Προς το περιεχόμενο

hlal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    32
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή hlal

0

Φήμη

  1. καλησπεριζω και μπαινω στο ψητο αν και νομιζω πως καταλαβατε τι τρεχει και μονο απ τον τιτλο.εχω τον συγκεκριμενο ενισχυτη,ο οποιος κατα τ αλλα σπερνει,θεριζει κλπ,αλλα σε συγκεκριμενη νοτα ακουγεται κατι σαν κουδουνισμα το οποιο βεβαια δεν περναει στο ηχειο αλλα αν πασει περιπτωσει ακουγεται και ειναι εκνευριστικο.αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει πως μερικα κομματια ειχαν παρουσιασει αντιστοιχο προβλημα,και φανταζομαι πως αν τον παω στο μαγαζι απ οπου τον πηρα θα το μαστορεψουν.παρ ολ αυτα αν γνωριζει κανεις περιπου που ειναι το προβλημα η εχει παρομοιες εμπειριες με αυτον τον ενισχυτη,ας δωσει τα φωτα του μπας και γλυτωσω την ταλαιπωρια και το τρεξιμο! φανταζομαι (ελπιζω ;D)παντως πως πρεπει να ειναι κατι σχετικα ευκολο να διορθωθει γι αυτο και ρωταω!(εννοω πως λογικα ακομα και ενας ασχετος σαν εμενα θα μπορει να το διορθωσει ;D) ευχαριστω προκατ!
  2. καλησπερα! μπας και υπαρχει κανενας εκει εξω που να εχει ακουσει και τους δυο αυτους ενισχυτακους απο κοντα? εχω ακουσει καλα λογια για τον da-5 αλλα αυτο που κυριως με ενδιαφερει ειναι τα καθαρα τους καθως και η ενταση.δεν περιμενω να παιξει ο mini σαν τον αλλον(δεν το αποκλειω κιολας) παρ ολ αυτα ακουγεται αξιοπρεπως η...κλαψτα?(για το mini λεμε) παντως θα ηθελα αποψεις και για τους δυο. ευχαριστω προκατ!
  3. καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες! λοιπον,τον orange τον εχω,τον marshall ψηνω... τον ακουσα απο κοντα και δεν με εντυπωσιασε με μια πρωτη ματια(τον ακουσα κανα μισαωρο)...πολυ μπασιλα(για το μεγεθος του),λιγα πριμα... παρ ολ αυτα, πιστευω πως για να κρινεις εναν ενισχυτη πρεπει πανω απ ολα να τον ακουσεις παιζοντας σε live,η σε προβα,δεν αρκει να τον ακουσεις λιγη ωρα μονο σου... γιατι και ο orange δεν με επεισε οταν τον πρωτοακουσα,αλλα καθως τον βρηκα φθηνο μεταχειρισμενο τον πηρα...και πολυ καλα εκανα γιατι ειναι απιστευτο το ποσο φοβερα ηχογραφεις με αυτον και ενα μικροφωνο της πλακας!!! για να μην πολυλογω,καθως ηταν δυσκολο να κουβαληθει ολη η μπαντα μαζι με ντραμς κλπ στο μαγαζι ;D ;D ;D,μηπως τυχαινει εχει ακουσει κανεις σε καμια προβα τον marshall??? και γενικοτερα τι αποψη εχετε για αυτους τους δυο ''σπορους'' ,οσοι τους εχετε δηλαδη ακουσει???
  4. hlal

    orange ad-5

    ...α, και σχετικα με μια πιθανη αλλαγη λυχνιων(για περισσοτερο headroom),γενικα δεν με πολυενδιαφερει το πολυ distortion,σχετικα χαλαρο crunchy overdrive θελω 8)
  5. καλησπερα παιδες! ο τιτλος που εβαλα δεν λεει και πολλα,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για το τι ακριβως με προβληματιζει σε αυτον τον ενισχυτακο! για μελετη με καλυπτει πληρως,ειναι οκ. επειδη ομως το χρησιμοποιω και σε προβες αντιμετωπιζω τα εξης δυο προβληματακια: -μικρο headroom(αναμενομενο απο εναν λαμπατο των 5watt) -οταν παραανοιξω το volume και χρησιμοποιω neck pickup(παιζω με les paul)το overdrive ακουγεται ελαφρως σαν...καμενο? ??? ???για??(ισως φταιει το μικρο ηχειο?) μην μου προτεινετε να παρω μεγαλυτερο ενισχυτη,δεν ειναι λυση,μ αρεσει αυτος που κουβαλιεται κι ευκολα,και επιπλεον εκτος απο τα δυο που ανεφερα παραπανω ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτο το εργαλειο ;D οποτε σαν λυση(κυριως για λιγο περισσοτερο headroom) ισως καποιες συγκεκριμενες λυχνιες???(δεν περιμενω προφανως να τον ανοιγω στο 9 και να ειναι καθαρο,να μην σπαει ομως κι απ το 3!!!) και μια καμπινα απο κατω λογικα δεν θα βοηθαγε?(να μην ακουγετε τοσο μικρος ο ηχος ;D ;D) αν κανεις εχει πειραματιστει με τον συγκεκριμενο ενισχυτη ας με διαφωτισει ;D ;,και,επειδη καμπινα σκεφτομαι να του βαλω ετσι κι αλλιως,προτεινετε καμια με 2 12'' ηχεια στα 16ohm σε σχετικα λογικη τιμη! αυτα τα λιγα...
  6. οκ,δεν θα τα σφιξω,θα τους δωσω λιγη ελευθερια ;D ;D ;D ετσι κι αλλιως,ξεχασα να το αναφερω,το τροφοδοτικο μικρουλι ειναι,της ταξης των 300 mA,και τα πεταλακια χρειαζονται ακομα λιγοτερα κι απ αυτα,δεν εχω κανα θεριο του στυλ 1spot με 1400 mA η οσα τελος παντων ειναι!!! οποτε φανταζομαι αυτο μειωνει τις πιθανοτητες να συμβει κατι απ αυτα που υπεθεσα πριν,σωστα?
  7. εχω την εξης απορια: πειραζει εαν το καλωδιακι του τροφοδοτικου των 9volt το τυλιξω σε κουλουριτσα για να μην απλωνει σε ολο το δωματιο και μπερδευεται με καρεκλοποδαρα,ενισχυτες,βασεις απο κιθαρες,να μην μπουρδουκλωνομαστε και τρωμε κι εμεις τα μουτρα μας... ;D ;D ;D ρωταω απο την εξης οπτικη γωνια: υπαρχει ας πουμε περιπτωση να λειτουργησει το τυλιγμενο καλωδιο σαν πηνιο? αν ναι θα εχω επιπτωσεις?(π.χ. υπερθερμανση του τροφοδοτικου,θορυβος στον ενισχυτη,κλπ...)
  8. ...και σχετικα με τον κομπρεσσορα που προτεινες σαν λυση,εχει σημασια αν θα ειναι καθαρος(σκετος) κομπρεσορας η compressor-sustainer???????
  9. σορυ λαθος παιδες,κατα λαθος εγραψα overdrive!! ;D κατι σε clean boost εννοουσα,ακριβως για να τονωσω το σημα του πεταλιου αυτου που ειναι οντως μικροσκοπικο ;D ;D(σε σχεση με το κανονικο,οταν το πεταλι ειναι bypass) οποτε na φανταστω φιλε mayonaise οτι το boost θα πρεπει να μπει μετα το blue box?
  10. εχω την εξης απορια με αυτο το πεταλι: αν κανεις θελει να το χρησιμοποιησει μαζι με overdrive ποιο παει πρωτο και ποιο δευτερο??? (σκεφτομαι δηλαδη να παρω ενα blue box γι αυτο ρωταω!)
  11. ακουσα τα ehx,καθολου ασχημα! παρ ολ αυτα εαν το mxr που κανει 160 ειναι γενικα προβληματικο,ειμαστε σιγουροι οτι το memory toy, που εχει τις ιδιες δυνατοτητες και εξισου ικανοποιητικο ηχο(για τα δικα μου ωτα παντα ;D ;D),αλλα κοστιζει σχεδον τα μισα,θα ειναι καλυτερο απο αποψη αντοχης?? (καλα δεν προκειται και να το πεταξω απο τον τριτο οροφο ;D ;D ;D,μιλαμε παντα στα ορια λογικης χρησης) να υποθεσω μαλλον οτι στο carbon copy πληρωσα πιο πολυ σε φιρμα παρα σε ποιοτητα,σωστα?
  12. ok,υποθετουμε οτι το πεταλι παει για ανακυκλωση,δεν φτιαχνεται κλπ... τι θα προτεινατε σε καποιο σχετικα καλο,αναλογικο παντα,delay με λεφτα max περι τα 150 ευρωπουλα???
  13. ...και εκει που επαιζα στα καλα καθουμενα ακουω ενα θορυβο παρομοιο με αυτον που ακουει κανεις εαν βγαλει το καλωδιο απο την κιθαρα ενω η αλλη ακρη παραμενει συνδεδεμενη στον ενισχυτη(κοινως ενα <<τσαφ>>),και μετα τιποτα... αναβει μονο το λαμπακι του mod για οσους ξερουν το εν λογω πεταλι της mxr,το βασικο του on/off δεν αναβει και φυσικα δεν παιζει :( το παω κατευθειαν για επισκευη???αν ναι εχει κανεις ιδεα ποσο παιζει να παει το μαλλι?(εχουμε και κριση τωρα,που να δινεις λεφτα για να επισκευαζεις το delay ;D ;D ;D) παρεπιπτωντος,επειδη αυτον τον καιρο παιζω κατα βαση pink floyd,και pink floyd χωρις delay ειναι σαν σουβλακι χωρις τζατζικι και ακομα χειροτερα,μπας και νοικιαζει κανενας συμφορουμιτης κανα delay σε καλη τιμη ;D ;D?μεχρι να δουμε τι θα γινει με το δικο μου...
  14. ναι το od ειναι true bypass o ενισχυτης δεμν εχει λουπα,ενας fender blues junior ειναι ;D ;D παρ ολ αυτα το chorus δεν ειναι και πολυ chorus ουτε το πολυχρησιμοποιω σαν τετοιο,πιο πολυ univibe ειναι,τουλαχιστον ετσι το δουλευω μηπως αυτο εχει σχεση με τη θεση του,εννοω δηλ μηπως θα πρεπε να το εβαζα μετα απο το delay??????????????
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου