Προς το περιεχόμενο

aspkd

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    66
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
    Τραγούδι
  • Day job
    Sound Engineer, Producer
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή aspkd

1

Φήμη

  1. Peter Gabriel - So https://youtu.be/iICiUXQFXdU Ηχογράφηση, Παραγωγή , Μίξη.
  2. Νομιζω ΟΚ δε χαλασε ο κοσμος, αλλωστε δεν εχω δει porn ποτε κλπ. Απλως για ενημερωση το εγραψα. καθως τα banners ειναι μεγαλα κ αποσπουν την προσοχη που ειναι κ πολλα .. ε κ λιγο ασχετα με το περιεχομενο του noiz.. Ολα οΚ .
  3. Σημερα μπηκα στο noiz μετα απο αρκετο καιρο. Σε 6 διαφορετικες σελιδες που επισκεύτηκα, ειδα 20 banners για "ωριμες γυναικες", και site για "γνωριμια με κοριτσια" ! ΟΚ γνωριζω οτι για να συντηρηθει ενα site θελει πορους .. αλλα σε 1 σελιδα 3 τετοια banner παντου κλπ ειναι λιγο κουραστικο.. κατα την ταπεινη μου αποψη. Και κυριως με τετοιο περιεχομενο. Απλως αναφερω την αποψη μου, και σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να παρεξηγηθει η προθεση μου. Φιλικα Γιωργος
  4. Νασαι καλα ! Α οκ οποτε δεν εχω χαζεψει εγω χαχα , απλως εχει αφαιρεθει το συγκεκριμενο πεδιο στην νεα αναβαθμιση! Ηταν στην κατηγορια Recording. Ευχαριστω για την απαντηση! Καλη συνεχεια.
  5. Ωραια η αναβαθμιση! Μπραβο. Θελει χρονο κ μερακι. ! Ευχαριστουμε. Μια ερωτηση εχω μονο: Μπηκα σημερα απο το κινητο να διορθωσω 2 αγγελιες μου που ειχαν μεινει ανενεργες και δεν ειδα πουθενα το πεδιο τιμης, για να συμπληρωσω τιμη πωλησης. Μηπως υπαρχει αλλα ο brownser του android δεν ? Ευχαριστω, καλη συνεχεια!
  6. Το παρακατω βιντεο δειχνει πως τραγουδιεται το κομματι αυτο ως διασκευη, απο καλλιτεχναρα κ φωναρα , η οποια εκτος απο ολα τα αλλα, κυριως διαθετει ΑΠΟΨΗ ,και το βασικοτερο .. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.. ps: σαγονια στο πατωμα ps2: εδω ακουγεται πριν ξεκινησει κ ο ενισχυτης του Κονταξακη χωρις noise gate ..
  7. Καλησπέρα Γιάννη, θα προσπαθήσω να σου στείλω screenshots του μηνύματος σε p.m. αλλιως το ίδιο το μήνυμα με προώθηση.
  8. Καλησπέρα , κ καλό φθινοπωρο σε ολους τους φιλους. Δυστηχως έλαβα κ παλι ενα "spam"ακι στο μοναδικό email που έχω για χρηση στο noiz. Ενα κατεβατο απο προσφορές αυτή την φορά απο γνωστο " έμπορο - αντιπρόσωπο ". Λογικά θα το έχουν λαβει κ υπολοιποι χρήστες του noiz ,οποτε θα καταλάβουν τι γράφω. ΟΚ δεν τρέχει κ τίποτα, απλως να θυμισω οτι η συγκεκριμένη email διευθυνση μου, δεν εμφανιζεται πουθενά απο την πλευρα μου. Μονο στο συστημα αγγελιων (formail). Καλη συνέχεια, καλες μουσικες
  9. Σαφως κ έχουμε άπαντες γεμίσει spams κλπ, κ παντα θα υπαρχουν αυτά. Μου εχουν ξαναερθει εαν θυμαμαι σωστα γυρω στο 2010-2011 απο το συστημα αγγελιων του noiz ομως. Απλως το συγκεκριμενο ειδος (αποκοπή κ επικολληση τίτλου αγγελίας απο noiz) και email εκτός noiz , μου ήρθε πρωτη φορά. Κ επειδή σκέφτηκα κ τους αλλους χρήστες θεωρησα σωστο να ενημερωσω. Όσο για την προβολη στοιχείων μου.. Όχι ποτε δεν δημοσιευονται με τις αγγελίες μου. Οποτε ο φίλος απατεών, έχει βρει την αγγελία μου στο νοιζ κ προφανως κ την διεύθυνση email (το πως, δεν είμαι αρμόδιος κ ειδικός εγώ να το βρω). Απλως θα πρεπει αυτο να βάλει σε σκέψεις τον sys admin ,του site. Δεν ξέρω.. Καλη συνεχεια
  10. Τα 2 emails ,που έλαβα δεν ήρθαν απο το συστημα αγγελιων τoυ noiz. Είναι ίδιο κείμενο (chain mail) με περίεργη ελληνική μετάφραση. Ήρθαν κατευθείαν απο το email του εν λόγω κυρίου. Με θεμα email: τον τιτλο αγγελιας μας στο noiz. Γιαυτό κ ενημερωσα να έχουν το νου τους οι χρήστες του site αγγελιων.
  11. Προσοχή πιθανός spammer κλπ. Το κείμενο που στέλνει σε αγγελιες μου είναι ίδιο κ ενδέχεται να είναι fake.
  12. Προχθες πήρα τη δική μου axxion kagmakis les paul custom. Πριν αποφάσισω τι θα αγορασω, είχα δοκιμάσει σε lp style tokai, esp και gibson standard. Εχω gibson lp custom στο στουντιο μου αυτη τη στιγμη του 1990 και παιζω καθημερινα, Και πιστευω οτι δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη κιθαρα κάτω απο 1000 ευρώ στην αγορα που να έχει τα parts,ξυλα,φινίρισμα,sustain ,και ήχο σαν τις συγκεκριμενες axxion custom. Σε drop συμπεριφέρεται σαν τη les Paul σε ξεκουρδισμα κλπ... Σε ήχο είναι σαφως ανώτερη απο ότι epi, κάτι Gibson studio κλπ. Οι δε μαγνητες του G.A.S. ειναι καταπληκτικοι! Εαν σας ενδιαφέρει το brand name μην ασχοληθείτε. Εαν όμως την ψαχνετε για ενα σοβαρο όργανό για κάτω απο 1k go for it!
  13. Jay Jay σου εχω στειλει pm , διαβασε το γιατι δεν μπορώ να τα γράψω λογω ελλειψης χρονου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου