Προς το περιεχόμενο

guitar.yeah

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    31
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή guitar.yeah

0

Φήμη

  1. ευχαριστω για τις απαντησεις
  2. Χαιρεται. Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα πικαπ μαζι με ολα τα απαραιτητα για να παιζει μουσικη (ηχεια , ενισχυτη ή οτι χρειαζεται ) συνολο 500-600 ευρω . Για οικιακη χρηση (οχι dj κλπ μονο για να ακουω) . Κατα προτιμηση απο thomman ( γιατι μπορει να αγορασω απο εκει συντομα , αν κ δεν ειναι απαραιτητο).Ευχαριστω.
  3. ωραια ευχαριστω.( 17 ειναι και οι δυο οχι 17 κ 18, λαθος μου ) . και να φανταστω χρειαζεται και ΑΦΜ ετσι?
  4. ευχαριστω . 17 και 18 χρονων ειναι οποτε δεν υπαρχει θεμα . Υπαρχουν χαρτια που πρεπει να υπογραφουν υποθετω? Αυτα τα δινει ο μαγαζατορας?
  5. Χαιρεται. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει συγκροτημα με καποια ανηλικα μελη μεσα να κανει λαιβ με πληρωμη. Ιδιατερα για καφετεριες ή μαγαζια που δεν προοριζονται για συναυλιες μονο, ακουστικο λαιβ δηλαδη. Αν ειναι νομιμο κλπ . Ευχαριστω.
  6. Σκεφτομαι να αγορασω το sterling by MM ( το μοντελο με τα 300 ευρω περιπου) . Ξερει κανεις αν εχει βαρυ μανικι σε σχεση με το σωμα? θα εχω προβλημα σε λαιβ (neck dive ) ?
  7. που λες superfunk απο το guide σου επελεξα την classic player και η ανταλλαγη θα γινοταν μονο και μονο για να μαζευτουν χρηματα για μπασο, αν και τωρα δεν αξιζει απο αυτα που μου λετε. ;D ευχαριστω για την βοηθεια . εχω παντως ενα προβλημα με το τρεμολο αφου την πηρα απο το τελευταιο σεταρισμα , θα το ποσταρω σε νεο θεμα .
  8. ο τυπος θελει ανταλλαγη μονο με gibson sg οποτε δεν νομιζω να με ενδιαφερει . Ωστοσο τον ρωτησα για το s/n και αν ειναι made ή crafted και περιμενω την απαντηση.
  9. δεν ειναι φιλος μου και την πουλαει 400 ευρω. Σκεφτομουν αν θελει και εκεινος (δεν εχω επικοινωνησει μαζι του ακομα) να την ανταλλαξω με την strat classic player 60s που εχω και να μου δωσει τη χρηματικη διαφορα. Αλλα πανω απο ολα ηθελα να μαθω για την τιμη για να δω αν ειναι καλη. Και να παρω και καμια συμβουλη γιατι πραγματικα δεν γνωριζω και πολλα περι επιτυχημενων συναλλαγων .
  10. μπορει κανεις να αναγνωρισει την παρακατω κιθαρα (την ηλεκτρικη) η οποια ειναι fender japan και να μου πει ποια ειναι περιπου η αξια της ? ειναι του 1988-89
  11. δηλαδη τι καλυτερο εχει ο mustang απο τον g-dec? η διαφορα ειναι μονο στην τιμη?
  12. τον σκεφτηκα τον mustang αλλα 100watt πολλα ειναι πιστευω.μπορει αν μου αρεσει το αθλημα τελικα να παρω εναν λαμπατο αργοτερα.
  13. γεια σας! :) αγορασα απο τον θωμα την fender classic player 60' strat και τον ενισχυτη fender g-dec 3 15w.ειναι ο πρωτος μου εξοπλισμος και ειχα σκεφτει τα εξης πριν τα αγορασω -αυτη η κιθαρα απο οτι διαβασα και στο noiz ειναι αξιοπρεπεστατη αρα θα την κρατησω για αρκετο καιρο http://www.thomann.de/gr/fender_60s_classic_player_strat_rw3sb.htm -ο ενισχυτης αυτος ειναι αρκετα καλος για εξασκηση στο σπιτι και αφου δεν υπαρχουν προς το παρον προοπτικες για live ή μπαντα θα με βοηθησει αρκετα να μαθω τα βασικα για την ηλεκτρικη κιθαρα (παιζω κλασσικη αρκετο καιρο) . http://www.thomann.de/gr/fender_gdec_3_fifteen.htm το ξερω πως ειναι λιγο αργα αφου τα εχω αγορασει αλλα θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας thenx προκαταβολικα :)
  14. 400e στον καγμακη...αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα απο τα χαρακτηριστικα...οι αλλες καλες?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου