Προς το περιεχόμενο

Volsungios

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Volsungios

0

Φήμη

  1. Γεια σας παιδιά, παίζω κοντραμπάσο και τελευταία αντιμετωπίζω προβλήματα με τα χέρια μου, εν μέρει νευρολογικής φύσεως. Δυστυχώς όσες φορές πήγα σε γιατρούς δεν έμεινα ευχαριστημένος για τον απλό λόγο ότι δεν ήταν εξειδικευμένοι πάνω στους μουσικούς και τις απαιτήσεις της δραστηριότητάς μας. Άλλοι με ξεπεταξανε χωρίς να ασχοληθούν πολύ , άλλοι ασχολήθηκαν αλλά δεν μπορούσαν να απαντήσουν σε ορισμένες απορίες μου. Θα ήθελα να ρωτησω αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιον καλό ορθοπεδικό ή νευρολόγο στη Θεσσαλονίκη που να ειδικεύεται στα άνω άκρα και κατα προτίμηση να έχει εμπειρία με μουσικούς. Ευχαριστώ!
  2. Χαιρετώ! Αν θέλεις να διαλέξεις αυστηρά ανάμεσα στα δύο θα έλεγα το M-Audio. Με 10 ευρώ παραπάνω (στο Thomann τουλάχιστον...) παίρνεις και το software "Keyrig" που έχει κάτι ήχους πιάνου και organ αν θυμάμαι καλά. Βέβαια δεν ξέρω αν αξίζει το εν λόγω software καθώς δε το έχω δοκιμάσει. Αφού πρόκειται να ασχοληθείς με vst κλπ, θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο keyboard με controllers όπως αυτό http://www.thomann.de/gr/miditech_midicontrol_pro_49.htm Είναι αρκετά βολικά για να χειρίζεσαι με τα χέρια και τα knobs ρυθμίσεις των vst, αντί με το ποντίκι.
  3. Πως πηγαίνουν οι τιμές για να περάσεις χειρόγραφη παρτιτούρα σε υπολογιστή (finale, sibelius κλπ.);; Ανέλαβα να κάνω μια τέτοια δουλειά, αλλά δεν ξέρω τι να ζητήσω :-\ Πάντως κοίταξα για δακτυλογραφήσεις κειμένων (βρήκα από 0,25 έως 1 ευρώ η σελίδα) και για μεταφράσεις (από 0,75 έως 3 ευρώ η σελίδα) και σκέφτηκα μήπως το βάλω κάπου στη μέση, 1 ευρώ τη σελίδα... ελπίζω να έκανα καλά και να μην τον κλέψω τον άνθρωπο, ούτε βγω και κορόιδο.. ???
  4. Hello.. θέλω να αγοράσω ένα midi keyboard. Το χρειάζομαι για να κάνω εφφέ και τέτοια, οπότε θέλω κυρίως assignable knobs και όχι πολλά πλήκτρα - τα 25 μια χαρά είναι. Κοιτούσα λοιπόν στο dv247 για να δω τι υπάρχει γενικά και έπεσα πάνω σε τρία και δε ξέρω ποιο να διαλέξω: MAudio Keyrig http://www.dv247.com/computer-hardware/m-audio-keyrig-25-easy-to-use-25-note-usb-keyboard--46163 + Πάει πακέτο με το software keyrig. (Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό; Λέει τίποτα; ) Επίσης είναι πολύ φθηνό.. - έχω ήδη keyboard της εταιρείας, το 88άρι με ημιβαρυκεντρισμένα πλήκτρα και καθόλου knobs, αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την κατασκευή.. (αν και το κλαβιέ καθ'αυτό είναι ΟΚ). Επίσης έχω την εντύπωση ότι δεν έχει σωστή ευαισθησία στο velocity.. Behringer U-Control UMX25 http://www.dv247.com/computer-hardware/behringer-u-control-umx25-usb-midi-contoller-keyboard--32890 Κερδίζει το MAudio μόνο σε θέμα κατασκευής. Εδώ ένα μικρόφωνο των 10 ευρώ έχω από την εταιρεία και είναι SUPER από άποψη κατασκευής. EMU Xboard 25 http://www.dv247.com/computer-hardware/e-mu-xboard-25-usb-midi-controller-keyboard--27466 + με κέρδισαν τα Knobs του... 16.. και να μη μιλήσω για το aftertouch :o έχει και ένα software, Proteus X αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. - είναι οριακά στην τιμή που θέλω και επίσης διάβασα εδώ σε άλλο topic ότι δεν έχουν καλή κατασκευή. Αυτά... αν έχετε οποιαδήποτε συμβουλή είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη. Και αν θέλετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό από αυτά, ευχαρίστως. Γενικά πάντως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει μπόλικα assignable controllers, λίγα πλήκτρα (25) και αξιοπρεπή κατασκευή. Τώρα αν η κατασκευή είναι σούπερ και έχει και δώρο προγράμματα και έχει και μπλιμπλίκια και τέτοια.. καλοδεχούμενα κι αυτά. Ευχαριστώ :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου