Προς το περιεχόμενο

spyrclown

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή spyrclown

0

Φήμη

  1. Μπράβο!!! Τώρα μεσημεριάτικα με αναγκάσατε να ακούω Master Of Puppets xaxaxa Εξαιρετικό πάτωμα του χορδίσματος!!! Του πάει τόσο... μα τόσο πολύ!!! και ο Γιάννης με το Upright έκλαψα από τα γέλια. τρέλλα ο μανιακός πληκτράς που περιμένει καρτερικά στην γωνία να εξαπολύσει το σόλο χαχαχαχα. Καραγούσταρα. Μπράβο και πάλι όπως πάντα progressive και σατυρική η αισθητική.
  2. spyrclown

    Suhr Modern

    Ευχαριστώ πολύ. Το φαντάστηκα πιο απλά στην αρχή. Αλλά έχοντας τον δρόμο γίνεται.
  3. spyrclown

    Suhr Modern

    Καλημέρα κύριοι!! και Καλή Χρονιά! Αναρωτιέμαι εάν κάποιος συμφορουμίτης έχει της πανέμορφη και πανάκριβη Suhr Modern και να έχει την διάθεση να της copiaρει το template του σώματος,σε μια προσπάθεια μου μακρόχρονη βέβαια ,να ασχοληθώ με την κατασκευή του και με το καλό να δέσω ένα μπράτσο και κλπ για ένα κιθαρόνι όμορφο εάν μου κάτσει όπως το φαντάζομαι. Φυσικά θα δεχτώ οποιαδήποτε ιδέα για το σώμα μιας και το μπράτσο είναι έτοιμο. Όταν ανεβάσω φωτογραφίες και εάν μου "κάτσει" και αυτό που ζητάω τότε θα το κουβεντιάσουμε. Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων.
  4. Να συμπληρωσω για το υφος των μαγνητων για να ειμαι πιο συγκεκριμενος και να βοηθησω τον φιλο μας. sh-14 :πολυ γλυκο γρεζι με drive το οποιο καθαριζει με το volume της κιθαρας ,σου δινει το ηχοχρωμα του οργανου π.χ μαονι μπασα και λιγο εντονα μεσαια. Ολα διαχειρισιμα με το eq του ενισχυτη .Σε μεσαιες εως μεγαλες εντασεις εννωω. sh-2 τρελλα blues και σολος και για γρηγορες καταστασεις πιο μεταλ κελαιδαει. και οι δυο αξιζει να τους splitaρεις ,τα ηχοχρωματα πολλαπλασιαζονται (αυτο το λεω και για τους υπολοιπους humbuckers). απο αλλες κιθαρες. dimarzio super distorsion κλασσικος για ολα με πολλα μεσαια και μπασσα λιγη φαντασια θελει και κουρδισμα και τον κανεις οτι θες. ροκ,ποπ,μεταλ,στονερ. emg 81 αποστειρωμενος και αθορυβος σαν επαγγελματιας δολοφονος (δεν ειναι τυχαιος αλλοστε) πεντακαθαρος οσο δεν παει ,λογο ησυχιας. φυσικα ολα αυτα αποψη μου και με τον ενισχυτη μου.
  5. Καλησπέρα σε όλους απο το forum. Θα αναφέρω απλα την δικια μου εμπειρία αναβαθμιζοντας σοβαρα μια κορατικη epi-les paul του 2002. Επειδη εχει ειπωθει ηδη αρκετες φορες και σε αρκετες σελιδες ο ενισχυτης ειναι η ψυχη της υποθεσης. Εχω εναν boogie studio caliber DC-2. Οταν πηρα την κιθαρα φυσικα και ακουγοτανε super με τον ενισχυτη αυτον. Λοιπον οι αναβαθμισεις που εγιναν πριν αλλαξω τους μαγνητες και την εκαναν να κελαιδαει ηταν οι εξης: bone nut απο το πλαστικο (τελειο εδωσε ψυχη στο οργανο και αισθηση στον παλμο των χορδων στο μπραστο) tunomatic bridge Tonepros με graghtech saddles (Ισορροπησε τις συχνοτητες παιζοντας χωρις ενισχυτη και μεγαλη σταθεροτητα στα κουρδισματα μαζι με τα grover κλειδακια 16:1 και τελος γιατι για αυτο ειναι το post απλα τα ανεφερα γιατι ειχε καλα ξυλα το οργανο αλλα τα περιφεριακα δεν βοηθανε και πολυ την κατασταση. Μαγνητες: SD SH-14 και jazz SH-2 παρα πολυ καλοι αλλα ο καθενας για το ειδος του. Σε εμενα δεν δενουν καλα οι εντασεις μεταξυ τους. Παράυτα τους ευχαριστιεμαι παρα πολυ και ειδικα μετα απο τους μαμισιους. αυτα.....Συγνωμη αν σας κουρασα με την ιστορια της ζωης της αλλα μονο το bone nut να αλλαξεις θα αλλαξει η κιθαρα.
  6. Καλησπερα σε ολους. Εχω μια Carvin DC125 ειναι ιδια με τις DC400 και ειναι στις προδιαγραφες που ψαχνεις alder με quilted maple top και maple neck through me σταθερη γεφυρα tune-o-matic bridge.Εχει επανω τους μαμα C22 με passive /active κυκλωμα. Βρισκομαι στην Νεα Ιωνια εαν σε ενδιαφερει να την δοκιμασεις μπορουμε να το κανονισουμε,δυστυχως τις αλλες δυο εργαλειαρες δεν τις εχω αλλα μια γευση ακομα απο Carvin μπορεις να παρεις.Δεν εκφερω ιδιαιτερη γνωμη μιας και οι παραμετροι για να αγορασεις μια κιθαρα δινοντας αρκετα χρηματα ειναι αρκετοι και εχουν αναφερθει ηδη πολλοι τους οποιους σιγουρα θα πρεπει να τους λαβεις υποψην σου. Να συμπληρωσω οτι θα τις ηθελα και τις τρεις ;D!!
  7. και παλι ευχαριστω! ;D Πολυ επεξηγηματικος και σαφης. Σιγουρα το χρημα θα εχει και τον τελευταιο λογο αυτο ειναι αυτονοητο. Εχουμε ηδη μια γκαμα εργαλειων και τους συνδιασμους τους για να κινηθουμε. Το πως θα τα ακουσουμε δεν ξερω. ???
  8. πολύ καλο το site!!! ευχαριστω!! Σίγουρα θα πάρει λίγο χρόνο για να αποφασίσω και θα μπριζωθώ κι'ολας, μιας και εγω δεν είμαι στο ψαξιμο. Ασε που σιγουρα αν δεν εχεις κεφαλή δεν εχεις και τον ιδιο ήχο αλλα τον προσεγγιζεις. Πάνω σε αυτο να σε ρωτησω πως και εχεις καταληξει με αυτο το τελικο;
  9. Φίλε ffmakis ευχαριστώ παρα πολύ κατ'αρχάς για την απάντηση! Είναι σαν να είσαι ο μοναδικ'ος που έχει πειραματιστεί τόσο πολύ. Σίγουρα η τελική χρηματοδότηση θα έχει και το απαιτούμενο και καταλληλότερο αποτέλεσμα. Σίγουρα για τα καθαρά μου έχεις απαντήσει και με το παραπάνω. Σε high gain καταστάσεις (ρωτάω διότι έχεις βάλει και το TRiaxis επάνω ,το οποίο είμαι σίγουρος θα σκοτώνει.) ποιο είναι ή ήταν το ποιο γκαζατο ή καλύτερα το πιο ''βάρβαρο''; Αν υπαρχει καποιο ντοκουμεντο βιντεο η ήχος ειναι δεκτο. επίσης αν υπάρχει δυνατότητα , και δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα ffmakis, να το ακούσουμε απο κοντά θα ηταν εξαιρετική περίπτωση. Π.χ εαν υπαρχει σε καποιο studio η αν υπαρχει η ανεση χρονου κτλ ,δεν θελουμε να γινουμε τσιμπουρι σε κανεναν. Ακόμα, υπάρχει χωρος με τον εξοπλισμο του φίλου όπου εαν εχει οποιοσδηποτε ορεξη να φερει τον/τους προενισχυτη/τες του για ακροαση ειμαστε διαθεσιμοι. και παλι ευχαριστω ffmakis :D
  10. Κύριοι καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Κανω μία έρευνα για ένα φίλο ο οποίος έχει αυτο το τελικό Marsall EL34-100/100 και το cabinet stack 1960 και φυσικα θέλει εναν αξιόλογο προενισχυτή. Σίγουρα απευθύνομαι σε καποιον ο όποίος έχει δόκιμάσει οποιονδήποτε προενισχυτή με αυτο το τελικό όπως και οποιαδήποτε μουσική άσχετα με το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει ο φίλος . Oμως σίγουρα όσοι ασχολουνται με Metal ακούσματα θα βοηθησουν για την επιλογη των εξαιρετικα υψηλων high gain καταστασεων που θέλει να πετύχει. ¨Επίσης εάν υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο θα βοηθήσει πάαρααα μα πάρα πολύ διότι στο διαδύκτιο δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα ικανοποιητικό και αξιολογήσιμο. Σας ευχαριστώ όλους και ότι επιθυμείτε , στίς ρακιέρες σας ,πεταλιέρες σας και θήκες οργάνων σας. :D
  11. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ήσουν πολύ κατατοπιστικός!!!!
  12. Kαλησπέρα Jenius Loci. Ευχαριστώ για την απάντηση ,που μου έχεις δώσει εδώ και καιρό ,όμως εάν ειναι δυνατόν μπορεις να με κατατοπίσεις και στην επόμενη ερωτησή μου; Ευχαριστώ και πάλι!!!
  13. Η ταστιέρα και το μπράτσο έχουν το ίδιο μήκος και το Neck pocket ειναι ακριβώς.(Είναι ακριβώς για την charvel) Το πρόβλημα μου ειναι αν το intonation- αρμονικες θα ειναι σωστό. Αυτό επειδή σίγουρα τα saddles του floyd θα μετακινηθούν και τα κουρδισματα που αναφέρω μήπως στην 24.75 θα πανε πολυ πισω και δεν θα έχει χώρο η φωλιά του floyd; Η στην 25.5 γινει κάτι παρόμοιο; Το μπράτσο δέν το έχω δέσει ακόμα για να μήν γίνει αδίκα η εργασία.
  14. Καλησπέρα κύριοι!!! Θα ήθελα τις γνώσεις σας πάνω σε κάτι που με απασχολεί. Έχω ένα μπράτσο custom με 25'' κλίμακα οπως και εχω ενα σώμα απο μία charvel fusion με 24.75'' κλίμακα (Gibson style) ¨Οπως και το σώμα απο μια Jackson με 25.5'' κλιμακα. Η ερώτηση ειναι η εξής: Με πιο σώμα μπορει να δουλέψει πιο σωστα το μπράτσο αυτό και άν μπορεί να δουλέψει. να σημειώσω οτι θα δουλέψει με floyd rose και σιγουρα κουρδισμένη απο D tuning και πιο κάτω μέχρι B. Αυτά μέχρι να κατασκευάσω ενα σώμα με την σωστή κλίμακα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
  15. Φίλε ontis επειδη εχω κανει ενα μαραθώνιο με τα τεστ στις προενισχύτικες , τις εχω βγάλει και βάλει αρκετές φορές, παρόλα αυτα αυριο θα τις ξαναπροσπαθήσω. Ανησυχώ λιγο με τις βάσεις, μηπως δέν είναι σκληρές αρκετά πιά για να τίς κρατάνε σωστά στην θέση τους? Θα δοκιμάσω να τις βαλω χωρις τις ασφάλειες μιας και δεν θα πάει για Live o ενισχυτης άμεσα. Ευχαριστώ και πάλι
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου