Προς το περιεχόμενο

universal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από universal

  1. Ενημερωτικα για καποιον που ισως συναντησει τετοιου ειδους προβλημα με τις εξοδους.....προσοχη στα outputs.Πρεπει να ειναι activated all outputs για να παιξει το preset σας. :D :) :D :) .Ευχαριστω πολυ.
  2. Κατ'αρχην σας ευχαριστω.Λοιπον δουλευω το cubase 5.Μονο realtime γινεται δηλ. export?Νομιζω οτι ειναι πολυ χρονοβορο και ειδικα οταν βιαζεσαι για καποιο κομματι. Το load-on-demand ειναι των bfd2 η του daw?το προβλημα μου δεν ειναι το register φιλε μου. ;) :) Και κατι ακομη...εχω φτιαξει ενα δικο μου preset και δεν μου βγαζει ηχο καποιες φορες αν δεν ειναι η εξοδος στο master και οχι στο mono (που το θελω εγω). Σας ειμαι ευγνωμων που μπηκατε στον κοπο.
  3. Οταν κανω export στο bfd 2 (εχω ξεχωρισει τα καναλια εξοδου σε mono εκτος των ΟΗ και ROOM καθως Stereo) μου βγαζει scratch.Φανταστειτε σαν να κοβει ξαφνικα τον ηχο.Μηπως γνωριζει καποιος τι συμβαινει και τι μπορω να κανω γι αυτο????Σας ευχαριστω προκαταβολικα ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου