Προς το περιεχόμενο

gianniskriti

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gianniskriti

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Σίγουρα θα συμβουλευτώ και κάποιον πιο ειδικό πριν το δώσω. Εγώ απλά ήθελα σε πρώτη φάση να δω αν αξίζει τον κόπο να το κουράσω, διότι είδα στο ιντερνετ ότι πωλούνται πιάνα και για 300€ (φαντάζομαι και χαμηλότερα). Γι' αυτό ρωτάω, τα Bremar θεωρούνται καλά? Αν είναι να είναι φτηνό δεν το ψάχνω άλλο. Εξωτερικά πάντως είναι άριστο. Και μου λέει η γυναίκα μου ότι όταν το κουρδίζει παίζει πολύ καλά. Λοιπόν τι λές?
  2. Γειά σας παιδιά. Είμαι νέος στο forum. Δυστυχώς δεν ασχολούμαι με μουσική, γράφτηκα μόνο για να ρωτήσω κάτι εσάς που ίσως ξέρετε. Ένας γνωστός μου ενδιαφέρεται να αγοράσει το πιάνο που έχω σπίτι. Είναι της γυνάικας μου και το έχει απο μικρή. Είναι BREMAR. Αυτό μόνο γράφει, τίποτε άλλο. Είναι χωρίς ουρά, και είχε αγοραστεί μεταχειρισμένο απο μαγαζί το 1995 προς 900.000 δρχ. Τότε ήταν ήδη πολύ παλίό της είχαν πει. Ρωτάω αν ξέρει κανείς πάνω κάτω πόσο πιάνουν αυτά. Επίσης όσο παλιώνουν ανεβαίνει η αξία τους? Ευχαριστώ.
  3. εξαιρετικά βοηθητικό άρθεο ειδικά για τους πρωτάρηδες
  4. Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος να απαντήσει αν το "σετ κιθάρας" περιλαμβάνει τελικά και κιθάρα?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου