Προς το περιεχόμενο

LiNaki

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή LiNaki

0

Φήμη

  1. Γεία σου boy! Ωραία τις θέτεις τις ερωτήξεις σου. Λοιπόν. Αμα σου αρέσει πραγματικά να τραγουδάς κ θέλεις να το κρατήσεις αυτό πρέπει να την ψάξεις, ή με μαθήματα η μόνος σου με βιβλία κ ίντερνετ για να μάθεις να λες τις ατάκες σου ετσι γρήγορα κ φωναχτά που θέλεις αλλα με σωστό τρόπο κ σίγουρα ποιοτηκά θα υπάρξει διαφορά. Μπορεί όντος να χαλάσει το διάφραγμα απο λάθος αναπνοή κ τρόπο τραγουδιού.Υπάρχει πιθανότητα παλινδρόμησης στο στομάχι(ΓΟΠ) κ διαφραγματοκήλης. Επίσης φθήροντε κ οι φωνητικές σου χορδές όταν τις χρησιμοποιείς όπως νάναι, πρέπει να ακολουθήσεις καποιες τακτικες όπως ζέσταμα κ σωστή τεχνική στο τραγούδι.(να μάθεις να τραγουδάς δυνατά χωρίς να φωνάζεις όμως) Δεν χρειάζεται ενοείτε να τρομάζεις!! :) σκέψου πόσοι άνθρωποι τραγουδούν εμπειρικά για χρόοονια κ είναι υγειής! απλά για να είσαι σίγουρος κ να παραμείνει κ η φωνή σου υγειής για καιρό πρεπει να το ψάξεις. καλη συνέχεια!
  2. Hi κ απο μένα. Πολύ καλά κάνατε που ξαναφτιάξατε το γκρουπάκι. Τι ποιο όμορφο.. Λοιπόν θα σε βοηθήσει πολύ το ζέσταμα όπως προείπαν κ τα υπόλοιπα παιδιά. Οπώτε [Ασκήσεις για ζέσταμα]: μέσω youtube (π.χ voice warming) ή να πάς σε κάποιον σχετικό να σου δείξει κ να τα κάνεις μόνος σου μετά. Και μετά [Τοποθέτηση της φωνής] = που πρέπει δηλαδή να χτυπάν οι νότες σου, ώστε να μπορείς να τραγουδάς χωρίς να πιέζετε ο λαιμός κ να πονάει αλλα κ να πιάνεις ψιλότερες νότες. Η τοποθέτηση θέλει φυσικά τον χρόνο της κ την εξάσκηση της, όπως κ κάθε αλλου είδους τεχνική, αλλα εξαρτάται πολύ απ'το άτομο! (κάποια άτομα έχουν βρεί πολλά μυστικά της φωνητικής τέχνης απο μόνα τους κ εξελίσοντε γρηγορότερα) Και να προσέχεις πολύ πως την χρησιμοποιείς την φωνή σου, γιατι οι χορδές τραυματίζοντε εύκολα. Ειδικά ίσως τώρα που δεν είναι τόσο ελαστικές κ "φρεσκιες" ώστε να σηκώνουν ταλαιπωρία. Επίσης να μην σφίγγεσαι την ώρα που τραγουδάς, να είναι χαλαρό όλο σου το σώμα και να σκέφτεσαι οτι μπορείς να τραγουδίσεις κ οτι όλα είναι εύκολα :) Να πίνεις συνέχεια νερό την ώρα που τραγουδάς κ σίγουρα να μην καπνίζεις την ώρα εκείνη. Λίγο πρίν η λίγο μετά. Αυτα..κ φυσικά υπάρχουν πολλα περισσότερα. Good luck ! Ελπίζω να βοήθησα ;)
  3. Ey guysssss ;) Μέσα σαυτη τη βδομάδα αναζήτησης έμαθα πολλά! κ με βοήθησατε πολύ σ'αυτό, thanx a LoT to all !! Γενικά κατάλαβα οτι σίγουρα θέλω πλήκτρα που να πέρνουν εξτρα ήχους για να συμπληρώσω τη συλλογή που χρειάζομαι! Επίσης να είναι περίπου στις 5 οκτάβες κ να είναι σχετικά ελαφριά. Μαυτα τα κριτίρια εχω καταλίχει ΔΑΓΚΩΤΟ στο Nord 3 ;D το οποιο ειδα σε αγγελια 900ευρω... χμμ πολυ λιγα δεν είναι για το 3 ? Η αρχική του τιμή ποια είναι ξερετε? Τωρα για οικονομικότερη λύση σκέφτομαι το roland juno G , κ να προσαρμώσω τους ήχους. ή το korg m50. Ερώτηση: το m50 πέρνει εξτρα ήχους ? Οσαναφορά το συστημα laptop και midi keyboard συμφαίρει παρα πολυ οικονομικά κ ποιοτικά, αλλα δεν θέλω να βασίζομαι στο laptop μου για τα live γιατι κυριως για εκει τα θέλω, κ να το κουβαλάω κ πολυ.. Γενικά λέω να το αποφύγω για να έχω αυτό καθαυτό το όργανο μου. Αυτα προς το παρόν. περιμένω τις απαντήσεις σας 8)
  4. Γειά σου φίλε μου. Δέν έχω να διαθέσω παρα πολλα. νομίζω κάπου στα 500-800 ευρω max. προς το παρόν. Το καλό είναι οτι είδα σε αγγελίες μεταχειρισμένων μισές τιμές! Αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου πείς κ για τις δύο περιπτώσεις? φθηνά-ακριβά Σευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα παιδιά! Είμαι μπερδεμένη.. :( Λοιπόν! Ψάχνω synth για funk disco soul ! Σ'αυτα μ'ενδιαφέρει να μπορεί να ανταποκριθεί καλά το όργανο! κ μετά να έχει κάποια βασικά πράγματα(φυσικό πιάνο π.χ) Δεν είμαι πολύ σχετική με synth ..! κ μαθαίνω σιγά σιγά απτό ιντερνέτ τις ατελείωτες δυνατότητες τους κ γουστάρω! Με λίγα λόγια θα ήθελα τα πλήκτρα να έχουν σίγουρα: -Ένα καλό φυσικό πιάνο -Ένα καλό hammond -string που να "παίζονται" σε κάποιο κομμάτι των jamiroquai :P -κάποιον funk jazz ήχο ΤΩΡΑ αν στα πλήκτρα μπορώ εγώ να περάσω όλους αυτούς τους ήχους που θέλω(όπως το session strings με disco βιολιά, όπως ανακάλυψα) τότε τι να κοιτάξω να έχουν ήδη τα πληκτράκια ? ? ? Ηδού η απορία . . . Μέχρι τώρα μενδιαφέρουν: Το juno G 2.0 (με βολεύει άπειρα που μπορώ να αποθηκεύσω κομμάτια, σαν loop station, κ γενικά καλο πλήκτρο αλλα φτωχοί οι ήχοι του-ειδικά τa hammond :o To VP-770 Roland (αυτο το ερωτεύτηκα για την πιστότητα των ήχων αλλα δέν είχε π.χ hammond νομίζω.. με βολεύει κ το vocoder) To Yamaha MM6 το οποίο απτο youtube μου φαίνετε μια χαρα, απο κοντά ήταν αρκετά ψεύτικοι οι ήχοι ::) γενικά μου αρέσουν κάποια Yamaha που έχω δεί τα οποία όμως ήταν εντελώς electro οι ήχοι τους. π.χ το Yamaha An1x Νομίζω πως θα με βοηθήσετε πολύ με τις γνώσεις σας. Ελπίζω να μην κούρασα. χαιρετω κ ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου