Προς το περιεχόμενο

Maximos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Maximos

0

Φήμη

  1. Η πικρή (ή μάλλον γλυκιά ::)) αλήθεια είναι ότι όποιος ενδιαφέρεται, πρέπει να το δοκιμάσει μόνος του και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Αρχικά, σκεφτόμουν το νέο αυτό κοσμό με περισσότερο ενθουσιασμό απόσο τελικά μου χάρισε όταν πρωτοξεκίνησα. Όμως μετά από πολύ ψάξιμο και μερικές συναυλίες με αυτά τα μαραφέτια κατάλαβα ότι άξιζε τον κόπο! Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ένα συγγενεύον θέμα που άνοιξε http://www.noiz.gr/index.php?topic=166939.0 και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει κάτι και εκεί. Απλή συμβουλή, θα συμφωνούσα με το να δοκιμάζεις με κάτι βασικό και μεταχειρισμένο! Δίνονται πολλά ανά περιόδους στο noiz και λίγη υπομονή αξίζει τον κόπο, μιλάω εκ πείρας... Άντε, κιάλλη συμβουλή τυχεράκια νεόκοπε στο χώρο του guitar MIDI! Ξεκίνα με μονάδες που συνδέονται στον υπολογιστή με USB, τα εργαλεία σαρώνουν και, ειδικά αν έχεις λάπτοπ, έχεις όπου θες ότι ήχο θες. Συγχαρητήρια για το εκτενές post, αν το είχες κάνει 5 χρόνια πριν θα είχα γλιτώσει πολλάααα λεφτά!!! 8) Ά και κάτι τελευταίο... Αξίζει σαν εμπειρία να αναφέρω ότι στην προσπάθειά μου να βγάζω καθαρό ήχο με τα συστήματα αυτά έμαθα να είμαι καθαρός κιθαρίστας, χωρίς πολλές δήθεν επίτηδες "αλητείες" ;)!
  2. Το ωραίο σε αυτή τη σελίδα είναι ότι μπορείς να ζητήσεις τι schematics θες, αν δεν τα έχουν. Το έκανα και περιμένω... Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα!
  3. Καλησπέρα! Έχω ένα Randall rt2 50 τελικό και έχει ένα προβληματάκι... Το έχω δώσει σε έναν τεχνικό, που φάινεται να είναι μέσα στα κόλπα, και φαντάζομαι ότι θα τον βοηθούσα πολύ αν του έδινα το κύκλωμα με κάποιον τρόπο. Το θέμα είναι πως μου έφυγαν τα μάτια να ψάχνω στο internet, είδα και τις σχετικές σελίδες που έχουν προταθεί από παρόμοια θέματα στο noiz.gr, αλλά δεν κατάφερα να βρω, ούτε καν να αγοράσω schematics για αυτόν τον ενισχυτή! Οποιαδήποτε άποψη θα ήταν μεγάλη βοήθεια, ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου