Προς το περιεχόμενο

guitars

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    22
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή guitars

0

Φήμη

  1. guitars

    while my guitar gently

    χαχα...έτσι που παιζει ο eangle με το pod και την ibanez μαλλον ντροπή είναι ;D γεια σου ρε Σπύρο :)
  2. guitars

    while my guitar gently

    theo εισαι θεός respect και τιμη μου να έχω φίλο έναν τέτοι κιθαρίστα και άνθρωπο!!! σπύρο την επόμενη που θα είσαι κάτω θα κανονίσουμε test drive στα....ξέρεις εσύ :)
  3. σου έστειλα πμ για μην φορτώνουμε το νήμα του θέματος για το συγκεκριμένο μόνιτορ… ακόμη και με ενισχυτή να έπαιζες αλλά ακόμη και με μόνιτορ, αυτο που εσύ θα ακους πίσω σου εφόσον θα περάσει από μικρόφωνο να πάει κονσόλα ή κατευθείαν στη κονσόλα σίγουρα δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο και εδώ παιζει ρόλο και ο ηχολήπτης φυσικά υπολόγισε ακόμη οτι ο ακροατής θα ακούσει σίγουρα από διαφορετικά ηχεία από αυτό που έσυ έχεις πίσω σου ακούς…δηλαδή διαφορές πάντα θα έχεις… άλλες φορές μικρές, αλλες φορές μεγάλες και καμιά φορά περνώντας ο ήχος ειδικά μιας ψηφιακής πεταλιέρας από ένα καλό συστημα πα, βγαίνει και καλύτερος…αλλες φορές όχι αν και αυτό είναι σχετικό και υποκειμενικό γιατί εσύ μπορεί να θεωρείς έναν ήχο καλό αλλα στο μιχ να μην κόβει καθόλου για παραδειγμα επομένως μη χρήσιμος για λαιβ με μπάντα :) με πρόλαβες σπύρο :)
  4. αν δεν έχεις θέμα στο ότι θα κουβαλάς κάτι ακόμη εκτός από κιθάρα και πεταλιέρα τότε ναι! διαφορετικά αυτό που είπε και ο σπύρος πιο πάνω (in ear monitor) είναι ότι πιο πιστό σε αυτό που φτιάχνουμε σπίτι με αυτό που ακούμε στη ζωντανή εμφάνιση
  5. φίλε μου αυτό που ακούς στα μόνιτορ του σπιτιού σου δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσεις ίδιο σε μόνιτορ λαιβ… μόνο αν σετάρεις τη πεταλιέρα σου σπίτι με in ear monitor και χρησιμοποιήσεις τα ίδια in ear monitor στο λάιβ θα έχεις αυτό που θες… δεν είναι μόνο η διαφορά των δικών σου μόνιτορ με αυτα από τα οποία θα ακούσεις τη κιθάρα σου στο λάιβ αλλα παίζει και τεράστιο ρόλο ότι σπίτι σου ακούς σε ένα δωμάτιο ενώ στην άλλη περίπτωση του ζωντανού σε ένα πολύ διαφορετικό χώρο από την άλλη και επειδή κι εγω παίζω μόνο με ψηφιακά το μόνο που βρήκα και με ικανοποίησε πλήρως όσων αφορά στο να μη μου χρωματίζει τον ήχο αλλά και πάρα πολύ ποιοτικό ειναι το rcf NX 12 SMA ότι καλύτερο από όλες τις απόψεις κατά τη γνώμη μου πάντα σε αυτή τη περίπτωση σετάρω στο σπίτι και υπολογίζω περίπου τι θα χρειαστεί παραπάνω ή λιγοτερο στο λαιβ…εκεί ωλέπεισ πάλι τι χρειαστηκε να είχες κάνει και μετά απο ένα δύο φορές αποκτάς την εμπειρία αυτο που φτιαχνεις σπίτι να είναι πολύ κοντά σε αυτο που θα ακούσεις στο ζωντανό αν βοηθάει σου λέω ότι σχεδόν όλοι μου οι ήχοι έχουν δια φορετικές ψιλορυθμίσεις πχ για να ηχογραφήσω στο σπίτι ή να παίξω ζωντανά :)
  6. Αφού όπως λες μετά απο 2 ώρες παιξίματος βλέπεις βρωμιά στο maple που είναι λούστρο, αυτό που σίγουρα θα βοηθήσει αρκετά είναι να πλένεις τα χέρια σου πριν παίξεις... δοκίμασε να τα τρίψεις μεταξύ τους πριν τα πλύνεις να δείς τι θα ωγει ακόμη και από φαινομενικά καθαρά χέρια αν τώρα έχεις θέμα και ιδρώνεις παραπάνω από το φυσιολογικό, προσπάθησε να αναπνέεις όταν παίζεις, θα ιδρώνεις σίγουρα λιγότερο και σκούπισμα με πανάκι όπως είπαν και τα παιδιά... :)
  7. Αυτη? σίγουρα κάθεται πιο καλά http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ms_jr.htm
  8. guitars

    longshadow-Feels like Home

    Πάρα πολύ ωραίος σε όλα σου!
  9. Εγώ τώρα τι να πώ, είμαι σε φάση που ζητάω τη γνώμη των άλλων παρά να λέω τη δική μου... Ωραίος φίλε μου!!!
  10. Ναι! προσθέτεις δεν αλλάζεις! μαγνήτη εννοούσα σρ ;)
  11. guitars

    Comfortably Numb 2nd solo Cover

    Να ΄σαι καλά το παλεύω όσο μπορώ :)
  12. Αφού είπες τη λέξη πιάνο πας για μιντι πεταλιερα και τον ανάλογο καβαλάρη :)
  13. Αν θέλεις να παίζεις κύρίως με συνθ ήχους κτλπ τότε πας για midi και συνεπώς χρειάζεσαι τον αναλογο καβαλάρη… αν τώρα θες ατμοσφαιρικούς ήχους και καποια συνθ αλλα και drive κτλ τότε μάλλον πας σε μία κανονική πεταλιέρα… έχω παίχει με Vox, boss gt-10, pod hd500x η καλύτερη στα εφέ ήταν και είναι πάντα κατά την προσωπική μου άποψη της Boss σε αυτό το μπάτζετ πάντα :)
  14. Εφόσον πρόκειται για μία και μόνο συναυλία γιατί δεν χρησιμοποιείς ένα μικρόφωνο πυ σίγουρα θα μπορούν να σου παρέχουν αυτοί που θα στήσουν τα ηχητικά και αργότερα επενδύεις τα χρήματά σου κάπως καλύτερα! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου