Προς το περιεχόμενο

jobforacowboy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    68
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από jobforacowboy

  1. Υπαρχουν και οι ESP που φτιαχνονται στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ της ESP που βρισκεται μεσα στην ESP Guitar Craft Academy και ειναι εκει που φτιαχνονται οι Artist Custom,δλδ οι ιδιες οι κιθαρες που παιζουν ο Laiho,Hetfield και ο δικος μας ο Gus G. ;-) Επισης η ESP ειναι ΔΥΟ τελειως διαφορετικες εταιρειες,μια αμερικανικη και μια Ιαπωνικη. Guaranteed!
  2. jobforacowboy

    Dr Funk

    Εχει ακουσει κανεις THE EAGLES OF DEATH METAL ???? αυτη ειναι ακυρη επιλογη ονοματος!
  3. πολυ καλο μηχανημα,το ειχα. στην behringer εχουν πολυ καλο αυτι εκει μεσα. το μονο προβλημα οτι καηκε σε 2 εβδομαδες,οπως σε μια καηκε και MiniMic-Vtc Modelling Pre-Amp ths Behringer. Και δεν βαραω κιολας. Α,και ακριβως απο κατω ειναι καμενο,αλλα μετα απο 2 χρονια χρησης το TUBE COMPOSER. to v-amp mou δεν εχει παθει ομως τιποτα. συμπερασμα(για μενα) στην κατηγορια "ΛΑΜΠΑ" η BEHRINGER βγαζει πορτατιφ...
  4. Και απο την αλλη...ο Οzzy. Μεσα στα σκατα,τη διαφθορα,τις καμερες,τα ναρκωτικα,τις νυκτεριδες,τα πλουτη και...ζει και βασιλευει. Δε λεω οτι επρεπε να πεθανει αυτος,αλοιμονο.Το Βιβλιο του καθενος εχει γραφτει. Απλα ειναι μεγαλη αδικια ρε φιλε. Ελπιζω να μην παω σε κανα club και παιξει κανα videoclip του Dio. Ο τυπος με εκανε να δακρυζω οταν ζουσε....δε θελω να το φανταστω.
  5. Οι Minotaur ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ και ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ και ειναι ΑΑΑ' ποιοτητας με σουπερ αντοχη στο χρονο. Τυγχανει να τις φτιαχνει ενας φίλος,οποτε..Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ...ΕΛΛΗ-ΝΙΚΑ!!!!! Λαλαααακη!
  6. πωπω εσεις οι ντραμιστες δεν κανετε για τιποτα! 2 λεπτα σας αφησαμε μονους σας και σκοτωθηκατε! παντως το παιδι που τα εχωσε με αγενη(και καλα) τροπο ειχε παρα πολυ δικιο και καλα εκανε. Δε μπορεις να διαβαζεις οτι οι Maiden το 1981 παιζει να ειχαν triggers!!!! Σαν να βγω και να πω οτι ο Jimi Hendrix επεζε στο Woodstock με POD XT!!!!!
  7. Με χαροποιησε ιδιαιτερα που ειδα οτι το αγαπημενο μου φτηνοξεφτιλισμενο μηχανημα το V-amp Pro,με το οποιο γραφω τοσα χρονια και ολοι ειναι σε φαση "τι ηχος ειναι αυτος ρε μεγαλε" εγινε αντικειμενο αναφορας απο τον yameth και βλεπω οτι και οι περισσοτεροι μαλλον συμφωνουν στο οτι το ρημαδι βγαζει καλο ήχο. Ειδικα σε αυτο το site περιμενα να πεσουν κλωτσιες οταν ειδα αυτον τον τιτλο να αναρτειται! και μην ξεχνιομαστε,η METAL ΗΧΑΡΑ ειναι: MODERN HIGAIN+CAB15 (για σολο και η 12-13 ειναι πιο γλυκιες) οι υπολοιπες ρυθμισεις εχουν να κανουν με το setup του καθενος!
  8. σιγα το πραγμα. εγω απο το παγκακι και μονο(και απο τον αποηχο του Μ10 αυτοκινητοδρομου,το μονο μερος που επιτρεπεται η διελευση βενζινοκινητων Trucks τυπου Mercedes 210B κοντα στο λονδινο) καταλαβα οτι βρισκονται στο Bishop's Stortford κοντα στο αεροδρομιο τοy Stansted,London.
  9. αν ειναι να φυγει η "σαβουρα" και τα καραγκιοζακια απο το Legacy και να γυρισουν στο original σπιτι τους στο Wizard,ωστε να πηγαινουμε στο Legacy χωρις να βλεπουμε τα τραγικα και γελοια ντυσιματα/βαψιματα τους...εχει καλως! μπας και παιξει και λιγο HEVAY METAL το Legacy δλδ...
  10. Εγω προσωπικα οταν βλεπω στο στουντιο μου Warwick μπασσο κανω "ουφ ξαλαφρωσα" μιας και ξερω οτι τοσο το μπασσο οσο και ο παικτης δεν θα μου γεμισουν την ηχογραφηση με γκλανγκ-γκλουνγκ και να τρεχω α τα μαζευω με κομπρεσσορες και να κοβω πριμα για να φυγει η χορδιλα. τα μπασσα αυτα παιζουν λες και εχουν κομπρεσσορα μεσα τους και το αποτελεσμα ειναι..ΜΠΑΣΣΟ και οχι μπουζουκι σε μπασσες συχνοτητες.
  11. Καλα ρε παιδια,κανεις δεν προσεξε στην πρωτη σελιδα στις πρωτες pics που ανεβασε ο φίλος μας οτι τo "Gibson" ειναι γραμμενο στα Ελληνικα?!?!?!?! πλακα κανω,αλλα νομιζω οτι μετα απο αυτο το thread δεν θα αργησουν να κυκλοφορησουν οι πρωτες Ελληνικες Gibson που κατω απο το Standard θα γραφουν "Handcrafted+Approved by Makis" και θα ερχονται σε ΔΙΠΛΑΣΙΑ TIMH απο τις...φτηνοαμερικανικες!
  12. ουφ αυτο ηταν κα8υσυχαστικο, αν και το παιζω με μπαταρια τωρα. μαλλον ιδεα μου ειναι...
  13. Γεια σας! Εχω ενα IBANEZ TUBE SCREAMER TS9 που βγαινει σε ενα Blackstar HT-Dual και μετα απο το Emulated Output στην καρτα ηχου. Σήμερα πανω στο recording καταλαβα οτι τελειωσε η μπαταρια και πηρα την τροφοδοσια του Blackstar και την εβαλα στο Tube Screamer,που ως γνωστον λειτουργει με 9V. Μετα διαπιστωσα οτι το Blackstar,λαμπατο γαρ,παιζει στα 16V,0.8A!!!! To Tube Screamer δεν λειτουργησε,ωστοσο εχω την εντυπωση οτι μου βγαζει πολυ θορυβο ακομα και σε χαμηλοτερα drive,gain settings. Το θορυβο τον βγαζει βεβαια οταν δεν παιζω,οταν παιζω συνεχιζει να μου δινει το γνωστο effect ενος Tube Screamer. Παιζει να το εκαψα "εν μερει"? Δηλαδη να χαλασα το κυκλωμα του και την ποιοτητα/χαρακτηρα του drive/gain του η αν ηταν και καηκε δεν θα επαιζε καθολου? Οποιος εχει καποια παρομοια μεταφυσικη εμπειρια να με βοηθησει παρακαλω! Ευχαριστω εκ των προτέρων,ενας σχεδον κανιμοθριος στον χωρο των πεταλιων(που πατιουνται και δεν προγραματιζονται!)
  14. Σαν πολλα δεν ειναι???!?!? Σε ποιο ωδειο πας αν επιτρεπεται? Εγω εδωσα μια ΤΡΙΦΩΝΗ FUGUE in G Minor(Bach) ΜΕ bass pedals μια Suite παλι του bach (20 σελιδες ελεος) ενα αλλο Debussy νομιζω(εχουν περασει χροοοοονια) ενα μοντερνο παλι για 2χερια+ποδι και κατι ακομα που δε θυμαμαι. αλλα για Εκκλησιαστικο Οργανο.
  15. Βασικα...τα δυο τελευταια αλμπουμς των Meshuggah οι οποιοι ειναι κιολας στο team που ΕΦΤΙΑΞΕ το DFH του ΕΖ Drummer. απλα ρε guys,χρησιμοποιειτε ολοι το ΙΔΙΟ setup οποτε πλεον το Ez Drummer κανει μπαμ με το καλημερα. Εγω φυσικα και δεν μπορω να ανεβασω κατι γιατι αφενος θα χασω την δουλεια μου αν δειξω τα "κολπα" και αφετερου θα με παρουν χαμπαρι ευκολα.Η συμπρωτευουσα ειναι μικρη ;-) Αλλα χαιρομαι που ο φιλος spimav δεχεται την κριτικη καλοπροαιρετα.
  16. πολυ χαμενη και αοριστη ενορχηστρωση,τραγικος ηχος στην overdrive κιθαρα,κανενα εμπνευσμενο η εστω ενδιαφερον θεμα,απλα ακορντα και drums που χρησιμευουν για να περναει η ωρα.Κανενας χαρακτηρας στο κομματι,ισως μια φωνη αλλου επιπεδου απο αυτου της μουσικης να του εδινε μια υποσταση. και μην δοκιμασεις να χωρισεις τα καναλια του ez drummer,αν κρινω απο την μιξη που εκανες στα υπολοιπα,δεν θα τα καταφερεις και θα λασπωσει και αλλο το μιξ. βαλτους εναν κομπρεσσορα(o multiband που αναφερε καποιος ειναι πολυ σωστη αρχη) να εχουν λιγο punch και παιδεψε τα υπολοιπα οργανα. πολυ χαμηλο επιπεδο γενικα,ειδικα και στο αλλο κομματι που σου παρεθεσαν σαν παραδειγμα (μαλλον κακιστο) για το ez drummer,γενικα παντως τα παιδια που σου ειπαν τις συμβουλες ειναι ολοι πολυ σωστοι,κοιτα να παρεις κατι απο αυτα τα mails.
  17. Παντως νομιζω οτι επειδη δεν πας για επαγγελματιας κλασσικος πιανιστας (θα ειχες ενα πιανο η καποιον χωρο,οπως ενας drummer πχ)αλλα θες μεν να δωσεις αξιοπρεπως το προγραμμα σου για το πτυχιο αλλα να σου μεινει και το οργανο για να δουλεψεις/παιξεις και μετα,να δοκιμασεις Ο ΙΔΙΟΣ οσα πιο πολλα οργανα μπορεις(ενα σαββατο πρωι εκτακτο ταξιδακι στο κεντρο της Αθηνας) και επισης να εχεις και στο μυαλο σου και τα Kurzweil. Εγω προσωπικα τα θεωρω τα καλυτερα πιανο/synths. Αυτα,καλο πτυχιο να χεις. (τι προγραμμα εχεις?)
  18. Μου κανει εντυπωση παντως φιλε που εχεις ενα τετοιο ψαγμενο όργανο,αρκετα εξειδικευμενο εξοπλισμο,γνωριζεις την υπαρξη των Samarium Cobalt Noiseless(χαχα λαθος ονομα) και δεν γνωριζεις την εννοια του "μικροφωνισμου" και την αγγλικη του αποδοση εως "feedback" και αναφερεσαι στην συμπεριφορα της κιθαρας σου με την εκφραση "βγαζει σφυριγμα οπως των μικροφωνων"... Εγω νομιζω οτι το προβλημα βρισκεται στο οτι δεν γνωριζεις τον εξοπλισμο σου και κατεπεκταση στην ρυθμιση των παραμετρων του. Προφανως αν ειναι handmade τοτε το wiring ειναι εφαμιλλο ψυγειου. Επισης να τσεκαρεις αν τυχον μπαταριες σου ειναι πεσμενες σε καποιο πεταλι. Και βεβαια αν με ενα setting volume:5 gain:5 βγαζει τα ιδια. Δε χρειαζεται πολυ volume απο το πρε-αμπ σου.
  19. Να κανω μια αντιστροφη ερώτηση ομως που με απασχολει εμένα? Την αλλη εβδομαδα παιζω στο Ραδιο Αρβύλα. Να παω εκει με το F16, το F14 η μηπως να τσεκάρω τον καιρο μηπως με πεταξουν κατι φιλοι μου με το Super Puma?
  20. που τους θυμηθηκες αυτους? κλασσικη ελληνικη one man band (η μαλλον δυο ηταν) περιπτωση που ενω ειχε δυνατοτητες την εφαγαν τα μεγαλα λογια ,η ασυνεπεια στις κυκλοφοριες και βεβαια το γεγονος οτι ηταν(οπως ακουγεται και στο συγκεκριμενο track) πολυ computerised. τα παιδια την εψαχναν τη φαση δε λεω,αλλα σε καθε δισκο τους επαιζαν και αλλα. αυτο πασχει απο ενεργεια,φωνη(ειναι λιγο εκτος) και βεβαια παραγωγη. Παντως ειχαν καλες ιδεες οφειλω να μολογησω αλλα αυτο δε φτανει. enjoy εσυ το τραγουδι και μη σε νοιαζει. Αληθεια...που να ειναι τωρα αυτοι?
  21. ε,απτην στιγμη που εχετε και myspace,το καλυτερο ειναι να μετατρεψεις τους virtual friends σου σε κανονικους και να δειτε μηπως ενδιαφερεται κανεις να παιξετε μαζι! αν βλεπετε μια μπαντα οτι ειναι ενεργη και κανει πολλα lives τοτε να στειλεις ενα mailaki ειναι ευκολο!!! heres a good start!
  22. Καλο το αστειο αλλα σας προλαβανε και ΝΑΙ ειναι και Ελληνες:
  23. to zoom που προτεινει το παλληκαρι τα σπαει! με 375 ευρω και 1 εβδομαδα ψαξιμο εχεις "στουντιο" και μετα...καλο καψιμο!
  24. πωπω...γιατι ολοι εχουν μεινει στις "ενδοξες" μερες ΜΕΧΡΙ το 1993-4!?!?!?!? μηπως γιατι τοτε τα συνορα ηταν κλειστα και γινοντουσαν πιο ευκολα οι ντοπιοι ηρωες? Καλα,περα απο τους FIREWIND που,οκ τα παιδια εχουν ξεφυγει και ο ορος"Ελληνικο γκρουπ" μαλλον τους προσβαλλει,χαιρομαι που βλεπω αναφορα και στους SEPTIC FLESH,NIGHTRAGE,FRAGILE VASTNESS etc... Εγω προσωπικα(για να μεινουμε και στο θεμα μας) θεωρω ΔΙΣΚΑΡΕΣ τα εξης: -SEPTIC FLESH : Sumerian Daemons -FIREWIND: The Premonition + Allegiance -CASUS BELLI: Mirror Out Of Time -FLAMES : Last Prophecy -ROTTING CHRIST: A Dead Poem -EXHUMATION-ola ενω επισης πολυ μακρια απο την ελληνικη πραγματικοτητα μου ακουγονται ολοι οι δισκοι των: Theodore Ziras, Bob Katsionis, και Ioannis Anastassakis.
  25. παιζε τα ολα downstroke και θα νοιωσεις! και επειδη ειπες οτι κουραζονται τα χερια σου,θα συμφωνησω με τον zampination: ΜΟΛΙΣ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...ΣΤΑΜΑΤΑ επιτοπου και ξεκουρασου!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου