Προς το περιεχόμενο

mustafank

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3.322
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από mustafank

  1. Ο Σοφοκλής στην Τριανδρία. Συνεργάζεται με Ζάχο, Ριχάρδο και άλλους. Εγγύηση. https://smart.noiz.gr/details.php?id=471891
  2. Η Taylor δοκιμάζει κάτι διαφορετικό για την "επόμενη μέρα" https://www.sandiegouniontribune.com/entertainment/music/story/2021-01-11/taylor-guitars-announces-plans-to-sell-complete-ownership-of-the-company-to-its-employees
  3. τελευταία, χρησιμοποιώ το devil spring reverb, που (υποτίθεται ότι) έχει όλα τα είδη spring reverb και όχι μόνο https://www.lostin70s.com/#/plugins επίσης, χρησιμοποιώ και αυτά https://www.kvraudio.com/product/orilriver-by-denis-tihanov https://tal-software.com/products/tal-reverb-4
  4. Μετακινηση Β6 στα όρια της περιφέρειάς μου και ανεμελιά! ναι!
  5. σχετικά με το boss cs3, τα εξηγεί μια χαρά, εδώ, ο μίστερ (στο 25:00)
  6. δυστυχώς, έτσι είναι..οι συναυλίες για το καλοκαίρι έχουν, ήδη, ακυρωθεί και οι πρώτες προβλέψεις μιλάνε για επανέναρξη αυτών το φθινόπωρο του 2021.
  7. ως groupie των αγοριών stonilio , να πω ότι είναι εξαιρετικοί και στις ζωντανές εμφανίσεις τους και αν τους πετύχετε κάπου, θα πρότεινα να μην τους χάσετε! ό,τι υπάρχει στην ηχογράφηση, υπάρχει και στο λάιβ.
  8. Ισχύει. Μια εταιρεία, ειδικά, το έχει, δυστυχώς, σαν κανόνα.
  9. mustafank

    Morphine Social Club - The Hunt

    έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι η στάνταρ συμπίεση του y/t, από την άποψη ότι κάνω ό,τι έκανα πάντα, όταν ήθελα να ανεβάσω βίντεο. Ακούγοντάς το σε καλύτερη ποιότητα, ποιες παρατηρήσεις έχετε να κάνετε; Κάτι που θα πρέπει να προσέξω στο μέλλον; Ψιλοσκόπιμο αυτό, αλλά δεν ξέρω, αν το παρακάναμε.. Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτά να τα πείτε σε κείνον τον AORάκια, προς Αλεξάνδρεια μεριά, που σνομπάρει τα φαζζζ Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο και τα σχόλιά σας!
  10. mustafank

    Morphine Social Club - The Hunt

    https://morphinesocialclub.bandcamp.com/track/the-hunt Αν έχεις χρόνο, τσέκαρε και εδώ, για να συγκρίνεις.
  11. mustafank

    cos_dr's corona clips

    ...που να ασχοληθείς και με την κιθάρα... σχετικά με το κομμάτι, πάντως, ένιωθα σαν να παίζω κάνα final fantasy κτλ..πολύ ωραίο! επικό!
  12. mustafank

    Relax

    electroAtreu!
  13. mustafank

    Morphine Social Club - The Hunt

    Εννοείται ότι είναι προτιμότερο να σχολιάζεις, ειδικά όταν έχεις κάποιες παρατηρήσεις να κάνεις (και εννοείται, επίσης, ότι αντιλαμβάνομαι ότι δε γίνονται κακοπροαίρετα ) Αυτή είναι η τελική μείξη του κομματιού και έχει φύγει, ήδη, για τύπωμα. Επειδή, όσο αφορά τις μείξεις, την παραγωγή κτλ δεν έχω καθόλου γνώσεις, αν δε σας είναι κόπος, θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε πιο αναλυτικά τι θεωρείτε ότι είναι λάθος και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Επίσης, τι θεωρείτε ότι πήγε λάθος στα τύμπανα; εδώ, να σημειώσω ότι ζητήσαμε από τον ηχολήπτη να δίνεται, όσο γίνεται, η αίσθηση της live ηχογράφησης (το γράψαμε live, ούτως ή άλλως) και ένα "garage rock" vibe. Να μην είναι, δηλαδή, φουλ επεξεργασμένο και γυαλισμένο. what is hard balance? ----------------------------------------------------------------------------- Οι ερωτήσεις μου έχουν να κάνουν, περισσότερο, με πράγματα που θα πρέπει να έχω στο νου μου, στο μέλλον. Να πω, ωστόσο, ότι το αποτέλεσμα είναι του γούστου μου (μου αρέσει, δλδ, ο ήχος χωρίς πολλά πρίμα, αν αυτό εννοείτε ως "μπουκωμένο"..σκεφτείτε, δλδ, ότι μπάσο και 2 κιθάρες παίζουμε με φουλ τα fuzz και γίνεται χαμός από feedback και φασαρία).
  14. mustafank

    Morphine Social Club - The Hunt

    Δυστυχώς (ή ευτυχώς ) είναι η τελική μείξη του κομματιού..να σου πω την αλήθεια, ούτε η μπάντα ούτε ο ηχολήπτης είμαστε φίλοι του πριμαριστού ήχου (προσωπικά, είμαι οπαδός του μπασομεσαίου)..οπότε, ίσως αυτό να ευθύνεται για τη "μουντάδα", που αναφέρεις.
  15. mustafank

    Morphine Social Club - The Hunt

    Το επίσημο βίντεο του "The Hunt" από το EP των Morphine Social Club "Post Apocalyptic Poetry", που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, σε συμπαραγωγή με την Ikaros Records
  16. Πέτυχες το chorus! Στο μυαλό μου, ωστόσο, είχα, περισσότερο, τον Ozzy, ως signature ήχο με τέτοιο εφέ στη φωνή. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά και την παρατήρηση, Σπύρο. Θα ήθελα να σε ρωτήσω (περισσότερο, γιατί θέλω να μαθαίνω τι πρέπει να προσέχω) τι θεωρείς ότι πήγε στραβά στην παραγωγή και τη μείξη, κατά τη γνώμη σου; Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, Sir! το θέμα της προφοράς έχει αναφερθεί από αρκετούς φίλους, οπότε θα πρέπει να το δούμε με τον τραγουδιστή. Αγαπημένε, Τζιβούρ, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και συμφωνώ ότι τίποτα δεν πρέπει να χαλάει τη γεύση της μπουγάτσας.. Ρε Αντώνη...δεν έχω λόγια... ευχαριστούμε, από καρδιάς! Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, αγαπητέ! Η αλήθεια είναι ότι, από όσο γνωρίζω, βάλαμε λίγο reverbodelay, ενώ το saturation το είχαμε σε σημεία πιο έντονο (σε άλλα κομμάτια) και είπαμε να μην το χρησιμοποιήσουμε παντού. Ίσως σφάλαμε, σε αυτόν τον τομέα και να έπρεπε να επεξεργαστούμε, περισσότερο, τη φωνή. Ομοίως, για την προφορά του τραγουδιστή, όπως έγραψα και στον Νέστορα, θα πρέπει να το δούμε λίγο καλύτερα. Προσωπικά, επειδή ως μπάντα είμαστε μαζί από το 2015, το θέμα της προφοράς είτε δεν το καταλαβαίνω είτε το έχω συνηθίσει. Ωστόσο, είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε!
  17. Ορίστε και το link στο soundcloud του "Chase me" από το άλμπουμ "The Mighty Fall", για λίγο καλύτερη ποιότητα αναπαραγωγής από y/t. Μέσα στο soundcloud μπορεί, όποιος θέλει, να ακούσει το σύνολο του άλμπουμ.
  18. Καταρχήν, να ευχαριστήσω όσους μπήκαν στον κόπο να μας ακούσουν, αλλά και να σχολιάσουν. η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιήσαμε με μέτρο (ως άποψη;) το reverb και το delay. Το τραγούδι που έχει υποστεί την περισσότερη επεξεργασία στη φωνή είναι το "sweet mother". Θα σου βάλω, μάλιστα, και ένα μικρό κουίζ, Βασίλη τι εφέ χρησιμοποιήσαμε στη φωνή, στο τραγούδι που σου ανέφερα και ποιος γνωστός καλλιτέχνης το ψιλοέχει ως trademark ήχο στα φωνητικά του; αφού, τέκνον μου, εδώ είμαι στο μπάσο (που το προτιμώ καρφί στον ενισχυτή, εκτός από κάνα δύο σημεία, σε τραγούδια)..οι κιθαρίστες, σε αυτό το συγκρότημα, είναι πολιτισμένοι άθρΩποι..όχι μάο μάο σαν του λόγου μου..
  19. καλησπέρα, αγαπητοί! μέσα από τη θαλπωρή του σπιτιού και της καραντίνας, δράττομαι της ευκαιρίας να σας παρουσιάσω την πρώτη δουλειά των Church Of Man "The Mighty Fall", στην οποία έχω τη χαρά και την τιμή να παίζω μπάσο. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα Blueberry Productions Co studios από τον Κώστα Κοφίνα, ενώ το artwork επιμελήθηκε η Μαρία Σιδέρη. Σχόλια, παρατηρήσεις, ερωτήσεις καλοδεχούμενα και επιβεβλημένα!
  20. Καλημέρα σε όλους..συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά είμαι στο τρέξιμο.. : P Καταρχήν, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Όπως έγραψε και ο ledge, θέλουμε να βγαίνουμε δυνατά και βρώμικα (οι aptbs και οι sonic youth είναι από τις μπάντες αναφοράς μας) και το προσπαθούμε σε καθε μας δουλειά για περισσότερο (οπότε, όπως ανέφερε και ο ΣουΦου ίσως τα τύμπανα να έπρεπε να βγουν πιο μπαμπατσικα). Τώρα, στο στούντιο, αρχίζουμε, σιγά-σιγά, να πειραματιζόμαστε και με εφέ στη φωνή (και όχι μονο delay & reverb), ωστόσο, αυτό που έχουμε κατά νου είναι να μπορούμε να τα κάνουμε αυτά και σε συνθήκες λάηβ, όχι μόνο στουντιακες (αυτό ήταν κ το "στοίχημα" του ΕΡ, να βγει, όπως θα ακουστεί κ στις ζωντανές εμφανίσεις μας). Σε σχέση με τα τεχνικά: -ο μπασιστσς μας παίζει με epiphone jack casady σε ένα ταπεινό zoom B1x (το οποίο είναι υπεύθυνο κ για το whammy του μπασου στο τελευταίο κομμάτι). Ο ενισχυτής στο στούντιο είναι o gallien krueger 700rb. -ο lead κιθαρίστας/φωνή παίζει με μια yamaha με seymour duncan (δυστυχώς δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες) σε boss ds1, boss bd2 και way huge swollen pickle. Ο ενισχυτής είναι ο marshall jcm900. -η αρχοντομουτσουναρα μου παιζω με μια teisco audition '67 με έναν μόνο jazzmaster μαγνήτη. Από πετάλια, χρησιμοποιώ τα zvex fuzz factory (αυτό ακούγεται στο The Hunt, αγαπητέ Blue ), wmd geiger counter (σε ήπιες ρυθμίσεις) κ jam boomster. Ο ενισχυτής που χρησιμοποίησα είναι ένας Vox AC30. -ο ντράμερ έγραψε σε tama superstar (και έχω την εντύπωση ότι δεν έχει τριγγαριστει τίποτα) @Πνοή και Νύξη δόξα και τιμή στα πετάλια μας... Μόλις παρέλαβα και εναν κλώνο harmonic percolator κ δεν κρατιέμαι....
  21. Χαιρετίζω, μετά από καιρό, τη νοϊζική κοινότητα! Τον Οκτώβριο, που μας πέρασε, ηχογραφήσαμε με τη μπάντα μου, τους Morphine Social Club, το τρίτο μας EP ονόματι "Post Apocalyptic Poetry". Το EP ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Blueberry Productions Co, στη Θεσσαλονίκη, από τον Κώστα Κοφίνα, που ανέλαβε, επίσης, τη μείξη και το mastering. Στόχος του εγχειρήματος ήταν να αποτυπώσουμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, την ενέργεια και τον χαρακτήρα της μπάντας, όπως αυτός εκφράζεται στις ζωντανές μας εμφανίσεις. Το artwork επιμελήθηκε ο Bewild Brother. Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σας, παρατηρήσεις, αλλά και σχόλια!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου