Προς το περιεχόμενο

Jazzjoker

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5.175
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    28

Jazzjoker ήταν Μέλος της ημέρας 13 Μαρτίου

Jazzjoker είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

4 Followers

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

8.802 προβολές προφίλ
  • takisdi

  • tubarao

  • kardc

  • noe13

  • rosko

Συμμετοχή Jazzjoker

Noizholic

Noizholic (4/4)

  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare
  • Συζητητής Rare

Badges

1,7k

Φήμη

  1. Jazzjoker

    Beato - George Benson

    Μεγάλο κεφάλαιο στη τζαζ αλλά και γενικότερα στη μοντέρνα μουσική ο Benson. Όποιος θέλει να μάθει τζαζ κιθάρα (και όχι μόνο κιθάρα εννοείται) από κάπου εδώ πρέπει να ξεκινήσει:
  2. Το θέμα του βίντεο και δεκάδων ή εκατοντάδων άλλων παρόμοιων είναι να απαντήσουν στο αιώνιο ερώτημα "αξίζει τα χρήματά του;". Εγώ απλά λέω ότι η απάντηση μπορεί να είναι ρεαλιστική μόνο αν το test είναι blind.
  3. Το πραγματικό συγκριτικό θα ήταν να έπαιζε με τα 2 rigs χωρίς να ξέρει ποιο είναι ποιο.
  4. Εγώ δεν απάντησα τίποτα στο poll γιατί είμαι αυτός που μένει από πάνω σας και κάνει φασαρία. Πέρα από την πλάκα, στην πολυκατοικία μου, είμαι ο μόνος που κάνει λίγο θόρυβο λόγω ενισχυτή κιθάρας. Ποτέ όμως σε ώρες κοινής ησυχίας και πάντα σε συνεννόηση με τον από κάτω μου γείτονα ο οποίος ενοχλείται συγκεκριμένες ώρες. Σε κάθε περίπτωση, με την αυξημένη χρήση των Plugins πλέον, ενισχυτής στο σπίτι ανοίγει σπανιότατα.
  5. Το κομμάτι είναι από τα πιο γνωστά blues standards που υπάρχουν. Το δωδεκάμετρο που αναφέρεις, από το blues βγήκε πριν γίνει RNR.
  6. Μπορεί να είναι όπως τα λες αλλά δε με πείραξε η ακρίβειά του αλλά η χροιά. Είναι λίγο σα να μην έχει αποφασίσει αν θα τραγουδήσει όπως στους ac/dc ή πιο ήπια και βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Μου βγάζει μια αναποφασιστικότητα δηλαδή. Πιστεύω ότι ο Tyler που εδώ περιορίστηκε στη φυσαρμόνικα, θα το έσκιζε.
  7. Η παραγωγή της (reissue) Melody Maker έχει σταματήσει εδώ και χρόνια με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συλλεκτικότητά της. Η tele american performer από την άλλη είναι από τα σχετικά πολύ πρόσφατα μοντέλα της Fender και αποτελεί το entry level του αμερικάνικου εργοστασίου. Αντικατέστησε τη σειρά American Special. Νομίζω ότι στην αγορά μεταχειρισμένων, η Melody Maker έχει αρκετά μεγαλύτερη αξία από την american performer.
  8. Το άκουσα πριν λίγες μέρες και έπαθα σοκ με το σόλο του Slash. Δεν του το 'χα αν και δε νομίζω ότι είναι αυτοσχεδιαστικό. Φοβερός κι ο Tyler στη φυσαρμόνικα. Τα φωνητικά του Johnson εδώ δε μου αρέσουν.
  9. Ό,τι οφέλη από την ψυχοθεραπεία των υπολοίπων έχεις. στα εκμηδενίζει το παραπάνω.
  10. Πολύ ωραίο με πολύ ωραίους ήχους και παιξίματα. Ο ηχολήπτης μόνο μας έθαψε λιγάκι τον Τέρυ αν και αντιλαμβάνομαι ότι είναι period correct η επιλογή.
  11. Ναι οι περιορισμοί hardware για τα 11 παρακάμπτονται αλλά, αναλόγως με τη χρήση που κάνει κανείς, είναι πολύ πιθανό να συναντήσει προβλήματα αργότερα. Not recommended με λίγα λόγια.
  12. Δεν έχεις επιλογή, πρέπει να αναβαθμίσεις το λειτουργικό. Οπότε το ερώτημα γίνεται "να πάω στα 10 ή στα 11;" Εδώ να σημειώσω ότι οτιδήποτε τρέχει στα 10, φαίνεται να τρέχει και στα 11 ακόμα κι αν δεν αναφέρεται στις προϋποθέσεις. Οπότε το μόνο που μένει είναι να δεις αν το υπάρχον hardware σου παίρνει τα 11. Αν όχι και δεν προτίθεσαι να αναβαθμίσεις hardware, πας αναγκαστικά στα 10 για όσο (λίγο) χρόνο έχουν ακόμα.
  13. Δεν το ήξερα. Το ακούω τώρα. Πολύ ωραίο. Πρέπει να άκουγε αρκετά BIlly Joel εκείνη την εποχή ο Καρβέλας.
  14. Μπορεί και να έχεις δίκιο. Εγώ πάντως πιστεύω ότι απλά το τόλμησε, είδε ότι έχει την αποδοχή που έχει και από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Όπως συμβαίνει ούτως ή άλλως δηλαδή με τη γέννηση οποιασδήποτε "εναλλακτικής" καλλιτεχνικής ταυτότητας.
  15. Κανένα από αυτά τα ερωτήματα δε νομίζω ότι την απασχολούν. Της αρκεί πιστεύω που κάνει αυτό που της αρέσει και που, μέσα σε ελάχιστα σχετικά χρόνια, έχει τέτοιο τεράστιο exposure, τουλάχιστον για τα δεδομένα της χώρας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου