Προς το περιεχόμενο

parsifal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    112
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    ΠΥΡΓΟΣ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή parsifal

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Abbey Road The Dark Side of the Moon Ο Δρόμος (Πλέσσας - Παπαδόπουλος)
  2. Μου το ξεδιαλύνατε . Ευχαριστώ συνοδοιπόροι , πολύ πολύ. ;D ;D ;D ;D
  3. Καλημέρα με μια ερώτηση που θα σας αφήσει άφωνους αλλά νομίζω επιτρέπεται ... ::) Όταν ένας ενσχυτής τελικός είναι π.χ. : 2 Χ 1100 W / 4 Ω εννοεί πολύ απλά ότι κάθε έξοδος είναι 1100 W? Άρα το κάθε ηχείο που σηκώνει είναι 1100 W ? Ή κάθε ηχείο πρέπει να σηκώσει είναι 550 w έκαστο για να βγει συνολικά το 1100 ? Και οποιοδήποτε απ τα παραπάνω ισχύει ... τα Ωμ του ηχείου πρέπει να είναι και αυτά 4 ; Δηλαδή κάθε ηχείο από 4 Ωμ ή κάθε ηχείο από 8 Ωμ ; (Σύμφωνα πάντα με αυτό που δηλώνει ο ενισχυτής σε Ωμ) Είμαι σαφής ή τα έκανα μπάχαλο; :-\ Ευχαριστώ πολύ
  4. Σωστός. Επίσης θα συμπλήρωνα το ricofon ως υλικό απορρόφησης. Τώρα στα τύμπανα μπορείτε είτε να τα επενδύσετε στο εσωτερικό τους με τίποτα χαρτιά ... (πασαλείμματα), είτε να βάλετε πάνω ειδικά pads που κόβουν ένα μεγάλο ποσοστό θορύβου. Βέβαια ο ήχος τους θα είναι μουντός αλλά θα επιτρέψει στο ντράμερ να παίζει και λίγο δυνατά χωρίς πολλούς θορύβους. Ένα σετ ηλεκτρονικά τύμπανα όμως τελικά θα σας οδηγούσε στη λύση που σας προτάθηκε παραπάνω. Ακουστικά και τελείωσε το ζήτημα. "Όσο θέλεις βρόντα ..."
  5. Καλησπέρα. Σε τι κατάσταση είναι ο χώρος; Έχει στοιχειώδη απορροφητικότητα; Δηλαδή μοκέτα καμμιά κουρτίνα παχειά, τίποτα παγίδες για τα μπάσα;Τα ντραμς είναι φυσικά ή ηλεκτρονικά; Βάζεις μικρόφωνα σε αυτά προκειμένου να ηχογραφείτε κιόλας; Σημαντικό: πόσα τετραγωνικά είναι; Σε ζάλισα; Χίλια συγνώμη.
  6. Είδα ότι είσαι από εκεί που είσαι. Μπες κι εσύ στο προφίλ μου να δεις από που κρατάει η σκούφια μου ...
  7. Έλα ... και είμαστε και κοντοχωριανοί ...
  8. Αααυτό θα πει Ξένιος Ζεύς !!! Respect. Όσον αφορά στο θέμα σου, μπορείς τουλάχιστον να ετοιμάσεις μια γραμμούλα μπάσου να παίζει από το softwere που θα χρησιμοποιείς και με προσοχή στο τέμπο πλέον να τζαμάρετε ... Το έχω κάνει πολύ παλιά με φίλο που έπαιζε ηλεκτρονικά τύμπανα κι εγώ πιάνο. Έγραφα στο reason μια μπασογραμμή στο κομμάτι που θέλαμε να παίξουμε και τσούκου τσούκου, σιγά σιγά κάναμε κάποιους αυτοσχεδιασμούς πάνω σε απλά vamps.
  9. Ρε παιδιά ... φωνάχτε με κι εμένα όταν θα έχει κοψίδια ... το έχω ανάγκη ... Δεν πειράζει που είμαι κάτω από το αυλάκι ... θα έρθω ;)
  10. Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια. Κι εγώ που χρειάστηκα κάτι τέτοιο για να συνδέσω ηλεκτρονικά τύμπανα με κονσόλα χρησιμοποιώ με αντάπτορα. Μπορείς να πεις σε ένα ηλεκτρονικό αν θες να σου φτιάξει αν δε θες να βάλεις αντάπτορα
  11. Μην προτιμάς multimedia κάρτα, που σημαίνει ότι θα έχεις καλό surround ήχο αλλά για καμμιά ταινία ή παιχνίδι. Καλύτερα να στραφείς προς μια καλή audio κάρτα που είναι για τη δουλειά που θες: Ηχογραφήσεις. Μια καλή πρόταση είναι αυτή: http://www.thomann.de/gr/maudio_fast_track_pro.htm Μπορείς βέβαια να κοιτάξεις και γενικότερα στο φόρουμ γιατί έχει πολλές και καλές ιδέες και λύσεις για το θέμα σου.
  12. Συμφωνώ απόλυτα ... αν και το θέμα όντως είναι τεραστίιιιιων διαστάσεων
  13. Κατ' αρχήν πρέπει να φταίει η ποιότητα της κάρτας ήχου. Τα laptops δεν έχουν κάρτες που μπορείς να κάνεις μια ποιοτική ηχογράφηση. Από εκεί να ξεκινήσεις να ψάξεις για μια καλή κάρτα εξωτερική USB ή Firewire αν έχει τέτοια είσοδο ο υπολογιστής σου.
  14. Cubase SE 3. Το αγόρασα πάμφθηνο πριν κανά 3 χρόνια (γύρω στα 150 € δε θυμάμαι και καλά), παρέχει το κλειδάκι του και έχει αυτά που ζητάς.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου