Προς το περιεχόμενο

GiannisPaok4

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από GiannisPaok4

  1. Καλμέρα Βαλάντη. Στην δική μου περίπτωση ο θόρυβος ερχότανε από τον Η/Υ, και ποιό συγκεκριμένα από το ανεμιστιράκι του τροφοδωτικού. Αυτό που έκανα ήταν απλά να χρησιμοποιήσω διαφορετικές πρίζες.
  2. Καλησπέρα! Ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφέ! Έφαγα όλο το ιντερνετ και δεν μπορούσα να βρω ούτε μία απάντιση! Είναι απίστευτο! Έχω και ηχογραφήσεις τώρα από δευτέρα και δεν ηξερα πώς να βάλω το παλικάρι να προβάρει. Είμαι πολύ καινούριος στο E-Drumming γενικότερα και το μυαλό μου δεν κόβει ακόμα. 2-3 μέρες το έχω το σετ (είναι το πρώτο μου ever) και το ανακαλύπτω ακόμα! Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι! κάτι τελευταίο ελεγα να κάνω converte σε mesh heads της drumteck. Ακουσα όμως αρκετά αρνιτικά, ότι επιρεάζει πολύ τις δυναμικές για παράδειγμα. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει. Έχεις δοκιμάσει κάτι παρόμοιο? Πρός το παρόν απο το σετ έχω μίνει απόλυτα ικανοποιημένος. Αν εξερέσεις την θέση το "εγκεφάλου" που θα την ήθελα λίγο ποιο μακριά γιατι με ενοχλεί στο High hat και το δεξί crash-ride είναι υπερβολικά πίσω για τα δικά μου γούστα, αλλά αυτά τα συνηθίζεις υποθέτω!
  3. Καλησπέρα παίδες! Πρόσφατα αγόρασα το ενλόγω σετάκι, απλά έχω μία απορία. Πώς μπορώ να παίζω παράλληλα με ένα κομμάτι που έχω σε MP3 αρχείο?? Μέχρι τώρα το κάνω με το sequenser του υπολογιστή μου, αλλά δεν είναι πρακτικό καθόλου, πρέπει να έχω τον υπολογιστή ανοιχτό κάθε φορά που μελετάω. Έμαθα ότι μπορείς να συνδέσεις CD Player αλλά τα inputs είναι όλα RCA. Τι να κάνω???υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονήσω τον εγκέφαλο του σετ με... κάτι για να περάσω μέσα τα κομμάτια? Όσοι γνωρίζετε κάτι θα εκτημούσα πολύ μία απάντιση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιάννης Υ.Γ. Πέρα από αυτό το σετ είναι καταπληκτικό και έχω μήνει όσο ικανοποιημένος θα μπορούσα να είμαι. Τα παιδιά εκεί στην alesis κάνουνε φοβερή δουλειά!!!
  4. Μαλιστα... Κατάλαβα... Η εμφάνιση δηλαδή δεν μετράει πάντα!!!! :-\ Anyway μάλον στην Roland θα καταλήξω μου φαίνεται... Από περιέργεια τί πατέντες είχες στο μυαλό σου???
  5. Προφανός δεν μπορούμε να το βρούμε πουθενά εύκολα ε???
  6. Καλησπέρα παιδιά και από εμένα και καλή χρονιά. Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ο σετ http://www.thomann.de/gr/alesis_dm10_x_kit.htm πού είναι της Alesis. Φίλε rouxlas27 αν δεν έχεις πρόβλημα μπορείς να μου πεις, τι ακριβός πρόβλημα σου έβγαλε το δικό σου σετ??? Θέλω να το αγοράσω κυρίος για λόγους ηχογράφησης με MIDI στο EZDrummer επιδή τα ακουστικά τύμπανα εδώ που είμαι είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθούν.
  7. Πολύ καλησπέρα! Και γω με την σειρά μου θα συμφωνήσω με τον cos_dr! Υπάρχει ένα μικρό μλεξιματάκι μεταξύ κιθάρας φωνής. Εγώ γενικά όταν έχω ένα τέτοιο πρόβλημα θα κοιτάξω πρώτα να ξεχωρίσω εκεί στα υψιλομεσαία-υψηλά (αν δεν κάνω λάθος) την κιθάρα με την φωνή για να μην μπερδεύονται!! Π.Χ. από τα 900hz μέχρι τα 2khz είναι που μπερδεύονται τα φωνητικά με πιατίνια, κιθάρες (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!!) κτλ . επίσεις γύρω στα 9-10khz είναι μία καλή συχνότητα για να δώσεις λίγο αέρα στην φωνή! Γενικά εγώ σε τέτοια θέματα κάπως έτσι λειτουργώ και με βοηθάει!! Σίγουρα τα τσακάλια του Noiz εδώ θα σε βοηθήσουν πολύ περισσότερο αλλά ελπίζω να έβαλα ένα λιθαράκι στο να το κάνεις καλύτερο!! ;) Παρεμπιπτόντως το κομμάτι τα σπάει εγώ πώρωσα πάρα πολύ! Θα περιμένω την νέα έκδοση!!!! ;D
  8. Καλησπέρα παίδες! Μια που μιλάμε για GR5 και γενικά ηχογραφήσεις καρφί. Ερώτησις πρώτη: Παίζει ρόλο αν γράφεις με ψηφιακό πεταλάκι-πεταλιέρα, ή λαμπάτο πεταλάκι-πεταλιέρα? Αν ναι τι διαφορά έχει?? Ερώτησις δεύτερη: Επειδή δεν έχει καιρό που ασχολούμεθα με τέτοιου τύπου ηχογραφήσεις, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι κιθάρες βγαίνουν Fuzzy και γενικά πλαδαρές και δύσκολα μπορώ να τις ελέγξω (ατίθασες!!!) δεν είναι τόσο σφιχτές και χωρίς αρμονικές. Σημειωτέων ότι χρησιμοποίησα το damage control solid metal λαμπάτο.
  9. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα! Κατά την δική μου άποψη όσο υπάρχουν μεταχειρισμένα, εγώ από εκεί θα αγοράζω... Είναι σαφώς πιο "φάση" το να αγοράσεις κάτι καινούριο ( και ξέρεις και τι παίρνεις 100% ) αλλά νομίζω ότι στο 99% των περιπτώσεων συμφέρει περισσότερο το used, με την προϋπόθεση ότι το αγοράζεις από έμπιστο φορέα.
  10. Πολύ καλησπέρα παίδες! Λοιπόοοοον εγώ έχω να προτείνω Το Μουσική Ακουστική τεχνολογία του John M. Eargle (Εκδόσεις ΙΩΝ είναι για αρχάριους βέβαια... Μετά πάει το The Ultimate Live Sound Operetor's Handbook του Bill Gibson πού αν και φλύαρο έχει πράγματα πού τα εξηγεί πάρα πολύ καλά κατά την γνώμη μου + το DVD με τα παραδείγματα τον γραφομένων. Και το τελευταίο που θα προτείνω είναι το The Live Sound Manual (Backbeat Books). Thumbs Up για το The Art Of Mixing μιλάμε ότι είναι έπος και μου αρέσει πάρα πολύ. Α! Και συγχαρητήρια για το Θέμα είναι πολύ καλό και πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ κόσμο όπως και εμένα!! Αυτάααααααααααα απο μένα!
  11. Φίλε σιωπηλέ την συγκεκριμένη Alesis (το κατασκεύασμα δηλαδή) ήθελα να το αγοράσω και εγώ και πιστεύω θα σου την κάνει καλά την δουλειά σου. Δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερο, αλλά για τα λεφτά του νομίζω πώς είναι καλό μηχανηματάκι... Τώρα για την Allen & Ηeath είμαι από τους Fun της εταιρίας αλλά κοστίζει περισσότερο. Αν την θέλεις για προσωπική χρίση προτείνω Alesis MultiMix 16... It's up to you!!! ;)
  12. Και γω θα ήθελα σίγουρα να είχα άλλο Budget αλλά δύστυχος με αυτά τα χρήματα που έχω θέλω να κάνω κάτι... Σχετικά με τον ενισχυτή τον έχω ακούσει και μου αρέσει πολύ απλά στα βρόμικα δεν μου κάνει το κλίκ που μου έκανε ο Koch που ανέφερα παραπάνω, και βασικά ομολογώ ότι αν και ψιλοφεύγει από το budget σκέφτομαι να τα δώσω...
  13. ΠΑΟΚιτο, το Studio θα βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης (σε χωριό λίγο πιο έξω). Στοχεύω κυρίως στις ηχογραφήσεις απλά θέλω από την στιγμή που θα δώσω κάποια χρήματα να πάρω πράγματα που θα είναι μια καλή αρχή και για αργότερη επαγγελματική χρήση(πάντα για ηχογραφήσεις μιλάμε όχι για προβάδικο) Απλά δεν θέλω γενικά να ξεφύγω και πολύ από το Budget μου γιατί και οι καιροί είναι χαλεποί... Νομίζω πως με πιάνετε. Από εκεί και πέρα προσωπική δεν θα είναι η χρήση εννοώντας ότι θα έρχονται φίλοι με συγκροτήματα να ηχογραφούμε (αν εννοείς αυτό)...
  14. Παίδες ευχαριστώ EXTREME για τις προτάσεις (και για την βοήθεια!!)!! Στο μάτι ( ή μήπως στο αυτί ??? ) μου έκατσε αυτός ο Koch Studiotone: -http://www.thomann.de/gr/koch_amps_studiotone_combo.htm Γιατί νομίζω ότι βγάζει κάπως πιο βαρύ ήχο στα βρόμικα αλλά και τα καθαρά είναι πολύ καλά!! Θέλω κυρίως να βγάζει καλά βρόμικα η αλήθεια είναι, ας το παραδεχτώ μαρέσει η βρομιά!!! ;D Και νομίζω ότι οι περισσότεροι που κάνουν ηχογράφηση έχουν πετάλια. Έτσι δεν είναι??? Άλλωστε δεν θέλω να χτίσω το Abbey Road!! Τώρα για τον Fender δεν ξέρω ρε παιδιά έχω αρκετούς ενδοιασμούς να ξεκαθαρίσω ότι έχω ακούσει πολύ Fender και νομίζω ότι είναι υπερβολικά καθαρός, και ότι, αν χρειαστεί να κάνω metal ηχογράφηση δεν θα με καλύψει. Σημειωτέον ότι σε Fender ενισχυτές άκουγα blues swing και κανένα Rock end Roll έτσι?? (που κατά την γνώμη μου είναι και ιδανικοί για αυτά τα είδη). Και από Watt όχι πάνω από 50-60 ε?? Είναι ο πρώτος ενισχυτής που θα πάρω γιαυτό θέλω να είναι ευέλικτος. Και όταν βρω χρήματα και πάνε καλά οι δουλειές να πάρω και κανένα πιο cool ενισχυτή!!!
  15. Και άλλοι μου προτείνανε τον συγκεκριμένο! Και για καμπίνα τι έχεις να μου προτείνεις?? Δεν θέλω να ξεφύγει και πολύ η τιμή πάντως... είχα σκεφτεί κανένα Marshall αλλά δεν ξέρω ακόμα... είναι και ψιλοτσιμπιμένοι όσοι είδα... Μόλις με πήρε ένα παλικάρι και μου είπε να δω για Blackstar αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη...
  16. Πολύ καλησπέρα σας όλους! Εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει να φτιάχνω το δικό μου studio. Ενώ όλα πάνε καλά με τα "χτισίματα" λέω να αρχίσω να σκέφτομαι το θέμα του εξοπλισμού. Για κονσόλες μικρόφωνα κτλ έχω αποφασίσει, αλλά δεν έχω αποφασίσει για ενισχυτή κιθάρας. Ο χώρος είναι γύρω στα 40 m2. Επειδή δεν είμαι βαθύς γνώστης του οργάνου, θα άκουγα με μεγάλη ευχαρίστηση τις προτάσεις όσων ενδιαφέρονται να με βοηθήσουν. Θέλω από τον ενισχυτή να είναι όσο ευέλικτος γίνεται αναφορικά με τα είδη μουσικής. Να μπορεί επί παραδείγματι να αποδώσει όσο πιο πολλά είδη μουσικής γίνεται με σεβαστό τρόπο. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αυτό βέβαια. Ένας φίλος και χρόνια μουσικός μου πρώτηνε Orange, που όντος μπορούνε να βγάλουν πολύ καλά και metal αλλά και πολύ καλά καθαρά ή και blues ακόμα. Η χρήση του θα είναι κυρίως για ηχογράφηση αλλά θέλω να μπορεί να με καλύψει και σε πρόβα αν χρειαστεί. Τέλος για να μην σας κουράζω κι όλας και για να μπω και στο ζουμί δεν θέλω να δώσω παραπάνω από 500-600€. Θα ήταν υπερβολή αν ζητούσα Λαμπάτο?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! ;) Υ.Γ. Με μεταχειρισμένους τι παίζει?? Είναι αξιόπιστοι? Αξίζει να ψάξω?? Υ.Γ.2. Έψαξα για παρόμοιο θέμα αλλά δεν βρήκα...
  17. ΚΟΙΤΑΞΕ ΦΙΛΕ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΙ ΤΕΧΝΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΙΣΙΚΟ ΡΙΒΕΡΜΠ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑ ΤΙΜΠΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΧROOM ΝΑ ΤΟΠΟΤΗΕΤΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΘ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΣΟΥ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΝΤΡΑΜΕΡ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου