Προς το περιεχόμενο

tromaras

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    41
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    ATHENS

Συμμετοχή tromaras

0

Φήμη

  1. Λοιπον εχθες παρελαβα τον ενισχυτη επισκευασμενο απο τον θωμα,δεν χρεωθηκα τιποτα απο επισκευη λογω εγγυησεως.Αψογα συσκευασμενος το μονο ψεγαδι που βρηκα ηταν οτι το καλυμμα της μιας λαμπας ειχε φυγει απο την θεση του,πιθανως οφειλεται στη κακη διαχειρηση του δεματος απο την dhl. Αυριο θα τον δοκιμασω κ ''επισημα'' με την καμπινα στο στουντιο να ακουσω κ τις καινουργιες λαμπες που του εβαλα.
  2. Ναι καθολου πλακα αψογοι επαγγελματιες,ακομα κ στην περιπτωση που βρεθει ανοιγμενο-πειραγμενο το προιον σου λενε κ το κοστος επισκευης εξαρχης.
  3. εχω μεγαλη εμπειρια στην συσκευασια λογω τις εργασιας μου! :)
  4. Ναι μολις εχω νεα θα ενημερωσω στο ποστ για την εξελιξη :)
  5. Εχθες το βραδυ μετα την παροτρυνση απο τον fleamail εστειλα μηνυμα στο thoman κ σημερα το πρωι ελαβα αμεση απαντηση.Μαζι με το απαντητικο μειλ ελαβα κ ενα αρχειο pdf το οποιο θα το εκτυπωσω κ θα το κολλησω πανω στο δεμα με τον ενισχυτη για να μην πληρωσω μεταφορικα.Μου ειπαν οτι θα κανει περιπου 3-4 εβδομαδες μεχρι να μου επιστραφει ο ενισχυτης επισκευασμενος χωρις καμια χρεωση επισκευης λογω εγγυησεως. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας για την ανευρεση λυσης.
  6. Το εστειλα το μηνυμα στο Θωμα,εχω 1 χρονο ακομα εγγυηση για να δουμε τι θα μου πει. ??? Τελικα δεν μου ειπες υπαρχει επισημο σερβις της Orange στην Ελλαδα αν δεν βγαλω ακρη στον Θωμα?
  7. Υπαρχει επισημο σερβις στην Ελλαδα για τους Οrange ή θα πρεπει να μιλησω με εξωτερικο?,τον ενισχυτη τον αγορασα απο Θωμα.Απο οτι θυμαμαι ο τεχνικος που τον ειδε μου ειπε οτι στο DI ειχε κανονικα εξοδο.Αλλαζει κατι αν εχει εξοδο στο DI στο θεμα εοισκευης?
  8. Καλησπέρα σε όλους, Εχω μια κεφαλή Bass Terror Orange στην τελευταια προβα που εκανα με την μπάντα μου μου παρουσιαστηκε το εξης θέμα, Κατα την διάρκεια της πρόβας ο ήχος σταμάτησε να αναπαράγεται απο την καμπίνα. Οταν σταμάτησαμε να παιζουμε καταλαβα πως ο ενισχυτης έβγαζε πάρα πολυ χαμηλή εξοδο και ενα ηλεκτρικό παλμο οποιος ακουγόταν απο τα μεγαφωνα της καμπίνας. Αυτό βέβαια, το άκουγα όταν τερμάτιζα τοu gain και του master στον ενισχυτη. Υπέθεσα οτι ήταν οι λάμπες της προενισχυσης και τις άλλαξα. Οι εργοστασιακες ήταν 5751 και εγω έβαλα 12ΑΤ7 κατι το οποιο, σχεδιαζα απο καιρο να το κανω γιατι ήθελα να μην "αρπάζει" απο χαμηλο gain στον ηχο. Δυστυχώς το πρόβλημα παρέμεινε το ιδιο. Και αποφάσισα να το παω σε εναν τεχνικο. ο τεχνικος μου ειπε πως άλλαξε το ολοκληρωμένο που ελεγχει την πλακετα εξοδου αλλα το προβλημα δεν λυθηκε και μου ειπε οτι φταινε τα τρανζιστορς εξοδου. Συμπλήρωσε δε, οτι ειναι μια πολυ δυσκολη βλαβη και δεν θα ηθελε να την αναλαβει. Αν τελικα αποφαζιζα να του τον αφησω να τον επισκευασει το κοστος θα ηταν στα 150ε περιπου. Οπως καταλαβαινετε οι καιροι ειναι δυσκολοι και το ποσο αρκετα μεγαλο για να τα δωσω για επισκευη. Λεω το φτιαξω μονος μιας και πιανουν τα χέρια μου με το κολλητηρι λογω της δουλειας μου.Σκεφτομαι να αλλαξω ολα τα τα τρανζιστορ της εξοδου μπας κ τον καταφερω να δουλεψει. Θελω να μου πειτε καμια γνωμη κ να με βοηθησετε αν μπορειτε στην ανευρεση των ανταλλακτικων. Ευχαριστω εκ των προτερων :)
  9. Παιδες,σας ευχαριστω ολους για την ενασχοληση σας κ την παραθεση αποψεων κ βιντεο στο προβλημα που αντιμετωπιζει ο ενισχυτης μου.Ακολουθησα την συμβουλη του bloody sunday κ εβαλα ενα φιλο να παιξει τις ''ενοχλητικες'' νοτες κ εγω,με ανοιχτο το πισω καλυμμα του ενισχυτη,επιασα μια μια τις τελικες(με χοντρη πετσετα! ;) ) κ ανακαλυψα οτι η δεξια(αυτη κοντα στο μεγαφωνο) οταν την κραταω σταματαει αμεσως το μεταλλικο ''κουδουνισμα".Οποτε απο οτι φαινεται θα λυσω το προβλημα φθηνα παραγγελνοντας τα αντικραδασμικα λαστιχα μεσω e-bay! για να σταματησει το τριξιμο! Ευχαριστω bloody sunday με γλιτωσες απο κοπο κ χρημα! :)
  10. Αυτα ηταν τα πρωτα που κοιταξα! (πισω μπρος ταμπελα).μετα τις βιδες κτλ. ;)
  11. Καλησπερα συνφορουμιτες!!! Εχω τον συγκεκριμενο λαμπατο απο το 2010 για χρηση στο σπιτι καθαρα κ μονο,χωρις πολλες ωρες λειτουργιας κ φυσικα χωρις να τον εχω καταπονησει σε υψηλες εντασεις παιξιματος κ μεταφορες σε live,studio κτλ.Τον εχω γενικα πολυ προσεγμενο! Μου παρουσιασε ενα θεμα τις τελευταιες μερες κ ψαχνω λυση πριν καταληξει στον τεχνικο,μπας κ γλιτωσουμε κανα ευρω! ;D Υπαρχει προβλημα συντονισμου στα παιξιματα στις μπασες χορδες της κιθαρας,οταν παιζω στην Ε ή στην Α λιγο πιο εντονα κατι συντονιζει κ δημιουργει ενα "μεταλικο σφυριγμα στιγμιαιο,στην αρχη νομιζα οτι οφειλεται στο κλουβι των τελικων,το βιδωσα πιο σφικτα κ κατοπιν ολες τις υπολοιπες βιδες εξωτερικα ελπιζωντας οτι ετσι θα διορθωθει.Ματαια ομως αφου παρεμεινε το προβλημα,το δευτερο που εκανα ηταν να τσεκαρω οπτικα τους πυκνωτες στην πλακετα μηπως κ καποιος ειχε φουσκωσει στο πανω μερος να τον αντικαταστησω,δεν βρηκα καποιον να εχει τετοιο θεμα.Αν δεν ειναι ομως απο τους πυκνωτες τοτε σειρα εχουν οι λαμπες,ομως μου κανει εντυπωση γιατι οπως προειπα εχει ελαχιστες ωρες χρησης απο το 2010 που τον εχω κ μου φαινεται λιγο παραλογο να θελω λαμπες τοσο συντομα.Δοκιμασα με ενα φιλο διαφορετικες κιθαρες να δουμε αν το κανει σε ολες,αυτο που παρατηρησα ηταν οτι σε μονους μαγνητες το προβλημα απλα ηταν λιγο πιο ανεπαισθητο,δεν εξαλειφοταν. Τι να κανω να αφαιρεσω το κλουβι μονιμα μηπως κ φταιει αυτο? (αν κ ειναι σφιχτα βιδωμενο),να κανω προληπτικη αλλαγη σε ολους τους πυκνωτες ασχετως με την οπτικη εμφανιση τους? Εχετε να προτεινετε κατι αλλο? Θα παρακαλουσα θερμα οι απαντησεις να ειναι εντος θεματος κ οχι υποθετικες κ γενικες. Ευχαριστω εκ των προτερων!!! :)
  12. Kαλημερα σε ολους!!! Τελικα ελυσα το προβλημα μου με τον πατροπαραδοτο τροπο!!! Πηρα μια παχυρευστη κολλα για πλακιδια κ εφτιαξα ενα παχυ στρωμα στα σημεια που ειχε σπασει με προσοχη βεβαια να μην τρεχει παντου η κολλα κ το κανω ακομα χειροτερα απο οτι ηταν!!.Εδεσα μετα ενα λαστιχακι να το πιεζει στην βαση για γινει καλυτερα η συγγκοληση κ το αφησα 3 μερες να στεγνωσει καλα η κολλα. Σαν "καινουργιο" εγινε κ χωρις τον φοβο να σπασει περιστρεφοντας το στην βαση του για την αλλαγη των μοιρων εγγραφης! Υ.Γ. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας κ για τον χρονο σας! :)
  13. Καλησπερα σε ολους! Ψαχνω το αριστερο μικροφωνο του Η4 σαν ανταλλακτικο γιατι μου επεσε κατω κ εσπασε στην περιστρεφομενη βαση του.το μικροφωνο λειτουργει αλλα κρεμεται απο τα καλωδια του κ δεν ξερω για ποσο ακομα θα κρατησει!!! Εκανα προσπαθεια να το κολλησω με κολλα 2 συστατικων αλλα ηταν προχειρη συγγκοληση κ δεν κρατησε! Πηρα τον Νακα που ειναι η επισημη αντ/πια της ΖΟΟΜ αλλα με πηγαινουν απο εβδομαδα σε εβδομαδα χωρις απαντηση για τιμη κ διαθεσιμοτητα! Ξερει κανεις να μου πει που θα βρω ανταλλακτικο μικροφωνο μαζι με την περιστρεφομενη βαση του???(Εκτος του Νακα φυσικα γιατι η υπομονη μου εξαντλειται με τα χασομερια τους!!!) Ευχαριστω εκ των προτερων! :)
  14. Παιδες καλησπερα Επεσε στην αντιληψη μου αυτο το πεταλι sustainer της MXR m102 το οποιο κανει κ για μπασο απο οτι ειδα σε καποια βιντεο στο Youtube. To εχει δουλεψει κανεις σε μπασο να μου πει καμια γνωμη?? Βγαζει πολυ θορυβο το sustain του? Ενα απο τα βιντεο που ειδα..
  15. Καταλαβα τι εννοεις αλλα εχε υποψιν σου οτι στο συγκεκριμενο ρυθμικο που παιζω αλλαζω 4 νοτες ανα τακτα χρονικα διαστηματα,οποτε δεν θελω να μενει η προηγουμενη νοτα!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου