Jump to content

argytar

Members
 • Content Count

  2825
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by argytar

 1. Χάσιμο η FB! Neil Young φάση! Μπράβο παίδες!
 2. Προσωπικά μάλλον θα τρέχω και δε θα φτάνω με την τροπή που πήραν τα πράγματα εδώ στην περιοχή ενδιαφέροντος!
 3. Καταπληκτική δουλειά. Το μαύρο είναι το πιο δύσκολο χρώμα για να γυαλλοστεί. Το πιο απαιτητικό. Εύγε! Αν μπορείς μοιράσου τη διαδικασία buffing, εξοπλισμός, επιγραμματικά τα βήματα. Ευχαριστούμε!
 4. argytar

  Bucket List

  Ωραίο instro! Απήλαυσα την κιθάρα σε πολλές θέσεις του διακόπτη και πολλούς ρόλους! Στρόγγυλος, ζωντανός, τραγανός ήχος!!! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!
 5. Πρώτα από όλα χαίρομαι που σου άρεσε! Έπειτα στα κλιπς καταχάρηκα καθαρό σκαστό ήχο!!! Να τη χαρείς και να την ηχογραφείς!!
 6. έχω κάτι πρόχειρα ίσως συρράψω κατιτίς. Αλλά είναι από κινητό
 7. Έχω την εντύπωση ότι δημιουργούνται όσο γράφουμε..
 8. Αυτές πετάχθησαν στον κάλαθο και ταξίδεψε φρέσκο το εργαλείο και αμόλυντο
 9. Το πακέτο έφτασε mangues!! ΕΛΤΑ - δέμα γκαραντύ Ωρα της συναρμολόγας!
 10. Πες τα sir να μη νιώθουμε μειονεκτικά! Πάντως το κιθαρόνι είναι από χτες τα ξημερώματα Αττική και σήμερα πέρασε κέντρο διαλογής, έχω την εντύπωση ότι Δευτέρα μεσημέρι το έστειλα, Τετάρτη πρωί θα το έχει ο ΣΦ και δεν είναι καν ταχυμεταφοραί! (Αλλά τελικά ψιλοείναι!).
 11. Μην τον ανεθεματάς αυτός δεν σου δίνει για να φας είναι σαν τη μπετονιέρα αλλά όχι ακριβώς
 12. Ακοολογικός έλεγχος θα γίνει εννοείται αλλά είναι ελπιδοφόρο το ό,τι ξεχώρισαν οι συχνότητες τόσο καλώς!
 13. Μη βαράτε έχω πρόγραμμα φορτωμένο!! Επίσης κάπου στα τσατ μας σε είχα πει Να αλλάξω και τη ρε που με τα παλιόκλειδα έσπασε αλλά δεν είπα παραπάνω. Μάλλον αυτό ήταν συν το ότι η σολ από ό,τι είδα σήμερα ήταν η πιο ψηλά από όλες στα βαγονέτα. Οπότε αν θες χαμήλωσε ε ταντ όταν την λάβεις. (Τετάρτη Πέμπτη). Πάντως τα ώτα των διμσόνικ και Πνοή ακσίζουν συγχαρητήρια!!!
 14. Από ΕΛΤΑ κι εγώ ΠΟΛΥ ευχαριστημένος! Τετάρτη ή Πέμπτη θα την έχεις! χμμμμ η ρε μολις θυμήθηκα ηταν πυραμιντ νικελ ενώ οι άλλες φεντερ στηλ οποτε νατος ο ενοχος. Πάλι ακουστικά δεν μπορώ να πω π´τι ξεχώρισα κάτι αλλά ίσως τα κράμματα να παίζανε άλλο παιχνίδι ηλεχτρικώς. Τα αυτιά του μάστορος είναι ομολογουμένως εκπαιδευμένα!!!
 15. Η κιθάρα ξεβιδώθηκε και το πακέτο εστάλλη!
 16. Ο Φάνης μου είχε προτείνει να αφήσω τον Fender Super Champ στο εργαστήρι του για μελλοντικές δοκιμές μιας και το έχουμε καθιερώσει , οπότε αρχίζω να το σκέφτομαι!!! Στο σπίτι ψιλοκάθεται! Πολλά ευχαριστώ και στον Δημήτρη και στον Φάνη για τα reviews! Alderbody απουσία!! (Ο cap είναι orange drop .033μF)
 17. Mόνο detol διότι με το οινόπνευμα θα θολώσει η γομαλάκα που έχει το μανικάρι αποκλειστικά!
 18. Δεν μπορούν να συνηθίσουν τις 10-38 λένε, να τους την αφησω δυο βδομάδες;;
 19. Άρα η κιθάρα δεν είναι fat αλλά big boned! Βαρυκόκαλη που λέμε ασούμε.
 20. Κορίνα υπάρχει! (για κανα 2-3 σώματα ακόμα μετά πάπαλα). Έχω κάνει αρκετές θινλάην και τις γουστάρω πολύ. Νομίζω δύο έχω κρατήσει. Ο JohnPs έχει μια ιδέα όχι για rosewood αλλά Καρυδιά. Το βάρος btw 3.5 κιλά. Δεν είναι βαριά πολύ αλλά δεν είναι και η πιο ελαφριά τέλε. το σώμα είναι 1950 gr ΑΡΑ θα ρίξω το... βάρος στο ΧΟΝΔΡΟ μανίκι και σε ΟΛΟ σχεδόν το hardware που είναι Brass. Ίσως με άλλη γέφυρα πιο vintage, κλειδιά vintage και vintage ferrules να πέφταμε έως και 200 γρ!! Για σύγκριση ένα tailpiece Les Paul από Αλουμίνιο ζυγάει λιγότερο από 30 γρ ενώ από Brass είναι περίπου 110!! Go figure!
 21. Νομίζω ότι έρχεται κάτι πχιο καλυτερότερο... Αν και... τι καλύτερο από μια τέλε ... να τα λέμε κι αυτά.
 22. Me Ajax θα την περασω! θα βαλω και τα χαρντγουεαρ στον κλιβανο. πριν τη βαλω στο πακετο για Αθενς
 23. Στη φέρνω για να κάνεις το πρώτο review! Espresso διπλό σκέτο
 24. Τελέψαμε! Μπήκαν και τα σαφώς καλύτερα Gotoh locking SG381 mg t τώρα είμαστε cool για clip
 25. Με ρέγουλα πάντα!! Παίζει βουτυράτα με άρεσε! κλιψ προσεχώς!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Guidelines