Προς το περιεχόμενο

lemon

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από lemon

  1. υπαρχει απο τον Ιουνιο το hard copy (μονο στα live) και στο bandcamp http://lemonadeonstage.bandcamp.com/ σε τιμη "name your price" (δηλαδη απο δωρεαν). Το "φρεσκο" αναφερεται στο κλιπ, που ειναι της ημερας.
  2. Φρεσκο, ντόπιο. Απο την πρωτη μας δισκογραφικη αποπειρα...
  3. lemon

    String King

    Blues Wire, τί να πεί κανείς... και το φινάλε φανταστικό. Και η ηχογράφηση με πολύ όμορφο χώρο. Για το σολο progression τα γνωστά απίθανα. Από τότε που πρωτοείδα EZ μπήκα σε μεγάλα μπλεξίματα. Αλήθεια.
  4. lemon

    He was

    Κατ αρχάς ευχαριστώ όσους έκαναν τον κόπο να ακούσουν το κομμάτι, και ακόμα περισσότερο όσους το σχολίασαν. Κάθε σχόλιο βοηθάει στο να δούμε κι εμείς κάποια λάθη που έχουν γίνει, καθώς και το πώς τα βλέπουν οι υπόλοιποι (τα σωστά και τα λάθη). Διευκρινιστικά ο μέσος όρος ηλικίας μας είναι τα 30, και όλοι μας γνωρίζουμε τους Love, Dick Dale, Calexico κλπ. Πολλές φορές ανατρέχουμε σε υπάρχοντα κομμάτια και αντλούμε από την εμπειρία καλύτερων μουσικών όπως αυτοί που προαναφέρθηκαν.
  5. lemon

    He was

    Δεν άντεξα τελικά να μη θέσω την εργασία μας σε κριτική...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου