Προς το περιεχόμενο

fendermarshall

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή fendermarshall

0

Φήμη

  1. Δεν την βρισκω αυτην την επιλογη ??? Βασικα εκει βρισκω 2 μικροφωνα το ενα απο τα οποια ειναι παντα σε σιγαση!Και οταν βγαζω την σιγαση αυτη παραμενει.
  2. Ναι...Αλλα δειχνει καθε φορα οτι ειναι σε σιγαση και πρεπει παντα να βγαζω τη σιγαση για να δουλεψει..!
  3. Καλησπέρα σε όλους! Το προβλημα μου ειναι στο μικροφωνο.Εχω ακουστικα με ενσωματωμενο μικροφωνο.Αφου λοιπον εκανα το φορματ συνεδεσα τα ακουστικα.!Αυτα δουλεβουν μια χαρα.Το μικροφωνο ομως δεν ακουγεται στα ηχεια των ακουστικων.Οταν πηγαινω στις ρυθμισεις στον πινακα ελεγχου δειχνει οτι το μικροφωνο ειναι σε σιγαση.Οταν βγαζω την σιγαση τοτε το μικροφωνο δουλεβει κανονικα...σε διαφορα προγραμματα(skype,msn,ηχογραφηση)αλλα και παλι δεν ακουγεται η φωνη μου απο τα ακουστικα!Εχω vista! Ευχαριστω εκ των προτερων!
  4. Συμφωνω απολυτως!!(ειδικα με τον Loki ;))Εγω προς tsl60 και dsl50 σκεφτομαι.Εχει κανεις εμπειριες απο αυτους τους ενισχυτες?(Πριν τους δοκιμασω για να παρω μια εικονα?)
  5. Οσο γιαυτο δεν εχω κανενα προβλημα (ευτυχως ;D)Μενω σε μονοκατοικια και ακομα και τον ενισχυτη που εχω τωρα τον βαζω τερμα και δεν εχει κανενας προβλημα :). Επισης πιστευω οτι ειναι καλυτερο να εχω και τον δικο μου ενισχυτη στις συναυλιες(οπου δυστυχως παιζουμε με combo και θα χρησιμευσει γενικα η κεφαλη...).
  6. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αλλα θα ηθελα να μου πειτε (μιας και αποφασισα να παρω καμια Marshall κεφαλη),ποια κεφαλη μαζι με καποια καμπινα (marshall μιας και απο οτι μου ειπατε ταιριαζει γαντι με τη μουσικη που ακουω)θα βγαζουν αρκετα καλο ηχο εως 1100 ευρω? ?
  7. ;D ;D ;D Και γω δεν ειχα ακουσει κατι για τους mesa και την αξιοπιστια τους Αλλα ενος φιλου μου χαλασε το reverb και θεωρει πως εγινε απο τις μετακινησεις για τα live.
  8. Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!Τελικα θα προχωρησω στην αγορα ενισχυτη.Οσο για τις προτασεις σας για ενισχυτες μπορω να πω οτι ειχα στο μυαλο μου να παρω κατι σε marshall αλλα σε κεφαλη καμπινα φευγει πανω απο τα 1000.Για τους mesa boogie μου εχουν πει οτι ειναι πολυ ευαισθητοι και δεν επιτρεπουν πολλες μετακινησεις.Το ενα θεμα το κλεισαμε παω για ενισχυτη ;).Θα ημουν ευγνωμων αν μου προτεινατε καποιους ενισχυτες συμφωνα με το μπατζετ μου(και αν μου μεινουν λεφτα χτυπαω και κανενα σετ μαγνητες).
  9. Η κιθαρα που εχω ειναι μια Fender strat περιπου στα 400 και κατι...Ο ενισχυτης παλι ειναι ενας line 6 spider 3!Οσο για τη διαφορα που μου ανεφερες αναμεσα στις κιθαρες πραγματικα ισχυει,παιζοντας με μια stratocaster γυρω στα 500 ευρω με εναν koch ενισχυτη και στη συνεχεια με μια fender deluxe strat στα 1500 υπηρχε βεβαιως διαφορα στα πριμα και στον ογκο αλλα δεν εβλεπες τοσο μεγαλη διαφορα συμφωνα με την διαφορα στην τιμη...!
  10. Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!!! Θελω να ανεβασω την ποιοτητα του ηχου μου επιτελους.Αλλα θα ηθελα την γνωμη σας... Τι ειναι καλυτερο μια μετρια κιθαρα και να αγορασω εναν ποιοτικο λαμπατο ενισχυτη? Ή να μεινω με τον practice ενισχυτη μου και να αγορασω μια αξιοπρεπη κιθαρα(μιας και στα live παιζουμε με τους ενισχυτες φιλων).Αλλα θα ηθελα να εχω και ενα καλυτερο ηχο στο σπιτι μου... Η μουσικη που παιζω ειναι κυριως Classic Rock αλλα φτανει και ως Heavy metal,Thrash γενικα ακουω τα παντα απο μουσικη.Θα ηθελα να μου πειτε τι πιστευετε οτι ειναι προτιμοτερο απο τα 2(κιθαρα-ενισχυτης)και προτασεις για καθενα απο αυτα!!! Το μπάτζετ μου φτανει ως τα 1000 ευρω(αντε και λιγο παραπανω αν υπαρχει κατι που να αξιζει ;) )
  11. Harley benton ειναι η φθινη λυση...Αλλα την καμπινα (και ειδικα την 4χ12) την χρειαζεσαι για καποιο live, για προβες...??γιατι αν την θες για εξασκηση δε νομιζω να ειναι απαραιτητη. Εφοσον ομως την θελεις καποιο λογο θα εχεις...
  12. Το ποσο θα ειναι καλυτερη μια καμπινα marshall απο μια harley benton και το αντστροφο εξαρταται απο το μοντελο που θα διαλεξεις.(Μην νομιζεις οτι Marshall σημαινει και τρομερος ηχος...εχει βγαλει κατι μοντελα η marshall... :o :o Οσο για τις διαφορες λαμπατου ενισχυτη με τρανζιστορατου εχουν χιλιοαναλυθει...κανε ενα search και θα βρεις...
  13. Η συγκεκριμενη κιθαρα απο οτι ειδα στο τομανν ( http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_standard_2008_bs.htm ) ειναι sold out και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να βρω καποιο αποθεμα. :-\ Υπαρχει περιπτωση να ξανα κατασκευαστει η συγκεκριμενη κιθαρα ποτε η ζηταω πολλα????? Ευχαριστω
  14. Θα ηθελα να ακούσω γνώμες για την συγκεκριμενη ibanez.Μαγνήτες ποιότητα ήχου γενικα.... :) :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου