Προς το περιεχόμενο

Kseniastos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    28
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Kseniastos

0

Φήμη

  1. Εγω φταιω για την συγχυση σχετικα με την ποιοτητα. Δεν σκοπευω να ακουω μονο συμπιεσμενες μορφες ηχου αλλα θελω αυτην την ευκολια γιατι δεν αντεχω τα ηχειακια των λαπτοπ. Παντως περαν τοτου οι 8" ιντσες ειναι όντος μεγαλο μεγεθος αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει επιδαπεδιο ηχειο σε αυτα τα λεφτα πλεον με τετοια διμαετρο ουτε το Jamo που λες καθως εδω( http://www.jamo.com/speaker-types/floorstanding/?sku=S526 )κανει λογο για 2 των 6" αλλα και να μην το ελεγε ειναι τετοια η διαφορα που ακομα και στις φωτο θα εβγαζε ματι. Οπωτε δεν υπαρχει λογος να μην παρω τα καινουρια Jamox. Σε ευχαριστω, θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αν και μου φιανονται λιγα τα 350 ευρω για 6αρια επιδαπεδια και λενε πως ειδικα στα ηχεια οτι πληρωνεις περνεις.
  2. Το sub woofer που λεω ειναι ενεργο, ειναι το sony SA-WM500 sta 150 watt http://www.sony-asia.com/product/sa-wm500. Οποτε αν παρουμε ως δεδομενο οτι ο ενισχυτης ειναι ο Υamaha AS500 kai ta ηχεία τα Dali 5 http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-hi-fi/ixeia-dapedou/dali-zensor-5-black-timi.html και βαλω και το γουφερακι διπλα θα ειναι καλυτερα απο σκετα τα Jamo? Μην υποθετεις εσφαλμενα οτι δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα οσο το μπασο γιατι και αρκετη κλασσικη ακουω αλλα και η ηλεκτρονικη που συνηθως παιζει δεν ειναι trance, house ktl αλλα ambient και πιο quality oriented ειδη. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.
  3. Αυτα που προτείνεις είναι 2 δρόμων ρε συ δεν θα επηρεάσει την ποιότητα αυτό? ειδικά στα μεσαια? Επισης θα προτιμουσα να εχει το reflex μπροστα γιατι μαλλον θα ειναι πολυ κοντα σε τοιχο. Απο Yamaha σκεφτόμουνα τα ns-555 http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-hi-fi/ixeia-dapedou/yamaha-ns-555-piano-black-6-timi.html αλλα μου φαινεται οτι ειναι πιο πολυ για ταινιες αυτα. δεν ξερω τι να κανω, εχω μπλεχτει λιγο γιατι οι μαγαζατορες μου λενε ο καθενας τα δικα του για να πουλησει οτι του εχει μεινει. Προχτες ενας μου ειπε οτι καλυτερα να παρω το επομενο μοντελο ενισχυτη http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=12941 και οταν τον ρωτησα γιατι να δωσω 100 ευρω παραπανω ενω δεν εχει μπλουτουθ και δεν το θελω για ταινιες μου ειπε εχει παραπανω ισχυ , πραγμα που οπως φαινεται απο τα σπεκς δεν ισχυει...προσφερθηκε να μου κανει και εκπτωση 100 ευρω.. ποιος ξερει γιατι θελει να το διωξει τοσο πολυ. Τεσπα. Αν στα ζενσορ κοτσαρω ενα 100αρι γουφερακι sony παλιο που εχω απο ενα Home cinema set θα γινει δουλειά ή και παλι τα yamaha θα ειναι καλυτερα? (ευχαριστω για το χρονο σου φιλε)
  4. Μωρε δεν εχω βλεψεις να το κανω home cinema, εναν καλο αξιοπιστο stereo receiver 2.1 θελω που να μπορω και να του περασω μουσικη και απο λαπτοπ-ταμπλετ ειτε μεσω wifi ή bluetooth. Απο οτι έχω καταλάβει καταληγουμε στον απλο τον 500αρι απλά εχω προβληματιστει λιγο με τα ηχεια τωρα. Μαλλον τα Dali zensor ειναι τα πιο πρόσφορα γυρω στα 500.. αλλα θα ηθελα και καποια αλλη προταση.
  5. @gdevelek sorry ξεχασα τα λινκ των ενισχυτών και επειδη δεν ξερω αν γινεται edit σε προηγουμενο post ιδου: Α-S500 http://www.odes.gr/shop/hi-fi/enisxytes-proenisxytes/enisxytes-dikanaloi/yamaha-a-s500-black-12-timi.html RS-500 http://www.odes.gr/shop/hi-fi/enisxytes-proenisxytes/radioenisxytes-dikanaloi/yamaha-rs-500-black-12-timi.html R-N500 http://www.odes.gr/shop/hi-fi/enisxytes-proenisxytes/radioenisxytes-dikanaloi/yamaha-r-n500-black-timi.html @Brutus o RN500 δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα στα watt rms απο τον ΑS500 οπως φαινεται εδω παιζουν και οι 2 γυρω στα 80 βατ. http://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/hifi-components/stereo-receivers/r-n500_g/?mode=model εκτος αν ενοουσες τον ΑS700 που ειναι οντως πιο δυνατος και καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι δεν τον χρειαζομαι. Αρα εσυ προτεινεις τα zensor με ενα γουφερακι..σε αυτα τα λεφτα περιπου εχεις να προτινεις καποιο αλλο ηχειο?
  6. Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση. Για το τριλλημα με τους ενισχυτές τι έχεις να προτείνεις? και για τον αν ειναι καλυτερα να αφήσω το ράδιο εκτος.. Απο τα Ζενσορ και τα Μονιτορ πιο ειναι πιο "γεματο" χοντρικα? ο κυριος χόρος ειναι 12τ.μ. βασικα αλλα υπαρχει και μια τραπεζαρια που θα επωφελειται ας πουμε. Επισης πιστεύεις οτι θα ηταν καλυτερο να παω στα ΜR 4 και για ενισχυση στον A-S700? Thnx.
  7. Καλησπερα σας χαιρετω ως καινουριος και ζηταω την αποψή σας καθως ενδιαφερομαι να στησω ενα ηχοσυστημα στο σαλονι μου των 15-20τ.μ. το μπατζετ ειναι γυρω στοα 800. 1) Εχω καταλήξει σε έναν εκ των Yamaha A-S500 , R-S500 και R-N500. Με ενδιαφέρει πολή η συνδεσιμότητα γιαυτο και έχω απορρίψει την καινούρια σείρα 501 που δεν έχει ουτε μπλουτουθ. Επίσης το ραδιο και το networking ειναι μπονους αλλα δεν θα ήθελα να συμβιβαστω σε ποιοτητα ηχου. Οποτε αν μου πειτε οτι και οι 3 εχουν την ιδια ποιοτητα θα προτιμησω τον R-N500 αλλα επειδη εχω ακουσει οτι οταν μπαινει το ραδιο και τα dac μεσα σε ενισχυτες αυτου του επιπεδου η ποιοτητα φθίνει, θα ηθελα μια γνωμη. 2) Σε ηχεία που θα τον συνοδευσουν θα ήθελα αποκλειστικα δαπεδου και εχω καταληξει στα παρακατω -Monitor Audio MR4 http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-hi-fi/ixeia-dapedou/monitor-audio-mr4-timi.html#prettyPhoto (πιστεύετε οτι θα μπορουσα να πάω στα mr6 η ειναι "πολλά" για τον ενισχυτη και τα τετραγωνικά μου? -Dali zensor 5 http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-hi-fi/ixeia-dapedou/dali-zensor-5-black-timi.html -Magnat monitor supreme 2002 http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-hi-fi/ixeia-dapedou/magnat-monitor-supreme-2002-timi.html (μήπως το πιο ''μικρο'' μοντελο 1001 θα ταιριαζε καλυτερα με τον ενισχυτη μου?) τα wharfdale vardus μου τα εχουν απορριψει διαφοροι γνωστοι. Γενικα είμαι ανοιχτος σε προτασεις και γνωμες, είδικα στο θεμα τον ηχείων. Ακούω αρκετή ηλεκτρονική μουσικη , οπότε ο όγκος ειναι ένα θέμα αλλα και κλασσικη δωματίου αρά θελω και μια σχετική ποιότητα. Ευχαριστώ προκαταβολικά
  8. ego exo to electribe er-1, to roland sh-101 kai to mc-303. to oraio tis ypothesis gi mena einai oti pragmatika den exo anagki to pc. kali fasi ta abletonopaida, ta vst, ta libraries kai ola afta alla dystyxos aftoi pou xrisimopoiouna to vst tou sh-101 as poume de tha niosoun pote to mixanima, de tha to ksevidosoun pote gia na to kourdisoun de tha katalavoun pote to fetish pou yparxei gyro apo afta ta organa, kai de tha stenaxorithoun pote otan stamatisei na doulevei. live gia lefta den kano akoma poly tha to ithela sto mellon vevaia, tora gia skyladika oute logos.. p.s. an theleis epeidi de thelo na vlepo anthropous na paratane ti mousiki gia skyladika to mc-303 sto dino me 150 euros.(exo ena extra apsegadiasto)
  9. κοιτα,γινεται απλα δεν ξερω αν το ελεκτραιμπ εχει καποια εξοδο η οποια βγαζει +5 volts outpuτ.ασ πουμε με το machinedrum γινεται και χωρις μετατροπεα.
  10. καλησπερα παιδια, γνοριζει κανεις αν μπορω να συγχρονισω το ρολαντ μου με το παλιο ελεκτραιμπ καπως και χωρις midi-to-cv adapter? thnx guys
  11. check it... http://www.korg.com/Product.aspx?pd=564 περιμενω γνωμες
  12. κοιτα για εσενα ειναι μαλλον οτι πρεπει αλλα εγω δε θελω τοσα xlr (οχι οτι με χαλανε ) θελω πιο πολλα inputs απλα. το καλο ειναι οτι εχει μιντι ιν αλλα δυστυχως οι 1/4'' εισοδοι που εχει δε μου φτανουν. επισης οι συνφορουμιτες αν μπορουν ασ μου απαντησουν αν θα ειναι προβλημα για μενα το γεγονος οτι η m-audio fastr track ultra δεν εχει volume για ολα τα inputs .
  13. μωρε καλυτερα να περισσευει παρα να λειπει αυριο μεθαυριο.. αλλα απο θεμα ποιοτητας τι γινεται? επισης βλεπω οτι η lexicon εχει διακοπτες εντασης για ολα τα καναλια ενω η m-audio μονο το αντιστοιχο gain gia ta channels ποu γινονται και mic inputs.λες να με ενοχλησει? τωρα θα μου πεις : αι τραβα παρε μια κονσολα ρε φιλε και ασε μας ησυχους και θα εχεις και δικιο απλα η ημιμαθεια ειναι οτι χειροτερο...γιαυτο ρωταω τοσα για να μην τρεχω. υ.γ ελπιζω οταν λες μονοφωνικο να εννοεις μη στερεοφωνικο και οχι μη πολυφωνικο γτ το ενα συνθ ειναι πολυφωνικο δεν νομιζο να θελει 2 καναλια? ευχαριστω παιδες για την θερμη ανταποκριση
  14. κατι τελευταιο και συγνωμη για το πρηξιμο. στην δικια μου περιπτωση ειναι θεμιτο να αποταμιευσω καμια 100 αρα ευρω παραπανω και να παρω την m-audio fast track ultra? ή για αυτο που την θελω εγω δεν θα υπαρχει καμια διαφορα στην ποιοτητα με την lexicon omega(οι δικες μου προδιαγραφες περιγραφονται με ακριβεια στο πρωτο post) thnx again
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου