Προς το περιεχόμενο

The Patient

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    άθενς

Συμμετοχή The Patient

0

Φήμη

  1. Χαιρω πολύ ρε παιδιά, αυτό το έχω ήδη, ετσι συνδέομαι αυτή τη στιγμή και ο ήχος είναι απλά σκατά. Τα ηχεία και ο ενισχυτής μου είναι μια χαρά. Χρόνια τώρα τα έχω συνδεδεμένα με το desktop και ο ήχος είναι πολύ καλός. Το πρόβλημα το έχω όταν τα συνδέω στο laptop.
  2. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια πολύ οικονομική (30-50ευ) κάρτα ήχου για να συνδέω ένα Lenovo Z570 με το στερεοφωνικό μου. Με λίγο ψάξιμο κατάλαβα πως χρειάζομαι ουσιαστικά ένα Digital to Audio Converter, σωστά? Βρήκα αυτά εδώ, που φαίνεται να κάνουν για τη δουλειά που τα θέλω http://www.bhphotovideo.com/c/product/639303-REG/Numark_STEREO%7CIO_Stereo_iO_USB.html http://www.behringer.com/FR/Products/UCA222.aspx Κάνουν όντως? Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο? Θα δω με αυτά βελτίωση της ποιότητας ήχου του λαπτοπ? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα? Έχω και μια απορία σχετικά με τη συνδεσμολογία των παραπάνω. Αρκεί να τα συδέσω σε μια USB θύρα και να τραβήξω σήμα μέσω του RCA output στο RCA input του στερεοφωνικού, ή πρέπει να συδέσω την έξοδο ακουστικών που έχουν με το RCA input του στερεοφωνικου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Θενκς για τις απαντήσεις. Δεν έχει κάποια συναισθηματική αξία, απλώς σκεφτόμουν να το πετάξω/χαρίσω και να πάρω ένα ψιλοσάπιο akai που μου χαρίζουν, και είπα να ψάξω μήπως επισκευάζεται, αφού εν λειτουργία έχει καλύτερα χαρακτηριστικά (μεταλλικό φινίρισμα, βραχίονα κτλ). Άσε που μ'αρέσει η vintage εμφάνισή του. Χρήματα για καινούριο δεν έχω σε καμία περίπτωση, αλλά αν ήταν ζήτημα επιεκευής με κάνα 30αρι, θα τα'δινα. Τέσπά, προσφέρθηκε κάποιος από άλλο φόρουμ να του ρίξει μια ματιά και θα το πάω αύριο.
  4. Έβαλα ήδη λάδι. Δε βοήθησε =(
  5. Καλησπέρα σε όλους. Να πω καταρχάς πως είμαι άσχετη από πικαπ. Έχω ένα παλιό Hanping το οποίο απ'ο,τι καταλαβαίνω είναι direct drive. Η είκόνα του χωρίς το πλατώ είναι η εξής: Και το πλατώ απ'την ανάποδη Παίζει μια χαρά, αλλά το πρόβλημα είναι πως κάνει τον παρακάτω θόρυβο: Παρατηρώ πως θόρυβο κάνει κι από μόνο του το μοτέρ, χωρίς το πλατώ Επίσης κάνει θόρυβο και όταν περιστρέφω το πλατώ με το χέρι Ενώ όταν ανασηκώνω το πικαπ, ο θόρυβος σταματάει, μέχρι να το ξαναξαπλώσω Απ'όσο μπορώ να δω, το πλατώ δε βρίσκει κάπου, πέρα από τη ροδέλα του μοτέρ στην οποία και πρέπει να βρίσκει. Υποψιάζομαι πως ο θόρυβος οφείλεται καθαρά στο μοτέρ και δυναμώνει/γίνεται πιο μεταλλικός όταν εφάπτεται στο πλατώ, επειδή αυτό λειτουργεί κάπως σαν ηχείο. Το γεγονός δε πως όταν γέρνει το πικαπ (επομένως απομακρύνεται το μοτέρ από το πλατώ υπό το βάρος του) δεν κάνει κανένα θόρυβο, μάλλον επιβεβαιώνει την υποψία μου. Ποιά είναι η γνώμη σας? Επισκευάζεται το πρόβλημα? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μόνη μου? Αν όχι, αξίζει να το πάω σε κάποιον τεχνικό?
  6. Κι εγώ σε 2 βδομάδες ξεκινάω και είμαι 26. Καλή μας τύχη =]
  7. Βασικά εχουν κάπου 150 και 190 δολλάρια αντίστοιχα.. Γιαυτό προβληματίζομαι και για διαστάσεις/έκταση/ποιότητα.. Αυτό που πόσταρες το'χω στα υπόψιν. Θενκς πάντως.
  8. Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θρέντ θα ρωτήσω εδώ. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταλλόφωνο. Δεν ξέρω όμως τίποτα πάνω στο όργανο. Απ'οτι έχω δει, διαχωρίζονται καταρχήν σε soprano και tenor/alto με τα πρώτα να παίζουν πιο ψηλά φαντάζομαι, ναι? Ιn that case ψάχνω κάτι σε tenor/alto με τουλάχιστον 2 οκτάβες συν διέσεις/υφέσεις, μεχρι 150ευ. Με ενδιαφέρει επίσης να μην είναι μικροσκοπικό σαν αυτό εδω Αυτά που στο μάτι μου φαινονται οκ ειναι τα παρακάτω Δεν έχω βρεί όμως πουθενά διαστάσεις καθώς και σε τι έκταση παίζουν. Αν ξέρει κάποιος ή έχει κάτι άλλο να προτείνει, θα εκτιμούσα τη βοήθεια.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου