Προς το περιεχόμενο

athws

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    44
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    τοπογράφος
  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή athws

0

Φήμη

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα η καταγγελία του φίλου και κρίμα που η συζήτηση εξαντλήθηκε 9 σελίδες σε νομικίστικες αναφορές. Εμένα η απορία που μου δημιουργήθηκε είναι πώς γίνεται με τις πωλήσεις μεταχειρισμένων από μαγαζιά δηλαδή τι είδους απόδειξη θα κόβουν αφού δεν έχουν τιμολόγιο αγοράς. Άρα και τι κίνδυνοι υπάρχουν όταν ένα μαγαζί πουλάει και καινούργια και μεταχειρισμένα ταυτόχρονα.. Νόμιζα ότι η αγοραπωλησία του μεταχειρισμένου γίνεται μαύρα κι όχι φόρα βιτρίνα, κάνω λάθος ;
  2. ρε Άγγελε τι κάθεσαι και τ ανακατεύεις αφού την απάντηση την έχεις δώσει ήδη μόνος σου. Οι άνθρωποι εδώ αποφάσισαν να απαλλαγούν από αυτό το μπελά των αξιολογήσεων και με τη δημιουργία του ανεξάρτητου σάιτ να γλυτώσουν και από από την όποια ευθύνη του τι γίνεται στο πάρε-δώσε. Στο ιμπέη οκ μπορεί να γίνεται αλλιώς, αλλά κι αν εδώ θέλουν να το παίξουν χρυσή ευκαιρία είναι δικαίωμα τους..
  3. ο αριθμός των συναλλαγών του καθενός εξαφανίστηκε ή κάνω λάθος ; στο smart.noiz πρέπει ο πωλητής να βάζει υποχρεωτικά τηλέφωνο, έτσι ; τώρα με την κατάργηση των παλιών αγγελιών αρχίζουν τα ψαξίματα με τις καινούργιες..
  4. μαύρα γράμματα άσπρο φόντο , ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΠΡΟ ΦΟΝΤΟ pleease
  5. χαχα τι φάση τότε, εγώ ήμουν απ τα καλά παιδιά που είχα και εισητήριο αλλά δεν υπήρχε κανείς για να το κόψει, είχαμε μπει από κάτι κάγκελα ζουπηδόν και το εισητήριο μου έμεινε ακέραιο, το είχα κρατήσει για συλλεκτικό, κάπου ίσως να μου βρίσκεται ακόμα..
  6. κάποιοι που είπατε ότι το perfect pitch δε σημαίνει και πολλά στη μελλοντική μουσική πορεία, έχετε σκεφτεί πόσο ακατόρθωτη είναι έστω και η ενασχόληση με τη μουσική για κάποιον που έχει το αντίστροφο του p.p. ?
  7. να δοκιμάσεις 13αρες. στις 11αρες είναι πιθανό να μην επαρκεί η διαδρομή των saddles. για το 3ο τάστο ίσως έχεις μπερδευτεί δές τι λένε οι παραπάνω, αλλά και πάλι μας τα λες μισά, δηλαδή το 3ο τάστο είναι λάθος και το 4ο σωστό ?
  8. άσχετα από την κιθάρα (δεν κινδυνεύει), το ανέβασμα ενός τόνου θα σκληρύνει πολύ τη χορδή συτή σε σχέση με τις άλλες και θα έχεις διαφορά στην αίσθηση στο χέρι, πιθανό να μην μπορείς να αποδώσεις το ίδιο καλά, το έχεις ξαναδοκιμάσει ?
  9. ένας τόνος κάτω είναι σημαντική διαφορά, δε μας λές τι χορδές φορούσες πριν, νομίζω ότι για να έρθεις στο περίπου ίσο πρέπει να βάλεις +3 χοντρύτερες, και πάλι πιθανά να θέλει πείραγμα το intonation, τώρα προς τα μπρος ή προς τα πίσω δεν είναι στάνταρ, όσο για το 3ο τάστο που λες δεν το καταλαβαίνω.
  10. καλά κανένας δεν κουρντίζει με το αυτί πιά ?
  11. αυτό που θα μπορούσες να είχες κάνει (αλλά ποιός το κάνει..) είναι να είχατε ανταλλάξει υπεύθυνες δηλώσεις (όπως κάναμε στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα) ότι ο εγώ ο τάδε πoύλησα στον αυτόν την Gibson .. s/n.. έναντι της Fender.. s/n.. και του ποσού τάδε.. Και μόνο να βάλεις το λαμόγιο σ αυτή την διαδικασία το πιθανότερο είναι ότι θα λακήσει και θα την γλυτώσεις..
  12. ασφαλώς και μπορείς, η αγοραπωλησία μεταχειρισμένου είδους μεταξύ ιδιωτών δεν υποχρεούται σε απόδειξη, όμως θα πρέπει κατ αρχήν να τον βρείς (το καρτοκινητό του θα είναι το πιθανότερο ανώνυμο και για ΙΡ θές εισαγγελική παραγγελία που σημαίνει να έχεις πρώτα κάνεις αγωγή) μετά να έχει διεύθυνση κλπ για του επιδοθούν τα δικόγραφα, μετά να έχεις μάρτυρα παρόντα στην αγοραπωλησία και μάρτυρα εμπειρογνώμονα ότι πρόκειτο για μαιμού, να πληρώνεις τους δικηγόρους κλπ, γ@@@@ τα, δεν αξίζει τον κόπο με την καμμία..
  13. α και κάτι ακόμη, ο τύπος δεν έχει ξανακάνει login, προφανώς διαβάζει ως επισκέπτης και κάνει την πάπια, άρα.. μην τον είδατε..
  14. σίγουρα δεν έχει σημασία, αλλά καλό θά ήταν να ξέρουν οι συμφόρουμοι ότι ο τύπος δε πούλαγε ευκαιρία, είχε την υπομονή να κυνηγάει το ενάμισυ χιλιαρικάκι επί ένα τρίμηνο..
  15. Yameth δεν είδα καμμιά επιμονή από κανένα, απλά το θέμα τράβηξε σε μάκρος κυρίως επειδή ο φίλος valev επέλεξε τη μέθοδο (δικαίωμα του και το σέβομαι) να παραθέτει τα στοιχεία με το σταγονόμετρο.. Πιθανά το ίδιο έκανε και στις επαφές του με τη Gibson όπου δεν κατάλαβα ποιές φωτό έστειλε και πότε. Η απάντηση της Gibson ότι το serial number είναι υπαρκτό δεν εξασφαλίζει ότι δεν είναι άλλης κιθάρας άσε το μπέρδεμα στα χρώματα.. Μετά τις φωτογραφίες των καλωδιώσεων έγινε βέβαιο το 100% fake κι όποιος δεν έχει πεισθεί ας πάει να την ξαναγοράσει, φαντάζομαι ο valev θα την έδινε χαλαρά.. Όταν λές ότι οι ρέπλικες θα απαγορευτούν, μου ακούγεται λίγο ρητορικό, αφού και ο πωλητής θα ισχυρίζεται ότι κι αυτός για αυθεντική την αγόρασε (από το γνωστό του φίλου κλπ) δηλαδή τι μπορείς να του κάνεις πέρα απ το ban, το οποίο σκασίλα του στο φινάλε, συνεχίζει με άλλο όνομα.. Τώρα εδώ στη συγκεκριμένη περίπτωση τι σκοπεύεις να κάνεις ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου