Προς το περιεχόμενο

ashasinov

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Guitar
  • Τόπος
    Athens

Συμμετοχή ashasinov

0

Φήμη

  1. Ετσι για την ιστορια~! Τελικα πηρα την focusrite 6 usb και εινια εξαιρετικη . καθαρα plug and play σε windows 7 ( 32bit και 64 bit) .Συγκρινοντας την διπλα διπλα με την m-audio, η focusrite μακραν καλυτερη και σε ποιοτητα ηχου και σε ενταση εξοδου. Γεια χαρα!
  2. Καταρχας ευχαριστω για την χρησιμη βοηθεια . inquisitor εισαι η αποτυπωση του ρεαλισμου ! δυστυχως το ξερω οτι πανω κατω τα ιδια εινια σε αυτα τα λεφτα αλλα δεν σκοπευω να δωσω αλλα οτι γινει με αυτα! harry καταλαβαινω τι μου λες . το θεμα ειναι οτι καμμια δεν τα εχει ολα ! h focusrite λενε οτι εχει καλη προενισχυση ενω η Native Instruments καλους A-D και D-A converters. Mαλλον κλεινω προς focusrite.
  3. Η Onyx δεν μου κανει γτ δεν εχει Midi . Ισως κανω λαθος για την M-audio απλα αυτην την εντυπωση μου εδωσε - (μπορει να ειχε θεμα η συγκεκριμενη καρτα)- Κανεις που να εχει τις αλλες ? Κοιταω και αυτην αν τυχον εχετε καμμια αποψη. NATIVE INSTRUMENTS AUDIO KONTROL 1 http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=4315 Αν βεβαια η M audio ειναι αποδεδειγμενα οτι καλυτερο(κατα γενικη αποψη) σε αυτα τα λεφτα να κινηθω εκει.
  4. Χαχα.. ! δεκτή! μολις σε πετυχω σε thread θα ανταποδοσω! Για την m audio ξερω οτι ειναι οκ γιατι την εχω δουλεψει (δανεικη) αλλα δεν μου φαινεται οτι εχει πολυ ποιοτικες συνδεσεις και προενισχυτες- οταν συνεδεα και κιθαρα και μικροφωνο δημιουργουσε θορυβο και δεν ανταποκρινοταν τοσο καλα σε ποιοτητα ηχου. Γι αυτο μαλλον κλεινω προς στην Cakewalκ ή την Focusrite ! ( Ποια ομως ??!!!)
  5. Με απασχολει οτι καμμια απο τις τρεις δεν ειναι usb2.0 . Γενικα με ενδιαφερει μια hi-z input για κιθαρα μια μικροφωνο και αξιοπιστια για live.Μηπως να επαιρνα αυτην? http://www.thomann.de/gr/terrasoniq_phase_x64_usb.htm ή http://www.thomann.de/gr/tascam_us_200.htm Προτεινετε μου !
  6. Καλησπερα σας. Ποια απο τις παρακατω καρτες θα παιρνατε? 1) Cakewalk by Roland UA 25 EX 2) Focusrite Saffire 6 USB 3) M-audio Fast track pro ( δεν με ενδιαφερουν οι πολλες εισοδοι, με ενδιαφερουν οι καλοι προενισχυτες για κιθαρα και μικροφωνο, μικρο latency για live , συμβατοτητα με win7 64bit και αξιοπιστια! ) Εχω διαβασει ολα τα σχετικα απο το forum αλλα δεν εχω καταληξει. Ευχαριστω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου