Προς το περιεχόμενο

insdel

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    96
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή insdel

0

Φήμη

  1. fred, paf pro, πεπατειμενη οδος,,δεν υπαρχει τέλειο.
  2. Ξέρei κανείς τι διαφορά έχουν Blackouts AHB-1 - blackouts AHB-2
  3. Δηλαδή, αν ΄΄ηταν καλύτερης θα έβαζες passive?
  4. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απο seymour duncan blackouts απο active. Oι emg x δεν τους φτάνουν σε καμία περίπτωση. Απο Passive μη ρωτήσεις, υπάρχουν άπειροι, μπορουμε να συζητάμε για μήνες ολόκληρους. (Προτείνω Dimarzio )
  5. Να ηχογραφήσω θέλω, άλλαξα τα device με βάση την εξωτερική κάρτα ήχου αλλα παρολο που ακουγεται ο ληχος απο τα ηχεία δεν ηχογραφεί.
  6. Δηλαδή αν το είπε ειρωνικά τι νόημα βγαίνει ? Ισα ισα εκτείθεται 2 φορές γιατί απλά δεν γνωρίζει τι λέει.
  7. Me to cubase den vgazw akri.. ekana kapoies allages sta devices evala tin exwteriki alla..
  8. Εδώ πάντως τα χέρια τα σηκώνω εγώ ψηλά. Εσυ δλδ απ'ολα αυτά κατάλαβες οτι οι Ibanez ειναι gtbo....???, ....den perigrafw allo..
  9. ΕΛΑ, ΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ...ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ. Πες μας τουλάχιστον πόσο χρονών είσαι μήπως το σώσεις. Ολοι αυτοί οι σοβαροφανείς, και άλλοι τόσοι επι (χ) 10 απο τη γέννηση της εταιρείας σηκώνουν τα χέρια ψηλά. http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_greece.html
  10. Στο noiz πωλείται 2550 me αυθεντικούς dimarzio μονο 600ευρώ παρ'τη επιτέλους
  11. Παιδιά χωρίς να είμαι υπέρμαχος για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, το οτι οι ibanez δεν έχουν χαρακτήρα το ακούω χρόνια, ακομα και απο πωλητές - (που πωλούν ibanez μην σας πω και απο την ιδια την αντιπροσωπεία) και έχω να πώ το εξής: Οι Ibanez είναι ibanez, όπως οι gibson ειναι gibson Τι πάει να πεί δεν έχουν χαρακτήρα και προσωπικότητα?? Δλδ τι σημαίνει αυτό το πράγμα έχει κάποιου είδους λογική?? Τι θέλετε να σας φτιαξει και καφε? Αν μη τι άλλο σαν κιθάρες για τα λεφτά τους προσφέρουν υπεραρκετά πραγματα. (Απο απίστευτο μπρατσο μεχρι τα floyd rose που φτιαχνουν και καφέ) ....ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, και επαναλαμβάνω ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ IBANEZ ΜΕ ΤΙΣ GIBSON??? Αλλο το ένα άλλο το άλλο, εντελώς όμως>>> άλλη πολιτικη, αλλη τεχνοτροπία, αλλη φιλισοφια, αλλο attitude, αλλος τροπος σκέψης γιατι η ibanez στο κάτω κάτω δεν είναι και καμια καινούργια εταιρεία είχε και έχει τρελό backround μην πώ καλύτερο και απ'την gibson, οι γνώστες γνωρίζουν. Δλδ δεν είναι μονο μaρκετινγκ vai, mick thomson ktl. Εν τέλει πέρα απο τα σκάφη της , οι υπολοιπες ηλ.κιθάρες έχουν την φιλοσοφια του πειραματισμού και του ''φτιαξτην οπως θέλεις'' ακομα και αν σημαίνει να της αλλαξεις μαγνήτες. Ειλικρινά πιστεύω οτι είναι παρεξηγημενες χωρις αιτία, ίσως γιατι είναι κατεστημένο άλλες εταιρείες, ίσως γιατι δεν έχει καλό μαρκετινγκ, τεσπα. ΖΗΤΩ ΟΙ SCHECTER
  12. Πήρες esp eclipse για αρχή ??? Θές κάτι διαφορετικό και σκέφτεσαι να πάρεις ibanez ??? Eίσαι αρχάριος και ρωτάς αν θα ήταν καλή μια κιθάρα των 1000ευρώ για αρχή ??? Παρ'ολο που είχες ESP για αρχή ??? και τι σχέση έχουν οι gibson τις Ιbanez? Οπτικά να τις δείς και μόνο καταλαβαίνεις οτι άλλο οργανο είναι το ένα και άλλο το άλλο. Μήπως να κάνεις ένα τεστ αυτογνωσίας και να ξεκινήσεις με μια απλή κλασσική?? Απλα ερωτήσεις κάνω.
  13. Εχω μια εξωτερικη καρτα ηχου creative, την έχω ενώσει με το usb και με το pc , και με το μικροφωνο , ο ήχος απο το pc ακούγεται κανονικά οταν μιλαω , οπως και τα διαφορα πχ τραγουδια απο το windows media player. alla otan anoigw το audacity η το cubase δεν πραγματοπιειται ηχογτραφηση??? τι φταίει?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου