Προς το περιεχόμενο

den_exw_gafer

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  37
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από den_exw_gafer

 1. Καλησπέρα! Έχω ένα macbook mid 2012 (Yosemite) για να παίζω μουσική, στο μαγαζί που δουλεύω το χρησιμοποιώ με τα cdj 350 όπου όλα δουλεύουν ρολόι όταν συνδέω με usb τα cdj και παίζω με την καρτα ήχου τους. Χτες πήγα να παίξω σε ένα μαγαζί που έχει τα cdj 2000 ακολούθησα όλα τα βήματα ώστε να εγκαταστήσω το HID και να κοντρολάρω το πρόγραμμα δουλέψαν όλα σωστά εκτός από 1 πράγμα: Στο ένα cdj το play δούλευε κάτι σαν cue και στο άλλο το play ήταν σαν να κάνει λούπα. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω? Μου χει συμβεί και με τα 700 ακριβώς το ίδιο.
 2. ναι γενικά θέλω να μπορω να δουλέψω τη κάρτα ήχου, με τις pci εγραψα και παραπάνω ότι μου βγάζουν θέματα, τα χουν παίξει ήδη 2. Εγώ απλά ρώτησα αν υπάρχει μητρική στην αγορα έστω και παλιά που να χει Firewire και να παίρνει ssd. Φυσικά κάθε πιθανή λύση καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια
 3. Έχω μια καρτα ήχου presonus, ως τωρα είχα ενα pci firewire για την καρτα αλλα τα παιξε, και ειναι το 2ο που τα παίζει για την ακρίβεια, εγώ ρωτάω αν υπάρχει εστω μια παλιά μητρική που να είναι συμβατή με firewire αλλά και να παίρνει ssd. Windows και 7 δεν έχω θέμα, και linux βάζω πάλι δεν εχω θέμα. γραφικά και επεξεργαστης πάλι δε με απασχολεί καθόλου. Ευχαριστώ
 4. Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει μητρική με firewire που να παίρνει ssd. Αν γνωρίζει κάποιος καμία ας αναρτήσει εδώ info, αν δεν υπάρχει μετά η μόνη λύση είναι pci firewire σωστά? Ευχαριστώ
 5. Για το σετ απ μου ειναι μια χαρα και μαλιστα θεωρω οτι χρειαζεται μια ανανέωση για 3ις πολυ βασικους λόγους: 1.Η tascam m216 που έχω ειναι κονσολα του 80 (στην πενα βεβαια αλλά και πάλι) την έχω από την αρχή και θέλω να δω τον ήχο μιας soundcraft επιτέλους 2.Η κάρτα ήχου της presonus είναι firewire δηλαδη ξεπερασμένο πρωτόκολο 3.Έχει τα lexicon effects επάνω ενω τώρα ότι εφε βάλω θα είναι από το daw και μόνο και δεν πολυτρελαινομαι θα την ήθελα και με inserts αλλά στα 22 καναλια θα βολευτώ κάπως πιστεύω. Αν δεν είχε αυτό το μειονεκτημα θα την επαιρνα και αυριο αλλά επειδη έχω ένα προτζεκτ στη μέση θα το ξανασκεφτώ αφού το τελειώσω.
 6. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Εεε με την νέα χρονιά θέλω να κάνω και κάποιες αλλαγές στο home set up επιτέλους και θέλω τα φώτα σας! Μιλάω για την Soundcraft signature mtk 22 αν έχει κανείς εμπειρία σχετικά ή έστω μια γνώμη βρε παιδάκι μου για το αν αξίζει. Το παρων set up το όποιο σκέφτομαι να αντικαταστήσω είναι μια tascam m216 με κάρτες presonus fp10. ευχαριστώ ;D!
 7. Πολλαπλος εγγραφέας κασσέτας είναι αλλά ποιος? https://imgur.com/a/hOjmm
 8. Ναι! Δε φαινεται να δουλεύουν... καλά για τη μία το ξερα.
 9. Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να επισκευάσω τις κάρτες (αν επισκευάζονται)?
 10. Επειδή πάνω στον πανικό και στη βιασύνη δεν γινομουν σαφής εξηγώ: 1.Τις κάρτες δε τις πήρα ταυτόχρονα. Το πάσχα κάηκε η μία που το έπαθε από ένα γνωστό θέμα που έχει λόγω υπέρτασης του τροφοδοτικου (δλδ στην ουσία αυτή φτιάχνεται αν βρω άνθρωπο) και μετά πήρα από έναν φίλο μία που υποτιθεται ότι δούλευε αλλά σε μένα δε δούλεψε. 2.Το ξέρω ότι δε χρειάζεσαι 2 πόρτες firewire γιατι απλά μπαίνουν σε σειρά οι κάρτες αλλά και πάλι ξαναλέω δε τις χρησιμοποιώ μαζί 3.Στο Ρέθυμνο που μένω άντε να βρω τώρα φίλο που να χει και pc και με firewire. Θα το ψάξω όμως 4.Αυτό μπορεί και να το χω κάνει αν και σπάνια τα έβγαζα 5.Αυτό με τη motherboard με ενδιαφέρει αν και δε καταλαβαίνω το γιατί 6.Εντάξει δεν είμαι και τόσο άσχετος 5 χρονια το set up mου δούλευε κανονικότατα. Απλά τώρα έκατσε η στραβή... Ευχαριστω
 11. Μετά από δοκιμές το πόρισμα βγήκε: -Οι κάρτες ήχου δε δουλεύουν -Η κάρτα γραφικών επίσης (έγινε όταν άνοιξα τo thread) -Άλλαξα την pci firewire γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτή τα έκανε όλα Τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι νόμιζα...
 12. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχήν.. στο device manager δε λεει πουθενα IEEE 1394 παντως... Μάλλον πρέπει να το ανοίξω και να δω αν οντως ακουμπα σωστα... αλλιώς καινουριο
 13. Λοιπόν έχω 2 presonus fp10 οι οποιες ειναι firewire κάρτες αν βοηθά. Επειδη η μητρική του pc δεν έχει firewire έχω βάλει μέσα μια pci κάρτα που βγάζει 2 firewire. όπως είναι δλδ η κάρτα γραφικών για παράδειγμα. Αυτή λοιπόν έχω την εντύπωση ότι δε δουλεύει πλέον και θέλω να δω με κάποιο τρόπο μέσα από τα windows αν την αναγνωρίζει ή όχι. Να τονίσω ότι μέχρι πρόσφατα δουλευε κανονικά. Με τον όρο chipset δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κι ελπίζω να έγινα πιο σαφής γιατί δε ξέρω και πολλά από ορολογία Η/Υ
 14. Καλησπέρα στην κοινότητα του noiz. Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με το desktop pc και την firewire κάρτα. η μητρική του υπολογιστή μου δεν έχει firewire κι έτσι έβαλα μία pci κάρτα για να μπορώ να συνδέσω την κάρτα ήχου. Πλέον όμως ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει καμία από τις 2 κάρτες κι έχω την υποψία ότι φταίει η pci firewire που χω. ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να δω μέσα στα windows 7 αν η εν λόγω κάρτα δουλεύει? Ευχαριστώ
 15. Εχω διατυπώσει κάτι λάθος?
 16. Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την εν λόγω κάρτα ήχου. Από το πουθενά το λαμπάκι της κάρτας έμεινε μονίμως μπλε και το pc δεν την αναγνωρίζει. Λογικά τα παιξε. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά ή έστω αν υπάρχει κάποιος που να τις επιδιορθώνει (αν αξίζει); Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
 17. Μάλιστα! αυτή την στιγμή είναι κάποιοι φίλοι διακοπες αμερική πιστεύετε πως αξίζει να το πάρω ιντερνετικά και να το στείλουν σε αυτούς, ώστε να μου το φέρουν?? Φοβάμαι τη συμβατότητα φορτιστή και σχετικά με την εγγύηση. Πάντως κι εγώ τείνω σε κάποιο γνωστό κατάστημα, αν όχι απο αμερική.
 18. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ποιοί είναι οι αναγνωρισμένοι πωλητές της apple στην ελλάδα? Κάποιο κατάστημα που θα προτείνατε? Ευχαριστώ!
 19. Ευχαριστώ πολύ! Αν υπάρχει και καμιά άλλη ιδέα ευχαρίστως να ακούσω. πλάκα - πλάκα οι δισκέτες ίσως με ενδιαφέρουν αν το εννοούσες!
 20. Ο Επεξεργαστής είναι διπύρινος intel δε θυμάμαι στα πόσα, οι ram είναι ddr2 στα 1000 κάτι. Η παλιά μητρική που έχει χαλάσει ήταν η GIGABYTE GA-P35-DS3 όπου είχα μόνο το zip drive πάνω. Τώρα αν και είναι άσχετο τα θέλω για να το χρησιμοποιώ για τα σάμπλερ, για back up και άλλα. Δυστυχώς αυτά είναι τα format που χρησιμοποιούν.
 21. http://ecx.images-amazon.com/images/I/41YAZJ37MCL.jpg
 22. Καλησπέρα, θέλω να σετάρω ένα pc που θα έχει πάνω ένα internal floppy drive, internal zip drive, και να βάλω ίσως με usb μία θύρα για να διαβάζει cf κάρτες. Έχω τα πάντα επεξεργαστή, Ram, zip & floppy drive, graphic & sound card εκτός από το cf reader. Aυτό που δε ξέρω και θέλω τα φώτα σας, είναι τι μητρική να ψάξω?? Ευχαριστώ πολύ!
 23. Γινεται κατι τετοιο?! Συγνωμη αλλα δεν ειχα ιδεα. απλα σκεφτομαι οτι ειναι παλιο μηχανημα και θα μου βγαλουν καμια βλαβη που ειναι μεγαλυτερη (σε ποσο) απο την αξια του. παντως αν μπορει καποιος να μου δωσει καποια πληροφορια σχετικα με το service, θα το εκτιμουσα. τουλαχιστον να κανω μια ερωτηση.
 24. κι εγω αυτο φανταζομαι δυστυχως, κριμα.... :'(
 25. καλησπερα εχω μια καρτα ηχου/controller tascam us428 η οποια μου παρουσιαζει το εξης προβλημα: Το input A ειναι μονιμος οδηγημενο (overload). Δεν κανει καποιο θορυβο αλλα και να συνδεσω μια πηγη ειτε στο xlr ειτε στο jack, παιρνει ενα απειροελαχιστο σημα. Ο πωλητης ισχυριζεται οτι μου την εδωσε και σε αυτον δουλευε. η ερωτηση μου ειναι η εξης: υπαρχει περιπτωση να φταινε οι drivers; ή μηπως κατι γινεται με την τροφοδοσια και το usb? εγω την τρεχω σε windows 7 με τους drivers των vista (δεν υπαρχουν για τα 7). το δοκιμασα παντως και σε εναν φιλο που εχει τα vista και παρουσιαζε το ιδιο προβλημα. ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα. ευχαριστω και ελπιζω να εγινα κατανοητος.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.