Προς το περιεχόμενο

Soulreaper

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    51
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Soulreaper

0

Φήμη

  1. Πανέμορφο αποτέλεσμα, μπράβο ρε αγόρι! Αναμένουμε κλιπ!
  2. Μια χαρά με κάλυψες! Keep rocking!
  3. Να 'σαι καλά! Μια που λέμε για εργαλεία, με τη σέγα χειρός την παλεύεις; Έχει ρυθμιζόμενη ταλάντωση και ταχύτητα η Ingco; Ρωτάω γιατί μια Black n Decker που έχω εγώ με fixed ταχύτητα δεν τιθασεύεται με τίποτα. Δεν γίνεται κοπή ακριβείας. Λέω να πάρω μια βαρβάτη Bosch να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.
  4. Φίλε fidelis να μπω κι εγώ στη συζήτηση! Πραγματικά φοβερή δουλειά! Αποδεικνύεται οτι με μεράκι ισοφαρίζεται η μερική έλλειψη κάποιων μέσων που θα σε διευκόλυναν. Μαγκιά! Επίσης κι εγώ ετεροχρονισμένα, να πω πως έκανες τη σωστή επιλογή στο καπάκι (Β). Ανυπομονώ για τη συνέχεια!
  5. Για μένα είναι το πώς μεταφράζεται στον τελικό ήχο του ενισχυτή, η κίνηση του δεξιού χεριού και το χτύπημα της πένας πάνω στις χορδές.
  6. Αδερφέ άδικα αγχώνεσαι τόσο. Ο συνδιασμός USPS και ebay συνήθως σου γλιτώνει τα τέλη. Κάτα 99% θα σου ρθει σπίτι με ΕΛΤΑ. Αν είναι κάνα τεράστιο πακέτο και τραβήξει προσοχή, δεν ξέρω...
  7. Soulreaper

    Immortal

    Καιρός ήτανε! :D Κι εγω υποθέτω οτι μαρκάρει τις θέσεις, αλλά όχι λόγω σκοταδιού. Μάλλον σαν τυφλό σύστημα για να έχει πάνω-κάτω αίσθηση που βρίσκεται όταν τραγουδάει ταυτόχρονα, ή χτυπιέται. Μορφή ο Abbath! Τιτανομέγιστο Crabwalk στο 1:04:08!!
  8. Καλησπέρα! Ενδιαφέροντας πίνακας! Αυτό λέω κι εγώ, οτι κόβουν τις πρίμες και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Εκεί στόχευα κι εγω αλλά σε λιγότερο βαθμό. Έχω βρει τη χρυσή τομή και χωρίς να εξαφανίζω τα πρίμα, αφήνω να περνάνε όσα χρειάζονται και σε ένταση που δεν με ενοχλούν! Πραγματικά λυπάμαι και μόνο που διαβάζω για τη ζημιά που έπαθες. Ελπίζω να αναστραφεί παρόλες τις προβλέψεις.
  9. Eγώ πλέον δεν διανοούμαι να μη φοράω ωτοασπίδες σε πρόβες - live αλλά και live άλλων. Παίζουμε black/death σε κτηνώδεις εντάσεις και ξεκίνησα φορώντας κοινές ωτοασπίδες. Άμα τις βάλεις όσο πιο βαθειά επιτρέπεται θα σου κόβει υπερβολικά πολλά πρίμα. Σιγά σιγά άρχισα να τις τραβάω προς τα έξω και ενώ βρήκα τη χρυσή τομή, μου πέφτανε εύκολα. Δοκίμασα απλό βαμβάκι και κάνει τη δουλειά που θέλω. Κόβει κάποια ενοχλητικά πρίμα από πιατίνια κυρίως και αφήνει τον όγκο να ακουστεί καλύτερα. Φίλε δοκίμασε τι σε βολεύει, φτηνές οι ωτόασπίδες, φτηνό και το βαμβάκι. Πάντως το κουδούνισμα στ' αυτιά για ώρες μετά από πρόβα, έχει εξαλειφθέι πλήρως ακόμα και με το βαμβάκι. Επίσης το πόσο μέσα θα τις βάζεις κάνει διαφορά στον ήχο που φτάνει στα αυτιά σου.
  10. Γεια σου φίλε! Στο site της Duncan έχει διάγραμμα με τις διαστάσεις από Ε (μπάσα) σε e (ψιλή). Δες πόσο λέει, κάντο σε mm γιατι θα είναι σε ίντσες και μετα με ένα χαρακάκι μέτρα πόση είναι η απόσταση στους μαμίσιους μαγνήτες, ή στις χορδές Ε με e σε εκέινο το ύψος που είναι οι πόλοι του μαγνήτη. Πάντως και μερικά mm να πέσεις έξω δεν έγινε και τίποτα. Άλλωστε θα τους έχεις φαντάζομαι αρκετά κοντά στις χορδές για maximum καφρίλα!
  11. Μάλιστα! Δε βαριέσαι τους έχω ήδη παραγγείλει! Θα το ξέρω για το μέλλον πάντως.
  12. Μάλλον εννοείς τον Φανό στη Σολωμού (ο δρόμος του ΑΝ Club) προς Πατησίων, όμως. Εξαιρετικό μαγαζί για ηλεκτρονικά! Άντε ρε, έχει εκεί; Είναι σαν αυτούς του Banzai; Απλά Άρη φρόντισε να είναι "momentary" δηλαδή στιγμιαίοι.
  13. Εγώ το παρήγγειλα άπο εδώ: http://www.banzaimusic.com/Salecom-TT18-RED.html http://www.banzaimusic.com/Salecom-TT18-BLK.html
  14. Αυτή η γέφυρα της Tonepros είναι από τις καλύτερες Tune-O-Matic και λογικά αφού έχεις Epi (= 6mm post) θα κάνει. Έιναι pre-notched άρα έχει αυλάκια, αλλά εξαρτάται τι χορδές θέλεις να βάλεις. Αν βάλεις πολύ μεγαλύτερες από 9άρες - 10 άρες ίσως χρειαστούν άνοιγμα. Και τα κλειδιά που λες μάλλον κάνουν. Καλού κακού δεν βγάζεις ένα κλειδί να μετρήσεις την τρύπα; Θα πρέπει να είναι κοντά στα 10 mm σε διάμετρο.
  15. Καλά στη δικιά μου κιθάρα το καπάκι έχει φύγει εδώ και καιρό! Θα σου παραθέσω τις κινήσεις που έκανα εγώ για καλύτερο τόνο και sustain. 1. Έβαλα Original Floyd Rose! = 100% βελτίωση στο feeling, στο sustain, στον τόνο, στο response. 2. Σετάρισα το σύστημα με δύο μόνο ελατήρια! Bελτίωση κυρίως στο θόρυβο που κάνουν τα πολλά ελατήρια. Τα δύο έιναι τσίτα οπότε δεν κουνιούνται ρούπι! Ελαφριά βελτίωση στο sustain. 3. Φρόντισα όλα τα σημεία τριβής να είναι lubricated. Κυρίως τα knife edges και τα studs. 4. Έβγαλα το καπάκι. Έξι βίδες και μια πλαστική παπαριά λιγότερη! Είναι σημαντικό να μην είναι φαγωμένα τα studs ή τα knife edges. Αυτό συμβαίνει αν δεν χαλαρώνεις τις χορδές όταν ρυθμίζεις το action. Αν η περιοχή κάνει "σκαλοπατάκια", bye bye sustain. Studs από γραφίτη κι εμένα λίγο απίθανο μου φαίνεται. Το brass block στάνταρ βοηθάει, ίσως και το claw. Επίσης συμφωνώ με τα σκληρά ελατήρια. Είναι must! Aν το Edge Pro σου είναι σε καλή κατάσταση, δοκίμασε τα parts που περέθεσες. Αν δεν είναι κάνε την επένδυση και βάλε το Original. Θα δείς το φώς το αληθινό! Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν να έχεις κάνει άψογο σετάπ στην κιθάρα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου