι μία Dean (Cadillac 1980) και είναι απίστευτη! :) Βέβαια την έχω βρει να την παραγγείλω μόνο απο κάτι αμερικάνικα μαγαζιά και δεν ξέρω τι παίζει με φόρους κλπ :/
  10. Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους μέχρι εδώ.. Τώρα ως προς τα ξύλα μπαίνει το εξής θέμα το οποίο έχω διαβάσει, οτι δηλαδή to maple είναι κακή επιλογή για dreadnaught κιθάρα αλλά στις Jumbo είναι πολύ διαφορετικό! Και έτσι φαίνεται και το οτι είναι 2 διαφορετικές κιθάρες! Το cut-away είναι ένα θεματάκι γιατί ναι θέλω να κάνω και σόλο.. Ως προς τον ήχο μ'αρέσουν και οι 2 σίγουρα και η Jumbo και η άλλη που είναι Advanced Jumbo το σώμα της (προφανώς διαφορετικό απο τις Dreadnaught-- πιο βαθύ) Για άλλες εταιρίες που κοίταξα υπάρχει στα 200ε η applause AE-128 ώς ηλεκτρακουστική η οποία είναι super shallow body δηλαδή ρηχή και άρα ο ήχος θα είναι πιο bright από τις άλλες και μαρέσει το μπάσσο.. τώρα για ακουστική δεν γνωρίζω και πολλές άλλες μάρκες γιαυτό δεν επεκτείνομαι τόσο!
  11. Καλησπέρα σε όλους, ετοιμάζομαι να αγοράσω μια low-budget ακουστικής ή ηλεκτρακουστικής κιθάρας και είμαι ανάμεσα σε 2 συγκεκριμένες 1) την Epiphone EJ-200 Artist (limited edition) http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=337&CollectionID=19 2) την Epiphone AJ-220 SCE http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=84&CollectionID=10 Οι τιμές τους είναι 138 η EJ-200 και 215 η AJ-220! Είναι και οι 2 πολύ καλές κιθάρες, η καθεμία βέβαια για διαφορετικούς λόγους! Για την EJ-200 συγκεκριμένα απ'ότι κατάλαβα είναι ακριβώς όπως οι πιο ακριβές EJ-200 με τη γέφυρα "μουστάκι" τα σχέδια στο pickguard και τα inlays απλά αρκετά πιο φθηνή! Το θέμα του μαγνητη δεν με απασχολεί και τόσο γιατί μπορώ να πάρω ξεχωριστά και για την EJ-200 ή σε κάποιο live για αρχή να την χρησιμοποιώ με μικρόφωνο.. απλώς αν κάποιος έχει/είχε κάποια εμπειρία με μια από τις 2 ή και τις 2 θα ήθελα κάποια γνώμη παραπάνω! Μετράνε και οι γνώμες ως προς την εμφάνιση! Εμένα προσωπικά μ'αρέσει πιο πολύ η EJ-200!
  12. Γεια παιδιά είχα να μπω αρκετό καιρό εδώ και τώρα είδα τις απαντήσεις σας! Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους όλες οι ιδέες είναι αρκετά καλές όσο και βοηθητικές μπορώ να πώ! Ακόμα δεν έχω πάρει κάτι γιατί μου γύρισε το κεφάλι σε λαμπάτο! (κάποια στιγμή πρέπει να πάρω κάτι καλό και εφόσον τώρα έχω "ευκαιρία"... ε πρέπει πιστεύω). Οπότε τώρα κοιτά κάτι σε λάμπα και κυρίως combo γιατί και λάμπα και κεφαλή με καμπίνα δεν πάει.. :P Μου έχουν προτείνει τον Marshall MA50C για λαμπάτο combo, ο οποίος πιστεύω είναι πολύ καλός και ευέλικτος ενισχυτής και παίζει στα 550 ευρώ! (δεν είναι και λίγα βέβαια αλλά για τον ήχο που θέλω θα μου κάνει) Επίσης κοιτάω και κάποιες από τις προτάσεις σας όπως Bugera V55 ή Jet City! Απλά στους Bugera έχω διαβάσει αρκετά προβληματάκια και δεν είμαι σίγουρος ακόμα! Για τον Jet City δε, συγκεκριμένα τον JCA 2112 RC δεν με χαλάει και μου θυμίζει σε κάποια σημεία και Marshall μπορώ να πώ αλλά αυτό τον να μην βάζουν ένα footswitch στους περισσότερους μικρούς λαμπάτους ρε παιδί μου είναι ένα θέμα! Τες πα οπότε μπορεί να περιμένω κι άλλο μήπως πάρω τον Marshall! Για άλλες ιδέες πάντα ανοιχτός φυσικά!
  13. Ευχαριστώ, όντως πρέπει να λασπώνει στα clean! θα κοιτάω εδώ για καμία ευκαιρία και ας δώσω όλο το budget στην κεφαλή για αρχή! να έχω κάτι καλό επιτέλους και για καμπίνα βλέπουμε!
  14. Οκ σ'ευχαριστώ για όλα τα info φίλε μου! θα το σκεφτώ και θα δοκιμάσω κι άλλους και βλέπουμε!
  15. Δηλαδή οι Marshall VS λένε γενικά, να το κοιτάξω? Για λαμπάτη κεφαλή έχω βρει κι αυτή http://www.bugera-amps.com/EN/products/V55HD.aspx κι έχω ακούσει καλά λόγια
  16. ναι κι εγώ σκεφτόμουνα να περιμένω λίγο περισσότερο.. γιατί εντάξει προτιμώ να πάρω κάτι καλό εννοείται! Όσο για την τιμή και άλλοι το λένε στο ιντερνετ αλλά λένε οτί δεν πρέπει να μας απασχολεί και τόσο.. γιατί εντάξει όπως και να το κάνεις σε κάποιους άλλους πληρώνεις και το όνομα! Αλλά θέλω να το ψάξω έτσι κι αλλιώς! Ο Blackheart ωραίος και σχεφτόμουνα κάποια στιγμή για έναν τέτοιο! Επίσης σκεφτόμουνα και για Marshall VS100 από αγγελία.. αλλά δεν ξέρω τι ποιότητα έχουν οι vs!
  17. Γεια σας παιδιά, επειδή ψάχνω για ενισχυτή τον τελευταίο καιρό αλλά το Budget δεν επιτρέπει πάνω απο 300-350 έχω βρεί ένα ικανοποιητικό πακέτο στον θωμά αυτό: http://www.thomann.de/gr/kustom_kg100hfx_bundle.htm Είναι στα 300 μαζί με την καμπίνα του, μπορείς να τον πάρεις και σε live! Απλά επειδή έχω δει διάφορα review στο ίντερνετ που λένε για πιο "μοντερνο" ήχο έχω μπει σε ενδοιασμούς! Αν και σε ένα στούντιο έχω παίξει με έναν Kustom πάλι μεγάλο απλά πρέπει να είχε και λάμπα και μπορώ να πώ δεν με χάλασε καθόλου! Ο ήχος που θέλω είναι σε στυλ Marshall κυρίως, για Rock αλλά και πιο Heavy ήχο! Επίσης με ενδιαφέρει πολύ και το clean! Αν κάποιος τον έχει, τον είχε ή τον έχει δοκιμάσει please ας μου πει μια γνώμη.. Επίσης και άλλες προτάσεις για ενισχυτές δεκτές! Και επίσης αν κάποιος ξέρει να μου πει αν υπάρχει κάποιο μαγαζί να πάω να το δοκιμάσω! Η κιθάρα που έχω είναι η πρώτη απο αυτές απλά με Seymour Duncan Jb/Jazz http://www.deanguitars.com/cadi_series.php Πετάλια έχω μόνο ένα Wah και ένα overdrive! Αν και χρησιμοποιώ κυρίως το Wah!
  18. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!!! Μάλλον θα καταλήξω στην X3.. :)
  19. Οκ φίλε μου εννοείται δεκτή η γνώμη σου!!! θα το κοιτάξω κι αυτό!
  20. Δεν ξέρω δεν τη συμπαθώ γενικά την Digitech... Τέλος πάντων το άλλο post νομίζω με κάλυψε εντελώς οπότε μάλλον καταλήγω σε Χ3!!! Thanks και σε σας και στα παιδιά του άλλου post! :)
  21. Για σας παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια όσων γνωρίζουνε πάνω σε αυτό το θέμα! Είμαι σε φάση να πάρω μια καλή πεταλιέρα πλέον και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2! (Για Boss μου έχουν πει οτι δεν αξίζει τα λεφτά εκτός αν βρω κάποια GT6 και κάτω!) Παρακαλώ όποιος ξέρει ας ρίξει τα φώτα του...
  22. Και κατά τι διάρκεια του Black Album είχε πάθει όζους νομίζω..
  23. Αν δεν έχεις θέμα με το πάχος του μπράτσου πάντως και με το Floyd εγώ θα σου πρότεινα και μια λίγο πιο φθηνή αλλά φοβερή για τα λεφτά της.. Dean φυσικά! :P (προσωπική αγαπημένη εταιρία :) ) http://www.thomann.de/gr/dean_guitars_cadillac_1980_cb.htm Την κιθαρίτσα την έχω και ακόμα και με τους δικούς της μαγνήτες παίζεις ότι θες και είναι πολύ high gain!!! Και για παράδειγμα επειδή δεν την είχαν και πολλοί βλέπε Glen Drover (Megadeth) http://www.youtube.com/watch?v=Xn01nSG4cvU&feature=fvst
  24. Φοβερό πετάλι και πολύ χρήσιμο ειδικά για live!! Ειναι πολύ καλό που δεν επηρεάζει καθόλου τον ήχο σου!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου