Προς το περιεχόμενο

fuzzywoo

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    110
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από fuzzywoo

  1. Αυτόν σκέφτηκα και εγώ, αλλά φοβήθηκα μήπως προσβληθεί, αφού είναι άλλου κατασκευαστή. Θα του στείλω. Eυχαριστώ!
  2. Καλησπέρα, αγόρασα δεύτερο χέρι το Twosome Fuzz, σχεδόν καινούριο, αλλά μετά απο ελάχιστη χρήση, ο ποδοδιακόπτης στα αριστερά (on off) έκανε έναν μη χαρακτηριστικό ήχο και παρέδωσε πνεύμα. Μετά απο μια προσπάθεια επισκευής, καταλήξαμε στο ότι δεν σώζεται, και πρέπει να βρω ανταλλακτικό. Η εταιρεία που το κατασκευάζει είναι στην Αμερική, μήπως έχει κανείς εμπειρία από αυτό το πετάλι; Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει ο διακόπτης αυτός (ή κάποιος παρόμοιος, που να κάνει τη δουλειά) για πώληση στην Ελλάδα; Ευχαριστώ.
  3. και τα maple? δεν θα έχουν διαφορά?
  4. Μάλλον για το standard.. http://www.thomann.de/gr/gretsch_catalina_club_standardwg.htm Και απο κει και πέρα το rock ή το fusion.
  5. Χαίρετε Στήνω home studio και ψάχνω ένα σετ τύμπανα. Είδα τα gretsch catalina και έχουν εξαιρετικά specs για την τιμή τους. Αξίζουν τον κόπο; Υπάρχει κάτι πιο "σίγουρο" ή "στάνταρ" στην αγορά; Μέχρι στιγμής ηχογραφούσα μια pearl vision και αναρωτιέμαι που βρίσκονται τα gretsch σε σχέση με αυτήν την σειρά της pearl; Το ταμπούρο της gretsch είναι αξιοπρεπές (αν και έχω ένα pearl free floating για τις ηχογραφήσεις΄);
  6. Iσχύει,αλλά το θέλω και για συναισθηματικούς λόγους. Δεν ξέρω αν υπάρχει μάστορας στην Ελλάδα, αν υπάρχει και ξέρει κανείς, τον παρακαλώ να μου πεί. Ευχαριστώ
  7. Γειά σας Ξέρετε που μπορώ να επισκευάσω ένα DAT, γιατί έχω masterakia 15ετίας που δεν θέλω να χαθούν..
  8. καλα ακουω demo απο τα ΛΑ και εχω κουφαθει...
  9. http://www.associatedcontent.com/article/1249339/anatidaephobia_the_fear_that_you_are.html
  10. χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το άρθρο δεν το είχα δεί, θα τα κοιτάξω όλα.
  11. Κοίτα μέχρι στιγμής γράφω κουαρτέτα, έχω κάποιες κακές βιβλιοθήκες για να τσεκάρω σε πρώτη φάση το αποτέλεσμα, και μτά μοιράζω παρτιτούρες σε κουαρτέτο και ηχογραφώ. Τώρα θέλω να "ανεξαρτοοιηθώ" και να κάνω όλην την παραγωγή με vst, για ευκολία αλλά και για να δοκιμάσω μεγαλύτερα σύνολα, ου δεν μπορώ να το κάνω με φυσικά όργανα, και επειδή ρωτώντας πας στην πόλη, γενικά, όποια πληροφορία υπάρχει την χρειάζομαι..
  12. Σ' ευχαριστώ πολύ! Να σου κανώ αλλη μιια ερώτηση; Σε ορχηστρικά arrangements τι χρησιμοποιείς για αληθοφανές αποτέλεσμα; ιδίως σε ξύλινα πνευστά;
  13. Χαιρετε Ψάχνω να βρω κάποιο vst η (βιβλιοθήκη για κοντακτ) με έγχορδα σόλο, για ορχήστρα δωματίου. Το ζητούμενο είναι η καλύτερη δυνατή ποιότητα (ανεξαρτήτως τιμής), μιας και τα θέλω για επαγγελματική χρήση, και εάν κάποιος ξέρει κάποια φτηνότερη και ποιοτική εναλλακτική θα του ήμουν ευγνώμων. Η χρήση θα είναι κυρίως για κουαρτέτα εγχόρδων.
  14. Έχω στις αγγελίες την focusrite saffire pro 40. Αν ενδιαφέρεσαι, ρίξε μια ματιά.
  15. Είναι μια ανακούφιση... και αυτό θα κάνω. Παρ' όλα αυτά, και για τους επόμενους που θα ενδιαφερθούν, αλλά και για το μέλλον, έχεις παίξει με τα ακγ 214 ποτέ; Είναι αυτό που υπόσχονται (δηλ. μόνο καρδιοειδή 414) ή δεν τους έχουν "κάτσει" σωστά; Όσο για τον goldmike, μ αρέσει γιατί τον έχω χρησιμοποιήσει (τον mk II), δίνει και ένα είδος "λαμπίλας" (εντάξει όχι τρομερής) και είναι καθαρός και ποιοτικός, απλώς ο 9844 δεν έχει output, έχει μόνο gain, έχει μικρότερη παραμετροποίηση και ΔΕΝ προσφέρει 2 έξτρα κονβέρτορες όπως ο mk II (σου επιτρέπει δλδ να χρησιμοποιήσεις την προενίσχυση του μηχανήματος χωρίς να περάσει ΚΑΙ από την κάρτα, εφόσον η κάρτα του επιτρέπει.) Άσε που υπάρχει και άλλη μια έκδοση με lundahl transformers... ΑΜΑΝ!
  16. Καταλαβαίνω τι εννοείς.. Υπάρχει κλίμα επειδή οι περισσότεροι πάνε ν ακούσουν εκεί και μετά αγοράζουν Γερμανία.. Σίγουρα δεν τους αδικώ (ούτε τους μεν ούτε τους δε), για μένα αν η διαφορά είναι μικρή αγοράζω Ελλάδα, αν είναι χαώδης προσπαθώ να παζαρέψω, και εάν ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν γίνεται παζάρι, δυστυχώς.. τζογάρω και παραγγέλνω χωρίς δοκιμή. Μέχρι στιγμής είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τυχερός και ό,τι έχω πάρει απ έξω χωρίς δοκιμή είναι όπως το φανταζόμουν. Βέβαια είναι άγχος..
  17. είναι όντως περίπτωση στην φάτσα, και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι και πανάκριβη.. Φοβάμαι ότι Αθήνα δεν την έχω δει, πάρε τηλέφωνο τους.. συνήθεις υπόπτους (Καγμάκη, Guitar Store) και που ξέρεις.
  18. (hijacking thread) SF τώρα που σε βρήκα, και μιας και μέχρι στιγμής σε θέματα ήχου οι συμβουλές σου ήταν πολύ εύστοχες, θές να περάσεις απο το http://www.noiz.gr/index.php?topic=178811.msg470757;topicseen#new να μου πείς μια γνώμη; sorry για το διπλό ποστ...
  19. Σκέψου ότι λόγω center block to bigsby μπαίνει πιο εύκολα, απ την περίπτωση μιας κούφιας. το maple top είναι καπλαμάς έτσι κι αλλιώς, το κέντρο της είναι μαόνι (σαν λες πωλ δηλαδή) και δεν βλέπω κανέναν λόγο να υστερεί σε ποιότητα από καμία της σειράς. Εν τω μεταξύ τσέκαρε αν βγαίνει και ένα custom μοντέλο που έχει έβενο ταστιέρα (μεγάλη πολυτέλεια στην όψη, κατα τ' άλλα εγώ δεν βρίσκω διαφορά από τον παλλίσανδρο).
  20. Δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα, το σώμα της μοιάζει με την 175 που είναι εντελώς κούφια(και έχει συνεπώς προβλήματα feedback) αλλά είναι λίγο πιο λεπτή και έχει center block(ένα κομμάτι ξύλο στο κέντρο) στο οποίο βιδώνει το stop tailpiece και όχι το τραπεζοειδές που έχουν οι τελείως κούφιες. Με λίγα λόγια, αν και θα είναι λίγο πιο βαριά, έχει μερικές ευκολίες που τις προσφέρει το center block, χάνοντας λίιιιγο απο τον χαρακτήρα της τελείως κούφιας. Αν ρωτάς εμένα, θα μ άρεσε να της βάλω ένα bigsby και να την έχω για ακριβώς αυτό που είναι: μια κιθάρα ανάμεσα σε jazzbox και thinline.
  21. Χαίρετε Καίγομαι! Πρέπει να κάνω μια παραγωγή και χρειάζομαι άμεσα 2 ακόμα πυκνωτικά με μεγάλο διάφραγμα, για overhead και για φωνές. Είμαι με την Focusrite pro 40, και θέλω να πάρω και τον spl goldmike (τον μικρό). 2 ερωτήσεις πρός όποιον έχει εμπειρία: Η θα πάρω 2 rode nt1-a, και θα περιμένω μέχρι να μαζέψω λεφτά για akg 414, η ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ θα πάρω ματσαρισμένα akg 214. Επίσης, αξίζει να πάρω τον goldmike mk2 για τους 2 a/d που έχει, ή να πάρω τον μικρό και να τον περάσω και από την προενίσχυση της Focusrite (έχει προενίσχυση και στα 8 κανάλια). Τα ρωτάω όλα αυτά επειδή είμαι σε ΠΟΛΥ στριμωγμένη οικονομική κατάσταση, και ενώ έχω budget για τα ακριβά, ελπίζω τα φτηνά να είναι ικανοποιητικές λύσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συγγνώμη για το μέγεθος του ποστ. Edit: Τα λίγο ακριβότερα Rode είναι στα επίπεδα των 214; γιατί έχουν επιλογές σε πολικότητες.
  22. Χαιρετε Προσπαθώ να κάνω μια "πειραματική" κατασκευή και έχω πάρει ενα μπράτσο τέλε στυλ μιας κινέζικης εταιρίας ονόματι dr.parts. το μπράτσο αυτό έχει -δυστυχώς- 22 τάστα χωρίς overhang. παρ'όλα αυτά μπορώ (έχω εργαλεία και τεχνογνωσία) να το κόψω και να το "φέρω" στα 21, ακόμα και να κρατήσω το 22 με overhang. Το ερώτημα είναι αν το truss rod φτάνει μέχρι εκεί κάτω... Πάντως ρυθμίζει από το headstock. Αν ξέρει κανείς , τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
  23. (σορρυ για 2ο ποστ) Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι ασυνείδητα ΟΛΟΙ αναφέρονται σε κάτι παλιότερο που είναι ακριβώς ίδιο (όσον αφορά την αρμονία) με αυτό που κάνουν οι ίδιοι. Αυτό που δείχνει ότι ένα κομμάτι έιναι κλεμμένο είναι α) η ενορχήστρωση και β) οι στίχοι. Απο κει και πέρα θεωρώ ότι είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ να χρησιμοποιείς κάτι που σε επηρέασε αλλά ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ, και πάντα ως ΑΝΑΦΟΡΑ. Οι ζέππελιν έκλεψαν, και δεν ανέφεραν και τους καλλιτέχνες. Καπηλεύτηκαν ξένη δουλειά και την πέρασαν δική τους. Αυτό είναι κλοπή.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου